- Poruka
- 4.066
Kad se raspane SCG, posto Srbija postaje nasljednik te tvorevine, znaci li to da ona nasljedjuje i kompletnu ratnu odstetu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MISLIS DA CE SRBIJA MORATI PLACATI ZA SVE SVOJE MARIFETLUKE PO BALKANUStari Crnogorac:Kad se raspane SCG, posto Srbija postaje nasljednik te tvorevine, znaci li to da ona nasljedjuje i kompletnu ratnu odstetu?
Stari Crnogorac:Kad se raspane SCG, posto Srbija postaje nasljednik te tvorevine, znaci li to da ona nasljedjuje i kompletnu ratnu odstetu?
Oli ce to skoro referendum te se raspitujes ? Odje niko nezna a i ka,ce neznamo.Stari Crnogorac:Kad se raspane SCG, posto Srbija postaje nasljednik te tvorevine, znaci li to da ona nasljedjuje i kompletnu ratnu odstetu?
Dosta vojne imovine je vec prodato, ostaju vam samo dugovi.Nexus 6:kad se raspadne SCG, kako to onda Srbija postaje naslednik te tvorevine?
ustvari, moze...ali onda Srbija dobija i sav novac iz budzeta, celu vojsku, sa sve one dve podmornice, i svim onim brodovima i sa "titovom ladjom"...to cemo da prodamo nekoj vukojebini, izvucemo pare...
moze, moze...
Nasljedjuju se samo dugovi i potraznje sa spoljnim svijetom. VSiCG ce se rasformirat u dvije: crnogorsku i srpsku.Nexus 6:pa dosta je i ostalo...nemoj mi reci da nema ni jednog patrolnog camca i ni jednog Kalasnjikova...
posto smo mi "naslednici" to je onda sve nase...
Stari Crnogorac:Nasljedjuju se samo dugovi i potraznje sa spoljnim svijetom. VSiCG ce se rasformirat u dvije: crnogorsku i srpsku.
Znam da biste zeljeli da bude samo vasa, ali realnost je drukcija.
veKsla:da ovo je stvarno trezveno postavljeno pitanje oko placanja ne samo odstete nego i ostalih dugova
e sad da se ne bi licitiralo oko toga ko ce koliko fasovati prikladnije pitanjce je kako ce se to izvrsiti
postavlja se pitanje cime
ok ide recimo red love pa kad ponestane ide red ino nekretnina pa zaplena aviona kamiona vagona i camaca e kad toga ponestane e onda se pocinje sa prodajom izmedju ostalog budaletina i idiota
ali nastaje problem kako tu robu upakovati
mislim da nece biti problema sa kulturnim budaletinama i hibridnim idiotima strpas ga u sanduk
gajbu pvc ili drvenu svejedno stavis mu kilo leba litar dva vode i toalet papir i caos
e al sad nastaje problem kako upakovati one budaletine koji umesto toalet papira koriste kamenje
ili cuce dok se ne osusi e tu je kvaka dakle ima budaletina posebno nadarenih za kameni toalet papir ali ******* problem je ambalaze
ps ma jedan uvazeni ucesnik ove studijske rasprave konstatova da su crnogorci jedan od najvisih naroda u evropi - zanima me po kojim parametrima - hvala unapred
veKsla:da ovo je stvarno trezveno postavljeno pitanje oko placanja ne samo odstete nego i ostalih dugova
e sad da se ne bi licitiralo oko toga ko ce koliko fasovati prikladnije pitanjce je kako ce se to izvrsiti
postavlja se pitanje cime
ok ide recimo red love pa kad ponestane ide red ino nekretnina pa zaplena aviona kamiona vagona i camaca e kad toga ponestane e onda se pocinje sa prodajom izmedju ostalog budaletina i idiota
Stari Crnogorac:Kad se raspane SCG, posto Srbija postaje nasljednik te tvorevine, znaci li to da ona nasljedjuje i kompletnu ratnu odstetu?
"Rase Evrope" - Carleton Stevens Coon, 1939:veKsla:ps ma jedan uvazeni ucesnik ove studijske rasprave konstatova da su crnogorci jedan od najvisih naroda u evropi - zanima me po kojim parametrima - hvala unapred
a kazez odoka hm pa prihvatam alimarlon:Odokativno
veKsla:a kazez odoka hm pa prihvatam ali
ovaj kako se ono kaze bice da su dobili
titulu najviseg naroda zato sta su se
celoj evropi popeli na ***** i ne silaze
**** te bog misle da su na durmitoru
i da je ceo svet pod njima
marlone a jel ti osecas sta
pa dobro ti si stari olinjali svalercinamarlon:Kad su ovakvi tu obamru mi sva cula. Sto?