paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
ma covece odakle se nakoti ovoliko korova po srbiji ???? pa nama vise ne trebaju neprijatelji....toliko ih ima oko nas da je neverovatno---razmnozavaju se kao amebe...pa kad ce vise imati sansu neko objektivan da da presek i pravo istrazivanje SVIH ZLOCINA NA BALKANU...sa svih strana....a od kud se stvorise po srbiji ovolike jajare koje se navodno bore za ljudska prava i slobode a presudjuju bez dokaza,istrage,suda...uzas boziji....i koga oni imaju pravo da zastupaju ????brate, dobit ces cir na dvanaestercu...opusti se malo
ne vredi ti da se nerviras (ako si se iznervirao)....
bolje cuvaj elan za ove nase iznutra koji rovare po drzavi i pljuju, po svom narodu...
jer oni koji pokusavaju destabilizovati drzavu i drustvo ,a ne ide im od ruke....je jedno
a ,ako u toj drzavi imas insajdera (puna ih je drzava) i pri tom ipak uspevaju da vrse
destrukciju drustva koje je ionako vec napaceno.....onda je to vec za ceskanje po glavi
i pitanje dokle tako.
zato se ukidaju ''obraz...'' i druge patriotske organizacije, koje im smetaju.
i pored nasih srba evrasa,koji se slazu sa retorikom natase kandic, sonje biserko i ostalih
mi danas imamo ljude u srbiji koji ce te PRIJAVITI ako ga uvredis ,a uvredjen si pre toga,
koji ce ti nervozno i drcno objasniti da nisi u pravu....i to na vrlo agresivan nacin........
moze se o tome pisati do mile volje........
dakle stedi se na termite unutar drzave.....njih ces prepoznati kao SATRO kulturne, edukovane, sa blagim i milim osmehom na licu, sa enormnim ''znanjem'' ,isfrustrirane,
iskompleksirane, u zivotu su malo toga postigli, a zavrbovani su novcem sa strane i eto ima sanse...
od 91 sam direktno povezan sa ratnim dejstvima kako ja tako i veliki broj mojih kolega...I NEMAM NI JEDAN RAZLOG DA SE STIDIM NI JEDNOG SVOG POSTUPKA NI PREMA NEPRIJATELJU A NITI MOJA PORODICA I MOJI SINOVI MENE a znam da je tako i sa mnogo nas....oni koji su okaljali srpsko vitestvo i okaljali srpski obraz su manjina i treba da odgovaraju i da se stide ako imaju obraza....ALI NE PRISTAJEM NA GENERALIZOVANJE KOLEKTIVNE ODGOVORNOSTI SRBA....
gde god sam boravio po zadatku i u uniformi smem u istoj toj uniformi da prodjem i sada...svuda i u svim narodima imam poznanike i prijatelje....nek me pogledaju u lice i nek mi kazu da sam zlocinac...a istovremeno nek mi moja drzava kaze da sve svoje zadatke nisam izvrsio 110 %--- vojnik je samo covek koji ima svoj kodeks casti koji treba da je jaci i od sopstvenog zivota----barem bi tako trebalo biti....i ubedjen sam da vojnik profesionalac bilo kojoj veri ili naciji pripadao ima svoj kodeks....zverstva na balkanu nisu pravili profesionalci vec isfrustrirane umobolne zivotinje u ljudskom obliku....