- Poruka
- 4.889
Ne prdi.Ajnštajn je prefrigani mudrac, a GLUPANI su oni koji VERUJU u njegove teorije!![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne prdi.Ajnštajn je prefrigani mudrac, a GLUPANI su oni koji VERUJU u njegove teorije!![]()
![]()
Opet: Još mi ti samo DOKAŽI da je to uticaj gravitacije na vreme, a NE na TAČNOST toga atomskog sata!? sam si napisao da gravitacija deluje na neki mehurić, a zašto ne bi i na atome? Jesu oni u bestežinskom stanju ili?mereno je upravo atomskim satom.. zato i jeste potvrdjeno
Znamo da gravitacija UTIČE na TAČNOST sata sa klatnom! I to NEMA veze sa vremenom! Ja TVRDIM da graviracija utiče i na atome, pa onda i na TAČNOST atomskih satova!a sta je tacnost ako ne vreme?
na osnovui cega?Ja TVRDIM da graviracija utiče i na atome, pa onda i na TAČNOST atomskih satova!
Bitno je sta mehur pokazuje, menanizam libele je sekundaran.ili da libela ima tecnost sa vazdusnim mehurom koji se pokrece u zavisnosti od gravitacije![]()
Evo ti sada za kaznu nova tema o tom mudracu!Ne prdi.
Atom je nekakva sklepotina uz pomoć električnog, magnetnog i gravitacionog polja elemenata od kojih se sastoji! A to podrazumeva i uticaj gravitacije u kojem se taj atom nalazi!na osnovui cega?
Ovalnozemljasi su toliko glupi da ne mogu da shvate da sila gravitacije ne moze da drzi svu onu silnu vodu ispod nas ,okeani ,mora ...debilcine jedne ,jer ce sva voda otici u svemir ..Ravnozemljaši su toliko glupi da ne mogu da shvate da 2D mapa loptaste Zemlje nije isto što i 3D globus. Jadni mali retardi...
Jesi to sam smislio ili ti je neko pomogao? Shvataš li ti koliko je tanak sloj okeana u odnosu na prečnik planete? Kako bi to iscurela voda, prema čemu?Ovalnozemljasi su toliko glupi da ne mogu da shvate da sila gravitacije ne moze da drzi svu onu silnu vodu ispod nas ,okeani ,mora ...debilcine jedne ,jer ce sva voda otici u svemir ..
Jel ti znas da je 75 % planete pod vodom i da atmosfera niti sila gravitacije ne moze da drzi tu vodu ako je zemlja ovalna-okrugla ?Jesi to sam smislio ili ti je neko pomogao? Shvataš li ti koliko je tanak sloj okeana u odnosu na prečnik planete? Kako bi to iscurela voda, prema čemu?
Par hiljada metara je smešno mali deo debljine površinskog omotača Zemlje, njen poluprečnik je preko 6000km.Jel ti znas da je 75 % planete pod vodom i da atmosfera niti sila gravitacije ne moze da drzi tu vodu ako je zemlja ovalna-okrugla ?
I da li si svestan da je dubina okeana par hiljada metara cak?
Nisu verovali ni Japanci iz Hirošime i Nagasakija sve dok nisu začuli kaboom.Ajnštajn je prefrigani mudrac, a GLUPANI su oni koji VERUJU u njegove teorije!![]()
![]()
Iscurela bi prema svemiru ,jer Australija je ispod nas i oko nje su sve sami okeani i voda ,to je u teoriji okrugle zemlje jer ne postoji pravi snimak ili se krije kako zemlja stvarno izgleda.Par hiljada metara je smešno mali deo debljine površinskog omotača Zemlje, njen poluprečnik je preko 6000km.
Zašto i prema čemu bi iscurela voda?
Ti izglda ne razumeš da ne postoji dole i gore u svemiru, to su loptasta tela sa gravitacijom koja vuče prema centru mase a ne prema nekom imaginarnom "dole". Centar mase planete Zemlje je blizu njenog središta (Mesec ga malo izmešta) tako da je "dole" na našoj planeti uvek prema njenom centru.Iscurela bi prema svemiru ,jer Australija je ispod nas i oko nje su sve sami okeani i voda ,to je u teoriji okrugle zemlje jer ne postoji pravi snimak ili se krije kako zemlja stvarno izgleda.
Materija-antimaterija, pretvaranje materije u energiju i dobijanje silne energije iz toga.... isto kao razne 'ravnozemljaške' teorije!Nisu verovali ni Japanci iz Hirošime i Nagasakija sve dok nisu začuli kaboom.
Znam, NE veruješ da je čovek poslao bilo šta dovoljno daleko u svemir da bi mogao da slika CELU Zemlju!Pogledajte prilog 776001
Zasto ni dan danas nije objavljena prava slika zemlje iz svemira ,nego nam daju samo ove fotosopirane verzije??
Pogledajte prilog 776002
A moze i ovako![]()
Postoji za planetu Zemlju ,ti stvarno verujes da tzv sila gravitacije moze da drzi onoliku vodurinu ---Ti izglda ne razumeš da ne postoji dole i gore u svemiru, to su loptasta tela sa gravitacijom koja vuče prema centru mase a ne prema nekom imaginarnom "dole". Centar mase planete Zemlje je blizu njenog središta (Mesec ga malo izmešta) tako da je "dole" na našoj planeti uvek prema njenom centru.
Poslao jeste ,ali na Mesec ljudi nisu isli...ako su snimali fotke Zemlje iz svemira ,zasto nam i dalje serviraju fotoshopovane ??Znam, NE veruješ da je čovek poslao bilo šta dovoljno daleko u svemir da bi mogao da slika CELU Zemlju!![]()
Ta "vodurina" je toliko tanak sloj na površini, kao da pokvasiš košarkašku loptu. Shvataš li pojam lopte radijusa od 6400km, tj prečnika 13200km? Šta je 11km (najdublja tačka okeana) za to? Prosek dubine je 4km, neprimetno.Postoji za planetu Zemlju ,ti stvarno verujes da tzv sila gravitacije moze da drzi onoliku vodurinu ---
A australski palačinkari tvrde da je naše postojanje nemoguće jer za njih mi visimo naopako?Iscurela bi prema svemiru ,jer Australija je ispod nas i oko nje su sve sami okeani i voda ,to je u teoriji okrugle zemlje jer ne postoji pravi snimak ili se krije kako zemlja stvarno izgleda.
Non-composite images of the Earth from spacePoslao jeste ,ali na Mesec ljudi nisu isli...ako su snimali fotke Zemlje iz svemira ,zasto nam i dalje serviraju fotoshopovane ??
Dajte bre ljudi da vidimo kako nasa planeta stvarno izgleda ...
Znaci da se krije nesto ,sama logika tako kaze.