- Poruka
- 4.184
Obersturmfuehrer:imali su Ramba...
sta reci - tekila, gerila...samo sto Rusi nemaju kesha da drze trupe u nekoj zapizdini 100 godina kao ameri...
Ovo nema baš 100% veze sa tim odgovorom, ali jeste li primetili gde Ameri šalju svoje trupe. Sve je, maltene, oko Rusije. Ne verujem da bi se oni kao Hitler zeznuli , pa napali Rusiju, ali i ja sam čuo za statistiku po kojoj će oko 2017., ako ne i ranije, Amerima nestati nafte, a zna se ko je ima... Polako oni okružuju džina, pa kad im prigusti, neće više biti taktiziranja.
Kina je, koliko juče je objavljeno, pretekla Britance u ekonomiji, tačno je da je njihova ekonomija u naglom usponu, ali iskreno, i zapadna polako propada, a najnovija statistika pokazuje da će najveća komunistička zemlja na svetu oko 2020. preteći Amerikance i zauzeti prvo mesto. A svi kažu, kao, Rusija je propala raspadom SSSR-a. Jedan prijatelj, koji je bio tamo, mi je pričao kako je tamo i kolike resurse ima, npr. Sibir-Oni u decembru uključe grejanje u stanovima i kućama i ne gase ga do marta. Ceo dan i noć im radi grejanje cele zime.
A Kina i Rusija se sve više udružuju i samo je pitanje vremena kada će njihova izrazita vojna saradnja (sećate li se prošlogodišnjih vojnih vežbi) biti ozvaničena nekim paktom.
A sad da se vratim na Iran-prvo i prvo naravno da su Grci na domaćem terenu razbili Persiju i taj napad je zaista bila greška, ali to je bio prvi poraz u istoriji-Persijanci su u to vreme već okupirali Mesopotamiju i Stari Egipat, koji se otcepio tek za vreme Aleksandra Velikog.
Drugo, američka tehnologija je već kiksirala par puta-pad nevidljivog aviona u SRJ,
Propadanje raketnog štita,...
U Iranu bi se svi građani borili protiv njih, a oni ne mogu da pošalju mnogo trupa, jer su, kao što je neko već rekao, većinom na "mirovnim misijama" po svetu, jedino im ostane da pobegnu sa neke...
...mislim sta je to, 20 god razlike....