- Poruka
- 89.439
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5 epizoda po dva sata. i nisu ustanovili - ništa? Kao što rekoh to je mlaćenje prazne slame... Samo nakucavaju videe zbog broja pregleda a neki. kao ti misle da su ozbiljni... to je najobičnije šarlatanatvo.... Isto apsurdno kao i teorija a da je Zemlja nastala pre 6.000 godina.... besmislice...
šta ti je bre ona astrofizičarka objasnila sve u par rečenica. Dala žena studentima određene eksperimente da naprave s. modelima ravne i okrugle Zemlje Zašto se niko nije pojavio s nečim i rekao "evo ovo u slučaju ravne Zemlje štima a okrugle-ne?"? >Zato što je- nemoguće.Taj lik iz nazovi slobodnog univerziteta je samo jedan u nizu tepsijanera koji nemaju veze s mozgom. Slušao sam malo tu debatu, ovaj profesor Sakan im je sve objasnio, ali ovi nista ne kapiraju. Meni je žao tog profesora, pojma nije imao s kime se upustio u "debatu".
S tim likovima nema rasprave, totalno gubljenje vremena.
Mmmmda. Ali je isto tako ocigledno da to ovde nikom nije zanimljivo-osim tebi...Mislim-6 YT klipova po sat i po 2 + ko zna koliko sati diskusije na Forumu-sve u cilju osporavanja necega sto je dokazano pre vise stotina godina... Urnebesno.Meni ih je žao. Ali oni svi izgleda u ovoj debati strašno uživaju i nemaju
nameru da je okončaju.
ladno lici na tepsijuEvo, i ovaj Japanac veli da je Zemlja okrugla. Video je svojim očima, a napravio je i fotku sa svojim telefonom
samo nastavite da gledate te emisije, ja nikad nisam morao, jer znam da je zemlja: _________tepsijanera koji nemaju veze s mozgom
The idea that the Earth was a sphere was developed by the Greeks in the 6th century BCE, and by the 3rd century BCE this was generally accepted by educated Romans and Greeks and even by some Jews.[59] The author of Revelation, however, assumed a flat Earth in 7:1.[60]
i sabrace izabrane njegove od cetiri vjetra, od kraja do kraja nebesa.
i sabrace izabrane svoje od cetiri vetra, od kraja zemlje do kraja neba.
Otkrivenje 7,1, Potom vidjeh četiri anđela gdje stoje na četiri ugla zemlje
Zar si i ti ravnozemljaš sine Brute?ulovio sam ga sada, ne znam kako mi je ovo promaklo, kljucan dokaz da pisac laznog otkrivenja nije dobio ovo od Hrista:
ravnozemljasi vam prete nuklearnim armagedonom inspirisani piscem laznog otkrivenja koji je bio ravnozemljasZar si i ti ravnozemljaš sine Brute?
A dobro je.ravnozemljasi vam prete nuklearnim armagedonom inspirisani piscem laznog otkrivenja koji je bio ravnozemljas
ja sam sine brute, na suprotnoj strani, NAUCNOJ, i trazim od vas da stisnete petlju i trazite da se ravnozemljasi pa bar raskrinkaju - odakle im ideja, ko ih je zatrovao, tj. kako su se odrzali do danas
to se mozda ti pitas da li avionom pilotira cobanin sa livade kome je sve ravno, ali ja neA dobro je.
Pa ideja je jasna, izađeš na livadu, pogledaš levo i desno, i ono sve ravno.
Zar si i ti ravnozemljaš sine Brute?
Pa ne vidim da se sve vidi, ne vidi se npr podnozje i sve ostalo. Takodje visina sa koje je posmatrao je sam kaze 135m, ako dodamo da je drzao recimo na stalku visine 1.5m visina kamere je bila 136.5m, po toj racunici "skriven" deo bi bio oko 210m sto znaci da se vidi nekih 420m..
Fali ti da računica uračuna visinu posmatrača koja je ovde 136m, ovaj tvoj kalkulator računa da je visina posmatrača 0m.135m - 630m = - 500m
zakrivljenjem na 90km se skida 630m, dakle ne bi trebalo da se vidi NIŠTA, al kako je snimano sa 135m visine
videće se barem tih 130m, nek bude i 200m
premotaj na 1:50 i reci sam sebi da li ti ovo što vidiš sa 90km daljine izgleda kao 200m ili kao 650m?
računaj da 90km se recimo 50m visine, nečega, i ne vidi
i ovo nije jedini ima brdo snimaka preko tih jezera, kanala, da uopšte se ne vidi zakrivljnesto.
kako to?
Lupetas ne racuna se tako zakrivljenost.135m - 630m = - 500m
zakrivljenjem na 90km se skida 630m, dakle ne bi trebalo da se vidi NIŠTA, al kako je snimano sa 135m visine
premotaj na 1:50 i reci sam sebi da li ti ovo što vidiš sa 90km daljine izgleda kao 200m ili kao 650m?
i ovo nije jedini ima brdo snimaka preko tih jezera, kanala, da uopšte se ne vidi zakrivljnesto.
kako to?
Lupetas ne racuna se tako zakrivljenost.
https://www.omnicalculator.com/physics/earth-curvature
Dakle na tom snimku se vidi samo planina. Lik je na visini od kako sam kaze 135m. Nije tesko izracunati
135m - 630m = - 500m
kako to?
Fali ti da računica uračuna visinu posmatrača koja je ovde 136m, ovaj tvoj kalkulator računa da je visina posmatrača 0m.
Evo ti bolji kalkulator, rezultat je da je skrivena visina 207m:
https://dizzib.github.io/earth/curve-calc/?d0=93&h0=136&unit=metric
Pogledajte prilog 1347259
Obrazovaniji od tebe, dosao do doktorskih al odustao. Ti... Bojane bolje da cutisti se dečko nepismen, iskreno se nadam da ovu raspravu vodim sa nekim ko ima barem 3. stepren mašinske struke
ako si neki kuvar ili krojač, sve mi je jasno....
Nisi nista rekao niti odgovorio. Ja sam tebe pitao jel vidis nesto osim planine? Odgovor moze biti samo da ili ne. Ako je ne onda sve sto je ispod tih 200m je takodje ispod horizonta.šta sam ja ovde rekao:
šta kaže ova računaljka za koju nisam ni znao, iskreno rečeno
kaže da je skriveno 207m,
a ja šta sam rekao?
200m.....
Obrazovaniji od tebe, dosao do doktorskih al odustao. Ti... Bojane bolje da cutis
Nisi nista rekao niti odgovorio. Ja sam tebe pitao jel vidis nesto osim planine? Odgovor moze biti samo da ili ne. Ako je ne onda sve sto je ispod tih 200m je takodje ispod horizonta.
Nisi ti bas bistar...
Fali ti da računica uračuna visinu posmatrača koja je ovde 136m, ovaj tvoj kalkulator računa da je visina posmatrača 0m.
Evo ti bolji kalkulator, rezultat je da je skrivena visina 207m:
https://dizzib.github.io/earth/curve-calc/?d0=93&h0=136&unit=metric
Pogledajte prilog 1347259
Sta?ovde se priča o onome IZNAD obzorja, a ne ispod, al ako si došao do doktorskih....to menja sve iz korena...
Pa to sam ti I ja napisao I poslao link ka validnom kalkulatoru a ti odlucio da ignorises...što će reći da je OTKRIVENA visina ~450m
što ima logike i sve objašnjava.
blagodarim!