- Poruka
- 127.927
Da li su prodavci bedzeva ratni profiteri? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li su prodavci bedzeva ratni profiteri?![]()
И љеБу.
ma satora treba 20..30 na jednoj strani i 20..30 na drugoj..to je nista.
ali bedzevi idu ko alva.. neki ih imaju i po desetak na prslucima.
Беџеве углавном раде факултети, да ли сами, или преко донација, и деле их својим студентима бесплатно.Da li su prodavci bedzeva ratni profiteri?![]()
vidis sad dobih ideju
ima da izvucem taj bedz iz prasine minulih vremena, zakacim ga ponosno na rever i odem medju blokadere kao veteran studentskih protesta i prvocborac borbe... nesto kao spanski borac u drugom svetskom ratu......ima i N1 da me intervjuise da dam osvrtu kako je bilo nekad a kako je sad...cu da postanem popularan![]()
ja ispred svakog fakulteta vidim prenosni stocic koji prodaje te bedzeve, eno ima ih i sad kod londonaБеџеве углавном раде факултети, да ли сами, или преко донација, и деле их својим студентима бесплатно.
Такође их продају, а новцем од тога финансирају своје активности.
И не само беџеве, рецимо знам да код моје ћерке на факултету на 3Д принтеру израђују пиштаљке.![]()
sto bi rekao nas narod, kolo srece se okreceTakodje da das osvrt kako si smenjivao 2000. godine iste ljude koji su sad na vlasti
Међу блокадере? Мислиш на оне што су блокирали Пионирски парк и Трг Николе Пашића?vidis sad dobih ideju
ima da izvucem taj bedz iz prasine minulih vremena, zakacim ga ponosno na rever i odem medju blokadere kao veteran studentskih protesta i prvoborac ... nesto kao spanski borac u drugom svetskom ratu medju partizanima......ima i N1 da me intervjuise da dam osvrtu kako je bilo nekad a kako je sad...cu da postanem popularan![]()
sto bi rekao nas narod, kolo srece se okrece![]()
То сам и рекао, факултети их израђују у продају.ja ispred svakog fakulteta vidim prenosni stocic koji prodaje te bedzeve, eno ima ih i sad kod londona![]()
meni oni prodavci bas i ne deluju kao neki studentiТо сам и рекао, факултети их израђују у продају.
Људи куповином беџева дају финснсијску подршку студентима.
Pa i ne baš, kontam da bi neko spao u kategoriju ratnog profitera da bi morao da prodaje nešto poput sirovina koje su slabo dostupne po enornim cenama (tipa hranu za vreme rata) ili pak oružije/oruđe koje može da utiče na sam rat.Da li su prodavci bedzeva ratni profiteri?![]()
popularan i kod blokaderki?Међу блокадере? Мислиш на оне што су блокирали Пионирски парк и Трг Николе Пашића?
Мислим да ти то није добра идеја
Мада, дефинитивно би постао популаран да то урадиш![]()
"Našima" se gleda kroz prste. A i gladni su.meni oni prodavci bas i ne deluju kao neki studenti![]()
Нисам рекао да САМО студенти продају беџеве. Наравно да су многи искористили прилику за трговину, продају се беџеви, пиштањке, вувузеле и остали протестни реквизити.meni oni prodavci bas i ne deluju kao neki studenti![]()
Ма медицинске сестре би те посебно пажљиво неговалеpopularan i kod blokaderki?
mmmmmmmmmmm![]()
Sine, kako se ne umoris da budes revolucinar preko 30 godina... umesto da setas decu (ok, skoro unucice), pijes sa drustvom kafu/pivo u omiljenom kafeu, sadis paradajz na placu, vozis camac po Dunavu (neces valjda po onoj drugoj reci u BGD), administriras sajt ili radis sasvim nesto 20-to, umesto svega toga ti nas'o da opet budes revolucionar. Uslo u krv?uspomena na moje revolucionarne dane![]()