Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
xaxaxa ne mora niko da mi kaze vidim i sama..![]()
si sigurna da nisi pomeshala kovdrzhavo i ravno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xaxaxa ne mora niko da mi kaze vidim i sama..![]()
imas krupne i sitne kovrdze
sitne su one zajebane
krupne mu dodju ok za cesljanje
msm,koliko ja znam
Ja mislim da ti je to jer kosa ne moze da ti bude ravna dugo isti slucaj je i kod mene...
da ali si ti napisala da imas krupne kovrdze a ja imam samo blago talasastu kosu pri krajevima![]()
meni se jaaako svidja ravna kosa inace ja je peglam zato sto imam blago talasastu kosu ali mi se kosa ukovrdza posle cela 2 dana :'( msm imam drugaricu koja ima bas kovrdzavu kosu i pegla se svake subote ali njoj u toku nedelje bude skroz ravna kosa nzm da li je problem sto se ja lose peglam ili mi je kosa takva da ne moze da bude dugo ravna?
E pozz svima..... meni se kod devojaka svidja kovrdzava kosa i siske (ali ne one fuxaste) i ne znam sto sve devoke koje imaju kovrdzavu kosu misle da je bolje ravna , vecina devojaka sa ravnom kosom bi zelele da imaju kovrzde![]()
e pa ja imam dugu ravnu kosu kao peglanu, ali patim za kovrdzama jer moja kosa ne trpi bilo kakve promene, te se posle figara ili papilotni ispravi za pola sata...![]()
![]()
tako da mislim da je kovrdzava kosa keva!
moja kosa je bolesna
pozadi je skroz ravna, samo se napred krajevi uvijaju u spoljashnu stranu..tuga..
aaaaaa...i meni isto tako...![]()
ali to je zbog stepena...i onda kada je ispeglam![]()
![]()