Nesto mnogo gore od malih grudi je ako si iskompleksirana zbog toga.Male grudi podnosim bez problema ali kompleksase ne varim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li lepa? Ako jesi,u cemu je problem? Ako nekom mozesh da krasish pogled , zar to nije dovoljno? Nemash velike grudi? Pa molim te jesi li stalno gola, pa to cini nekompletnim tvoj izgled? Naprotiv, uvek si odevena, a tvoje lice je uvek na izvolte muskim pogledima(pa i zenskim). Dojke su samo deo sistema za odrzavanje bebe, i za mushkarce koji nisu dovoljno odrasli pa im trebaju vece grudi da bi se osecali kao da su pod majcinom negom kao bebice.Baby.:... Svi muškarci vole velike grudi...![]()
Očajna sam...a nemam pare za ugradnju silikona...![]()
Šta da radim?
Prvo pocni da volis svoje telo!Ne razmisljaj o ugradnji silikona,budi prirodna!Uostalom,ne moras da imas velike grudi da bi te muskarac voleo i cenio...Nekad sam i ja ocajavala zato sto imam male grudi,a sad mi je to sasvim nebitno i ne zanima me da li ce neko reci da sam "ravna kao daska" :wink: 8)Baby.:... Svi muškarci vole velike grudi...![]()
Šta da radim?
"...nosila bedz da joj se zna prednja strana..."Baby.:... Svi muškarci vole velike grudi...![]()
Šta da radim?
upravo!.... samo sto je nesto omatorilaanakin:Linda Fjorentino je neopisivo sexy a totalno je ravna...
Baby.:... Svi muškarci vole velike grudi...![]()
Šta da radim?
nemoj da se sekiras ja volim maleBaby.:... Svi muškarci vole velike grudi...![]()
Šta da radim?
Daj ne kenjaj.acting_like_a_maniac:ma opusteno dodji kod mene, sisacu ti bradavicu dok ti sika ne natekne i onda neces biti daskarasalim se nemoj da se ljutis
pa vole frajeri vece sike (mmmm) volim ih i ja ali to nije najvaznije kod devojke, vazno je koliko je ono sto devojka ima u sebi a to je srce, naravno figurativno, mislio sam da su najvaznija osecanja![]()
nemoj se nervirati sigurno si dobra drugaricaBaby.:... Svi muškarci vole velike grudi...![]()
Šta da radim?
i bre ma kakva je ovo tema devojko...volis li ti sebe? Nista onda,zickaj po coskovima pa ces nakupiti bar za jednuCaptain Jack Sparrow:sve je to u tvojoj glavi opusti se ... pa sta ako imas male grudi sigurno imas guzu ko dve dinjice i tvrdu brrrr kad samo pomislim ... i eto imas i ti dobrih strana :wink: nije da si savrsena ko ja al ipak sta te briga uzivaj u zivotu.. plovi samnom po karibima 8) :wink: 8) :wink:
Šta da radim?
Šta da radim?