Pozdrav svim rejverima koliko vas ima.A ima vas siguran sam makar bili u izuzetno maloj manjini.U ovom blogu necu posebno nista filozofirati...samo bih voleo da mi se jave rejveri da se povezemo.Musko zensko mladi stari nebitno.Interesuju me rejv zurke i informacije o istim.Ako neko zna i kada se odrzavaju da budem informisan i u kontaktu.Inace sam neko ko je rejver kako se to danas kaze na suvo.Ne uzimam nikakve droge i psihoaktivne supstance.Za rejv zurke imam sve sto mi je potrebno.Cvikere dobre da me zastite od jakih lasera i dobro raspolozenje.Po koje pivo da mi osvezi fizicku spremnost za izdrzim rejv do kraja.Takodje da mi se jave ljudi koji idu redovno ili ponekad na Green Love festival.Egzit mi je vec preterano omasovljen.Ne volim velike guzve.Green Love mi je sasvim prilagodjen mojim potrebama.Takodje i manje zurke.Javite se da se povezemo.Pozdrav za sve rejvere.Na fotografiji ja sam taj sa maskom.A fotografije je licno moja da facebooka.Tako da nema nikakvih krsenja autorskih prava.Fotografija je javnog tipa.Da ne bi doslo do neke zabune.
 

Prilozi

  • 88954864_3247292618631973_9012029250408022016_n.jpg
    88954864_3247292618631973_9012029250408022016_n.jpg
    97,6 KB · Pregleda: 1.024
Here's a kiss to clear up your confusion
Well, prihvatam zagrljaj umesto poljubaca.
Bratu koji sanja o rejvovima ipak želim da se okrene od praznih priča i gubljenja vremena, plesanja uz muziku, od tog besomučnog zabavljanja. Pazi reč "bes-o-mučno"!
Zabavljanje je potrebno ljudima koji ne znaju šta bi sa vremenom koji im je dato, onima koji traže da im neko pomogne da odgovore nađu.
 
Well, prihvatam zagrljaj umesto poljubaca.
Bratu koji sanja o rejvovima ipak želim da se okrene od praznih priča i gubljenja vremena, plesanja uz muziku, od tog besomučnog zabavljanja. Pazi reč "bes-o-mučno"!
Zabavljanje je potrebno ljudima koji ne znaju šta bi sa vremenom koji im je dato.
Окренимо се Богу, алеееееелуја, алеееееелуја
 
Preporucio bi vam Tomorrowland u Belgiji ako niste bili. Razmisljao samn da odem samo kako iz odredenog razloga ne mogu podnesti guzbu nisam isao. Pravi je spektakl.


Pa, ako mene pitaš, u crkvu i treba da odeš, ne za moje dobro ili dobro crkve, već za svoje. Duh da nađeš i svoj smisao .
Ne brini se ti za moj duh. Ne poznas me nikako pa tako ne znas niti moj smisao zivota, djela niti nedjela. Napisao bi ti koje je moje najvece djelo, ali bi onda ispalo da se hvalim.
Svejedno ti hvala na dobronamjernom savjetu samo ja znam svoj put i drzim se njega.
 

Back
Top