Ratni zlocin na maternjem jeziku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
brate, dobit ces cir na dvanaestercu...opusti se malo;)
ne vredi ti da se nerviras (ako si se iznervirao)....
bolje cuvaj elan za ove nase iznutra koji rovare po drzavi i pljuju, po svom narodu...
jer oni koji pokusavaju destabilizovati drzavu i drustvo ,a ne ide im od ruke....je jedno
a ,ako u toj drzavi imas insajdera (puna ih je drzava) i pri tom ipak uspevaju da vrse
destrukciju drustva koje je ionako vec napaceno.....onda je to vec za ceskanje po glavi
i pitanje dokle tako.
zato se ukidaju ''obraz...'' i druge patriotske organizacije, koje im smetaju.
i pored nasih srba evrasa,koji se slazu sa retorikom natase kandic, sonje biserko i ostalih
mi danas imamo ljude u srbiji koji ce te PRIJAVITI ako ga uvredis ,a uvredjen si pre toga,
koji ce ti nervozno i drcno objasniti da nisi u pravu....i to na vrlo agresivan nacin........
moze se o tome pisati do mile volje........
dakle stedi se na termite unutar drzave.....njih ces prepoznati kao SATRO kulturne, edukovane, sa blagim i milim osmehom na licu, sa enormnim ''znanjem'' ,isfrustrirane,
iskompleksirane, u zivotu su malo toga postigli, a zavrbovani su novcem sa strane i eto ima sanse...
ma covece odakle se nakoti ovoliko korova po srbiji ???? pa nama vise ne trebaju neprijatelji....toliko ih ima oko nas da je neverovatno---razmnozavaju se kao amebe...pa kad ce vise imati sansu neko objektivan da da presek i pravo istrazivanje SVIH ZLOCINA NA BALKANU...sa svih strana....a od kud se stvorise po srbiji ovolike jajare koje se navodno bore za ljudska prava i slobode a presudjuju bez dokaza,istrage,suda...uzas boziji....i koga oni imaju pravo da zastupaju ????
od 91 sam direktno povezan sa ratnim dejstvima kako ja tako i veliki broj mojih kolega...I NEMAM NI JEDAN RAZLOG DA SE STIDIM NI JEDNOG SVOG POSTUPKA NI PREMA NEPRIJATELJU A NITI MOJA PORODICA I MOJI SINOVI MENE a znam da je tako i sa mnogo nas....oni koji su okaljali srpsko vitestvo i okaljali srpski obraz su manjina i treba da odgovaraju i da se stide ako imaju obraza....ALI NE PRISTAJEM NA GENERALIZOVANJE KOLEKTIVNE ODGOVORNOSTI SRBA....
gde god sam boravio po zadatku i u uniformi smem u istoj toj uniformi da prodjem i sada...svuda i u svim narodima imam poznanike i prijatelje....nek me pogledaju u lice i nek mi kazu da sam zlocinac...a istovremeno nek mi moja drzava kaze da sve svoje zadatke nisam izvrsio 110 %--- vojnik je samo covek koji ima svoj kodeks casti koji treba da je jaci i od sopstvenog zivota----barem bi tako trebalo biti....i ubedjen sam da vojnik profesionalac bilo kojoj veri ili naciji pripadao ima svoj kodeks....zverstva na balkanu nisu pravili profesionalci vec isfrustrirane umobolne zivotinje u ljudskom obliku....

Pod izvrsnom vlasti podrazumevas politicare komuniste... Aparati sile su bili u rukama Srba,osamdesetih u potpunosti,a ranije osim u periodu kada je Rankovic zario i palio,nije bila vidljiva tolika srpska nadmoc u policijskim snagama.Govorim o komunizmu.
U Kraljevini ih je jos Nikola Pasic nazivao bicima koja ne zasluzuju moderne civilizacijske tekovine...

Zanimljivo je,izgleda da ne zivimo u istoj drzavi,ili je po tebi drzava samo 4 TV stanice i 6 listova. U ostalim slucajevima-u svakodnevnom zivotu,u kulturi ophodjenja,jednom recju- u javnom diskursu,u Srbiji se prica samo o srpskim zrtvama.
Za takve kao ti postoji samo jedan lek,a to je da odeš i pokušaš da neko vreme živiš s njima.

Hajde opisi mi situaciju od 1912 na Kosovu,molim te...Ukratko...
Mogu ja najkrace -'Srbi pitomi,Siptari divlji,dosli divlji,oterali pitome'. Primate me sada u vas guslarski klub ?

1912 godine , Srbi su proterali Turke sa KiM . A arnautske bande koje su inace turci na KiM i naseleili su napali srpsku oslobodilacku vojsku , i ako je KiM deo Srbije , koji je i pre tog perioda , kao i sad, bio okupiran . A povratice mo ga opet , kao sto smo ga i tad povratili . Samo tad smo napravili gresku , koju necemo vise ponavljati i nismo poslusali predlog Djenerala Jankovica .

daklem na KiM , siptari nkad do 46 godine , u storiji nisu imali nikakvu vlat . Tek od 46 Tito zabranjuje da se Srbi izbegli sa KiM tamo vrate , a njihovu zemlju , i zemlju koja je pre toga pripadala SPC dodeljuje siptarima koje uvozi iz Albanije i tako pravi trajni etnicki disbalans , koji se kasnije povecava usled stalnih pritisaka siptara na Srpski zivalj , uz blagonaklon odnos vlasti i siptarske izvrsne vlasti .

daklem , taj anti srpski stav , apriori , nema nikakvu potku u stvarnosti , a narocito ne , kad se argumentima pogleda u oci .

Pre Otomanskih osvajanja , KiM je bila Srbija , kao i Posle . Nikad to nije bilo siptarsko. A eto , verujem da ce Srpsko opet biti , samo se nadam da naredne generacije nece nap[raviti gresku , koju su napravlili srpski heroji iz WW1.

Ne razumeš.Ja sam se izuzetno dobro slagao sa šiptarima no svejedno kadgod su priče o parama i ženama bile na dnevnom redu,uvek su mi lepo objasnili da bih ja kod njih bio čovek drugog reda.Ako ti to nije jasno razmisli oko čega se sve u životu vrti.

Ne pricam o sustini zivota misoni.Ali vidis,to sto kazes jeste tacno za svakog konzervativca u svakom narodu,ja i ne poricem to.Svakom konzervativcu ce biti bitna nacija drugog kada se pricao o onim sustinskim stvarima u zivotu,ali to je nebitno za temu.

Provalio si me Serloce...Samo kazi jos kako mislis da povratimo Kosovo,posto mislim da bi to bilo u sastavu teme....

Овде ти је приказана вежба Шангајске организације где на позив треће земље Шангајска организација успостваља суверенитет земље која је упутила позив.
Слична вежба је била и ове године.
НАТО је остао без коментара, на питње новинара . ;)

ma covece odakle se nakoti ovoliko korova po srbiji ???? pa nama vise ne trebaju neprijatelji....toliko ih ima oko nas da je neverovatno---razmnozavaju se kao amebe...pa kad ce vise imati sansu neko objektivan da da presek i pravo istrazivanje SVIH ZLOCINA NA BALKANU...sa svih strana....a od kud se stvorise po srbiji ovolike jajare koje se navodno bore za ljudska prava i slobode a presudjuju bez dokaza,istrage,suda...uzas boziji....i koga oni imaju pravo da zastupaju ????
od 91 sam direktno povezan sa ratnim dejstvima kako ja tako i veliki broj mojih kolega...I NEMAM NI JEDAN RAZLOG DA SE STIDIM NI JEDNOG SVOG POSTUPKA NI PREMA NEPRIJATELJU A NITI MOJA PORODICA I MOJI SINOVI MENE a znam da je tako i sa mnogo nas....oni koji su okaljali srpsko vitestvo i okaljali srpski obraz su manjina i treba da odgovaraju i da se stide ako imaju obraza....ALI NE PRISTAJEM NA GENERALIZOVANJE KOLEKTIVNE ODGOVORNOSTI SRBA....
gde god sam boravio po zadatku i u uniformi smem u istoj toj uniformi da prodjem i sada...svuda i u svim narodima imam poznanike i prijatelje....nek me pogledaju u lice i nek mi kazu da sam zlocinac...a istovremeno nek mi moja drzava kaze da sve svoje zadatke nisam izvrsio 110 %--- vojnik je samo covek koji ima svoj kodeks casti koji treba da je jaci i od sopstvenog zivota----barem bi tako trebalo biti....i ubedjen sam da vojnik profesionalac bilo kojoj veri ili naciji pripadao ima svoj kodeks....zverstva na balkanu nisu pravili profesionalci vec isfrustrirane umobolne zivotinje u ljudskom obliku....

znas kako svaka drzava ima svoje izdajice i korov koji raste i ceka da usere stvar...
englezi su to lepo resili ,tako sto su POBILI SVE SVOJE IZDAJICE, kroz vekove ,pa do
danasnjih dana;)
zato su kao imperijalna sila i opstali.
sto se nas tice....mi smo posebna fela ljudi mentalnog sklopa i to zapadne sile jako dobro znaju ,gde mogu naci osobe u ili van srbije (srbe) ,koji ce heftati po drustvu i drzavi.
e, al da bi to uradeo;)....pre toga moras postaviti vladu ,koja ce demokratskim sredstvima
omoguciti razvoj ne-vladinih organizacija i postaviti temelje za pljuvanje po srbiji i vrsiti
pritisak lazima po ionako polu slomljenom drustvu, kojima je naravno bitno samo kako da prezive od danas do sutra.
i ti onda na tlu srbije dobijas razvoj novog virusa koji je samo cekao kad ce da oplete
po srbiji...............isto tako u sadnicama mladih srba evrasa (poput: xmasine, skajderke,
kamija koji je verovatno 83god. i slicnih njima), takvi u tim organizacijama pronalaze nove nade za destabilizaciju .....ili su vec u tim organizacijama..................
sa ciljem da drustvu nabiju svest da su srbi zlocinci, stvaraoci ratova i kriza, kao i da u poznati i vesti po ubijanju civila, jel ....
sto naravno moze da se vidi po istorijskim udzbenicima i kako nam uce decu....istoriji.
tad je sve jasno kako deluju, kroz institucuje.
i ,naravno to vide ,ai znaju rvati, mundze i siposi ,i slade se nasom neslogom,idiotizmom,
debilizmom itd, itd....
e, to je to...
zato ih ima....mentalni sklop;)

Opet klasično pravdanje jednog zločina drugim zločinom.

Autorica nigdje nije rekla da nad Srbima nisu činjeni zločini.
Međutim ona se posvetila istraživanju konkretnog, srebreničkog masakra i govori isključivo o njemu.
A to što veliki broj vas ima potrebu da taj zločin opravdava time što su i vaš narod ubijali, govori isključivo o vama i vašem odnosu prema zločinima i zločincima!

Naravno, ovdje se obraćam isključivo onima koji pravdaju srebrenički genocid!

Obzirom na sadasnu situavciju i stanje u madeijima nasih naprijatelja , opste hajke , koja se nasd Srbima sprovodi , svako ne pominjanje zlocina, je zapravo tvrdnja , da ih nije n bilo, ako .
Ja ne znam , cime smo mi srbi zasluzili da imamo toliko izdajnjika , i sljamova medju sobom .
Nama zbilja ne trebaju neprijatelji .

znas kako svaka drzava ima svoje izdajice i korov koji raste i ceka da usere stvar...
englezi su to lepo resili ,tako sto su POBILI SVE SVOJE IZDAJICE, kroz vekove ,pa do
danasnjih dana;)
zato su kao imperijalna sila i opstali.
sto se nas tice....mi smo posebna fela ljudi mentalnog sklopa i to zapadne sile jako dobro znaju ,gde mogu naci osobe u ili van srbije (srbe) ,koji ce heftati po drustvu i drzavi.
e, al da bi to uradeo;)....pre toga moras postaviti vladu ,koja ce demokratskim sredstvima
omoguciti razvoj ne-vladinih organizacija i postaviti temelje za pljuvanje po srbiji i vrsiti
pritisak lazima po ionako polu slomljenom drustvu, kojima je naravno bitno samo kako da prezive od danas do sutra.
i ti onda na tlu srbije dobijas razvoj novog virusa koji je samo cekao kad ce da oplete
po srbiji...............isto tako u sadnicama mladih srba evrasa (poput: xmasine, skajderke,
kamija koji je verovatno 83god. i slicnih njima), takvi u tim organizacijama pronalaze nove nade za destabilizaciju .....ili su vec u tim organizacijama..................
sa ciljem da drustvu nabiju svest da su srbi zlocinci, stvaraoci ratova i kriza, kao i da u poznati i vesti po ubijanju civila, jel ....
sto naravno moze da se vidi po istorijskim udzbenicima i kako nam uce decu....istoriji.
tad je sve jasno kako deluju, kroz institucuje.
i ,naravno to vide ,ai znaju rvati, mundze i siposi ,i slade se nasom neslogom,idiotizmom,
debilizmom itd, itd....
e, to je to...
zato ih ima....mentalni sklop;)

Slazem se .
S tim da bih dodao , da svaki narod ima oko 5 % izdaica , a mi oko 12 % i ti je razlika , a i nas problem .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back