Равна Гора: ЕВРОПСКО ОПРЕДЕЉЕЊЕ НЕМА АЛТЕРНАТИВУ!

Незахвално је причати о томе,јер смо окупирани.Није данас кључно питање граница државе,него менталитет,тј.духовно стање сваког појединца.Ако наставимо овако оваквим менталитетом
(самодеструктвивним хедонистичким),границе ће се стално померати на нашу штету.
Јевреји су најбољи пример у историји човечанства за то.

Прво,ако прихватиш духовну ерозију и неморал,односно "ако се научиш радити гадости" као они који су гори од тебе,то је знак духовне(менталне) окупације.После духовне иде физичка окупација.То је правило.Тако функционише правосудни систем.
Онај ко је систем успоставио дозволи да после духовне уследи физичка окупација,да се поново учиш послушности кроз послушност окупатору,да осетиш сво његово зло,да видиш оно чему тежиш.Ако се тада менталитетом(духом) одвојиш од окупатора,односно ако се духовно ослободиш,врло брзо ће доћи и физичка слобода.Тако је било и са Јеврејима.
Али,ако останеш и прихватиш идиотизам на који те окупатор навлачи,иде уништење.Србија је данас на раскрсници између отпора,слободе и нестанка.Тренутно је ближа нестајању,тако да о границама не вреди причати.

Dobro.........i šta si mi napisao.............., imaš li decu............., imaš li radnike koliko si imao i učestvuješ u napretku tvoje države........

što bi jedan streljan premijer rekao...-koliko s i doprineo i uradio za sebe i tvoju državu..

Dobro.........i šta si mi napisao.............., imaš li decu............., imaš li radnike koliko si imao i učestvuješ u napretku tvoje države........

što bi jedan streljan premijer rekao...-koliko s i doprineo i uradio za sebe i tvoju državu..
1.Имам
2.Немам раднике,нисам робовласник,противим се томе.Сваки човек треба да буде оспособљен да ради самостално,а не да служи другоме.Ако није тако,онда добијеш друштво отупелих неспосбних робова,као што је Србија данас,као што су сва европска друштва.И декаденција може да напредује,јер поробљена већина нема способност да се одупре,јер се плаши да не заврши на улици.
3.Не радим за накарадну државу.Оваква држава не ради за мене,него напротив.

Pokojni premijer je smernica............., kada bi barem pola Srba bili kao on, neka mu je laka zemlja.....
ne bi ste gubili vrijeme , no svaki dan, gledali da vam bude bolji i napredniji...........

Покојни премијер је смерница ка провалији.Он је идиотизму широм отворио врата.Зато је Србија данас друштво робова и неспособних људи који служе другоме,па немају снагу и моћ да се одупру лошим стварима,јер се боје да не остану без коре хлеба.
Овако ћуте трпе,биће и педери,наркомани,све што треба и што им се каже,само да још мало поживе на ЕУроспким кредитима.А,томе се,хвала Богу,ближи крај,јер је то начин живота на крата рок.

Poslednja izmena:
1.Имам
2.Немам раднике,нисам робовласник,противим се томе.Сваки човек треба да буде оспособљен да ради самостално,а не да служи другоме.Ако није тако,онда добијеш друштво отупелих неспосбних робова,као што је Србија данас,као што су сва европска друштва.И декаденција може да напредује,јер поробљена већина нема способност да се одупре,јер се плаши да не заврши на улици.
3.Не радим за накарадну државу.Оваква држава не ради за мене,него напротив.

Barem si u najvažnijim stvarima ostao dosledan................, jer dobro je pisao i učio Sigmund Frojd...........

A ne morač da imaš radnike, ali je mnogo bolje nego sam da radiš da se ne varamo,aliovo je vreme KAPITALIZMA, nema više - bolovanja............

Покојни премијер је смерница ка провалији.Он је идиотизму широм отворио врата.Зато је Србија данас друштво робова и неспособних људи који служе другоме,па немају снагу и моћ да се одупру лошим стварима,јер се боје да не остану без коре хлеба.
Овако ћуте трпе,биће и педери,наркомани,све што треба и што им се каже,само да још мало поживе на ЕУроспким кредитима.А,томе се,хвала Богу,ближи крај,јер је то начин живота на крата рок.

A gde ćemo Joe.................., gde treba da se okrenemo............Rusiji kojaje dsaleko i gleda svojeinterese, Kini koja ne zna šta će sa svojim priraštajima......................., a gdeje Srbija u Aziji........a Bugari, a Rumuni, a Šiptari, a Rvati...............NATO-EU

Gde ćemo mi u Belorusiji, gde.........

A gde ćemo Joe.................., gde treba da se okrenemo............Rusiji kojaje dsaleko i gleda svojeinterese, Kini koja ne zna šta će sa svojim priraštajima......................., a gdeje Srbija u Aziji........a Bugari, a Rumuni, a Šiptari, a Rvati...............NATO-EU

Gde ćemo mi u Belorusiji, gde.........

Што би ти негде да идеш?Јел` имаш ти своју земљу,свој праг?
Само онај ко није способан да брине о себи мора да трчи другом под скуте,па онда моли да му други да нешто да ради да би имао од чега да живи.Тај те онда обележи,жигоше као свог роба,зна све о теби,контролише те и намеће све већу деструкцију,а ти не можеш ништа,јер мораш да служиш.

Имај своју породицу,пријатеље.Шта ће ти светски шљам и отпад који иде канализационим одводом у правцу без повратка?

Back