Ravna zemlja

Postoji sajt FLY RADAR 24 na kome se vide letovi svih aviona na planeti od svoje polazne tacke do krajnje destinacije. I pri tome se vidi njihova tacna putanja u realnom vremenu. Ono sta je bitno za ovu pricu su upravo te REALNE putanje aviona.

Svaki avion leti najkracim putem kako bi potrosnja goriva bila sto manja. E sad interesantno je da ako pratite najkracu putanju izmedju dva odredista videcete da se realna putanja na flyradar 24 poklapa sa modelom ravne zemlje a ne poklapa sa modelom kako nas uce u skolama da je zemlje loptasta. A evo i dokaz.

Najpre pogledajmo kako izgleda realna putanja aviona na flyradar24 koji ide od Njujorka do Telaviva na prvoj slici.
Zatim pogledajte najkraci put na modelu ravne zemlje i onda na modelu globusa.

Videcete da se na modelu ravne zemlje apsolutno pokla realna putanja sa flyradar24. Znaci avion ide preko Turske, Bugarske, Ceske, Skotske, pa dodiruje obalski deo kontinentalne Kanade.

A kad pogledate najkracu putanju izmedju Njujorka i Telaviva na globusu kojim nas uce u skoli ona ide preko Grcke, Obale Hrvatske, preko francuske, ne dotice nimalo Veliku Britaniju a kamoli da dotice Skotsku, Ne dotice kontinatalnu Kanadu i dolazi do Njujorka!!!

Prema tome Ni jedna avio kompanija nece leteti duzim putem sto znaci da je realna putanja bas ona koju vidimo na FLYRADAR24 a ta putanja se apsolutno poklapa sa putanjom najkracom na ravnoj zemlji a ne poklapa se na modelu da je nasa zemlja globus.

Pogledajte prilog 671367
па ако је равна није округла

Zašto misliš da si sposoban da mi dignš pritisak?
Ti ovde ljudima služiš kao primer dokle ih može dovesti neobrazovanje.

Hajde izvoli, pokaži nam svoje znanje. Objasni nam smenu dana i noći i smenu godišnjih doba na ravnoj planeti.

A tek putovanje u prošlost? Poletiš Konkordom iz Londona u 8.00, a u Nju Jork stigneš u 7.00? :zcepanje:
pa pazi..ako cemo iskreno sobzirom da ovde ima ljudi koji negiraju gravitaciono polje..ne znam da li si medju njima
dokazano je da gravitaciono polje utice na vreme
sat na dnu vode i vrhu planine nece pokazivati isto vreme..doci ce do kasnjenja.

e sad je meni sve jasno
kockice su se lepo slozile

znaci zemlja je jedno tenisko polje i zato je novak najbolji posto smo mi nebeski narod i zato igramo uvek kod kuce :D
Tabe, ako stavis libelu na tenisku lopticu negde na severnoj "polulopti", i stavis libelu na tenisku lopticu negde na juznoj "polulopti", vazdusni mehur ce uvek biti sa gornje strane. To ti jesan dokaz da je Zemlja ravna.

pa pazi..ako cemo iskreno sobzirom da ovde ima ljudi koji negiraju gravitaciono polje..ne znam da li si medju njima
dokazano je da gravitaciono polje utice na vreme
sat na dnu vode i vrhu planine nece pokazivati isto vreme..doci ce do kasnjenja.
Još mi ti samo DOKAŽI da je to uticaj gravitacije na vreme, a NE na TAČNOST sata!? Npr. za sat sa klatnom ZNAMO da utiče gravitacija, a za atomske satove? Siguran si da ne utiče i na njih?

nema ništa od toga šta je on sve LUPETAO! Osnova njegovih teorija je propali Majkelson-Morli eksperiment, a ovde ti je objašnjeno zašto je tak eksperiment propao! Nije mogao dokazati šta se očekivalo, pa su 'mudraci' zaključili da to ne postoji:

https://vaso.weebly.com/michelson-morley.html

Slabo, kopiras mi nesto dok nonsalantno kazes da je Ajnstajn glupan...

Back