Ravna zemlja

Umanjena umna sposobnost je karakeristika individua koje su nesposobne da se oslobode laznog znanja.

Mozda je bolje reci da se radi o umnoj slabosti. Da psiholozi imaju svoje Ja rekli bi da se radi cak i o umnoj bolesti ali i oni cute.
Dobro to znanje, i to je individualno i sve...
al sta ti je jadna planeta skrivila pa da je deformises, pre ces glavu deformisati nego planetu!? :D

Kada ćeš ti da sa nama podeliš "pravo" znanje i objasniš nam vremenske zone, godišnja doba, pomračenja Sunca i Meseca, izgled neba na različitim poluloptama (polutepsijama po tvom) i još neke zanimljivosti na Ravnoj Zemlji?

Sve objasnjeno na vise tema, pisalo se o ovome unazad dve godine.

Dobro to znanje, i to je individualno i sve...
al sta ti je jadna planeta skrivila pa da je deformises, pre ces glavu deformisati nego planetu!? :D

Nije planeta nego ravan.

Metrika bi mogla malo da se popravi, mislim da je ono "je" višak. Bolje je

ZEMLJA RAVNA -
TEORIJA GLAVNA!

A može i u desetercu, mislim da je još bolje.

Kad se proču među priglupima
Da je Zemlja palačinka samo
Povikaše svi u glasa jednog
"Laže škola, lažu profesori!"

Okupi se kuso i repato
Staše vijećat' štano istina je
Kamael viknu "glupaci čemerni
globusari vi ste zatupljeni!"

Al' mu Muad zabiberi fakta
tvrda fakta, svi se ućutaše
i u crnu zemlju pogledaše.

Ne zna Kami u nauku mnogo
Al' je bijesan kano tigar ljuti,
Kupi kartu i kofer uprti.
Pravo ode ka ivici Zemlje.

Odlazeći on forumu veli
"Vidjećete jednog dana lijepog
Kad propa'nem sa ivice Zemlje
Svi će reći sa suzom u oku
Beše onaj Kami sirotane
Sve nam vrijeme istinu kaziv'o!"

(već mislim kako bi dobro išlo uz gusle)

flat-earth-a.jpg

Sećam se dobro tih tema i nikad niste ponudili ni jedan konkretan dokaz da živite na tepsiji osim YouTube videa, a to nisu dokazi nego mlaćenje prazne slame.

Naci cu neki dokaz sa proslih tema, bilo ih je dosta. Mi dokaz a vi zatrpate celu stranu spamom da se ne vidi i tako iz dana u dan.

Može li slika te ravni, onako iz svemira? :ceka:

Imas iznad fotosop sliku Zemlje lopte koju je postavio Dejan pozivni broj.

Vasa teorija da je lopta je zvanicna teorija tako da bi vi trebali da prilozite dokaz Zemlje iz svemira, bar jednu sliku a da nije fotosop. Samo jedna i bice dovoljno, ali da je prava.

Vasa teorija da je lopta je zvanicna teorija tako da bi vi trebali da prilozite dokaz Zemlje iz svemira, bar jednu sliku a da nije fotosop. Samo jedna i bice dovoljno, ali da je prava.
Odakle ti ideja da je Fotošop?
Ima li koja slika ravne zemlje da uporedimo? Ah da...još se niste dogovorili gde vam kontinenti stoje a kamoli nešto drugo. Ne znam samo kako ljudi uopšte funkcionišu na toj vašoj tepsiji. :lol:

Back