AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.543
https://forum.krstarica.com/threads/ravna-zemlja.904286/post-41312774To su samo par stihova od stotinjak gde biblija opisuje zemlju kao ravnu, da mesec isijava svetlost kao sunce i da sve kruži oko zemlje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://forum.krstarica.com/threads/ravna-zemlja.904286/post-41312774To su samo par stihova od stotinjak gde biblija opisuje zemlju kao ravnu, da mesec isijava svetlost kao sunce i da sve kruži oko zemlje.
Otkud znam, možda ima neka paralelna zemlja
Otkud znam, možda ima neka paralelna zemlja![]()
Ne uci to.biblija jasno uci da kosmos ne postoji, vec su zvezde sijalice na tom platnu-satoru-nebeskom svodu.
u suprotnom bi bog bio tvorac kosmosa, a ne samo zemlje.
Biblija se proucava da bi se znala.E a to je vec simbolicno. Ne razumes ti to Sale, treba da iscitas bibliju jedno 20 puta da bi poceo da bivas da je razumes.
Biblija nije za bukvaliste.Ok ako nije simbolična. O kakvim stupovima se radi
6 On kreće zemlju s mesta njenog da joj se stupovi drmaju;
7 On kad zapreti suncu, ne izlazi; On zapečaćava zvezde
Onda ima kod navina gde kaže da sunce zaustavlja
Ako ne znaš šta su stupovi evo ti slike
![]()
Meni je smešno što se ljudi ovde polomiše da kroz nauku objasne da Zemlja nije ravna.Em si vegetarijanac em mislis da je zemlja ravna.... Nije tebi lako.....
Pa objasni jel opis zemlje u bibliji bukvalan ili simboličanBiblija nije za bukvaliste.
Ja sam vec objasnila da je oblik zemlje sfera - hugPa objasni jel opis zemlje u bibliji bukvalan ili simboličan
Ok, šta predstavljaju stubovi na zemlji koji drže celu vasionu?Ja sam vec objasnila da je oblik zemlje sfera - hug
a ovo sve sto si naveo je simbolicno
pesnicki itd
dakle ne moze biti u bukvalnom smislu.
Odakle ti toOk, šta predstavljaju stubovi na zemlji koji drže celu vasionu?
Ma begaj bre još nisi čitala biblijuOdakle ti to![]()
Biblija je ocito za one koji je shvataju kako njima odgovara.Biblija nije za bukvaliste.
pa onda je i sve ostalo simbolicno. dakle kada se govori o bogu i andjelima to su simbolicni izrazi za konkretne istorijske licnosti i desavanja.Biblija nije za bukvaliste.
ovo sve sto si naveo je simbolicno
pesnicki itd
dakle ne moze biti u bukvalnom smislu.
Biblija je Bozja rec.pa onda je i sve ostalo simbolicno. dakle kada se govori o bogu i andjelima to su simbolicni izrazi za konkretne istorijske licnosti i desavanja.
pise da je prvo stvorena zemlja pa dva videla, sunce i mesec. da su ona mnogo manja od zemlje. da se nebesa nalaze iznad zvezda. ..Biblija je Bozja rec.
Kako moze bit isve simbolicno to nije bajka nego Bozja rec.
I ako je bila Bozja rec,prenosla se vekovima usmeno.Gluvi telefoni prakticno,i svako je menjao sta mu je palo na pamet ili je zaboravio deo pa dodao po svom nahodjenju...Biblija je Bozja rec.
Kako moze bit isve simbolicno to nije bajka nego Bozja rec.
Nije se prenosila usmeno nego su je pisali Bozji proroci prema Bozjem diktatu.I ako je bila Bozja rec,prenosla se vekovima usmeno.Gluvi telefoni prakticno,i svako je menjao sta mu je palo na pamet ili je zaboravio deo pa dodao po svom nahodjenju...
i napisali su da su se prvo razdvojili dan i noc, pa posle nastaju sunce i mesec (i zvezde) da obasjavaju bezoblicnu zemlju? ( 2 A zemlja beše bez obličja i pusta, )Nije se prenosila usmeno nego su je pisali Bozji proroci prema Bozjem diktatu.
Koji ste to vi? Pripadnici sekte ravna zemlja?slazemo se, mozak okruglozemljasa ne da je slican vec je isti sa njihovim dzinovskim galaksijama i usisivacem Crna rupa.