Ravna ili kovrdžava kosa kod devojaka???

meni se jaaako svidja ravna kosa inace ja je peglam zato sto imam blago talasastu kosu ali mi se kosa ukovrdza posle cela 2 dana :'( msm imam drugaricu koja ima bas kovrdzavu kosu i pegla se svake subote ali njoj u toku nedelje bude skroz ravna kosa nzm da li je problem sto se ja lose peglam ili mi je kosa takva da ne moze da bude dugo ravna?

meni se jaaako svidja ravna kosa inace ja je peglam zato sto imam blago talasastu kosu ali mi se kosa ukovrdza posle cela 2 dana :'( msm imam drugaricu koja ima bas kovrdzavu kosu i pegla se svake subote ali njoj u toku nedelje bude skroz ravna kosa nzm da li je problem sto se ja lose peglam ili mi je kosa takva da ne moze da bude dugo ravna?

ja kad se ispeglam prvih par sati mi bude skroz ravna.. kasnije sve manje i manje.. al uglavnom to traje nekih 12 sati.. :/

e pa ja imam dugu ravnu kosu kao peglanu, ali patim za kovrdzama jer moja kosa ne trpi bilo kakve promene, te se posle figara ili papilotni ispravi za pola sata... :( :( :( tako da mislim da je kovrdzava kosa keva!

aaaaaaa blago tebiiiiiii msm zato sto imas ravnu kosu ko peglanu...ali znas sta da imas kovrdzavu ili talasastu kosu ko ja htela bi da imas ravnu veruj mi ;)

Back