RATKO MLADIĆ UMEŠAN U UBISTVO ZORANA ĐINĐIĆA! Službena beleška sa saslušanja od 13. marta 2003. ugledala svetlost dana!

Dok su se posle crnog 5 oktobra kurvini sinovi vozili u džipovima naše generale su jurili ko kurjake.....slava svim mrtvim i živim srpskim oficirima ....Generale vi ćete živeti i posle smrti u svakom pravom Srbinu ......Srbinu kome je svoja domovina zemlja Srbija.......polako dolazi vreme revanšizma gde će dosmanlije puste propišati majčino mleko zajedno sa svojim poganim naslednicima.....ništa nije zaboravljeno niti oprošteno......živela Srbija.....živela Rusija
Svi normalni muslimani BEŽE na TRULI zapad! Koji ***** su se ove 'naše' balije ulovile za tu hebenu bosansku vukohebinu? Kada im sponzori zatvore slavinu, masovno će crkavati od gladi i bolesti!

Jedan od najboljih ljudi koji je ikad hodao ovom plenetom.
Jedan od retkih bivših bravarevih generala koji je na vreme shvatio od kuda duva vetar i adekvatno reagovao! Za razliku od mnogih drugih koji su mirno gledali šta se dešava Srbima, ili čak učestvovali u akciji 'pacifikovanja' i svođenja Srba na Beogradski pašaluk!

Pitanje je da li su "isplivali" neki novi detalji ili je rec o jos jednoj od opcija "odbrane tekovina 05.oktobra" ...
Sramotno je sto se Pravosudje Srbije ne bavi na ozbiljniji nacin sa politickom i ekonomskom pozadinom iza ovog atentata .

Бакоња, а да ти мало престанеш да постављаш питања у сваком посту, већ да некад напишеш и своје мишљење, а?

Бакоња, а да ти мало престанеш да постављаш питања у сваком посту, већ да некад напишеш и своје мишљење, а?
Meni su svojevremeno decenijama govorili: Sinko, ako želiš da doživiš duboku starost, nije dobro ni postavljati previše pitanja, a kamoli iznositi svoje mišljenje! :rotf: :rotf: :rotf:

Meni su svojevremeno decenijama govorili: Sinko, ako želiš da doživiš duboku starost, nije dobro ni postavljati previše pitanja, a kamoli iznositi svoje mišljenje! :rotf: :rotf: :rotf:
dobro otvoriti oči i uši...zatvoriti usta...obavezno nož iza leđa...a dupe uza zid..I NEMA PROBLEMA

Тајно име му је Смратко Крадић, шифра: комунистички гмаз
На скали од 1 до 10, опиши колико си сада срећан, својим речима... :lol:
Какво је то болесно задовољство у вређању људи које уопште не познајеш, само зато што ти се не свиђа политичка опредељеност људи који га подржавају?
Схваташ ли колико је то ружно и ниско?:think:
Разумем ја страст и жар, али, брате мили, размисли...

Какво је то болесно задовољство у вређању људи које уопште не познајеш, само зато што ти се не свиђа политичка опредељеност људи који га подржавају?
Није он само такав има их још ође.

Сви који су ратовали 1999 за њих су лопови убице терористи.

Почевши од Шљиванчанина па до хероја са Кошара.
Врло глуп и површан угао посматрања проблема.
Полуистинама се не долази до истине; чиста математика.
Ми смо ту нападнути, и бранили смо се.
А све те рационализације, типа-зашто?- до сада су разјашњене, за сваког са грамом разума.

Због таквих које фаворизујеш, 30 година је овде криза, хаос, безумље, свакодневна убиства, олош на власти,
Влада криминал, корупција, примитивизам, нестручност. Шофери и старлете су министри.
Једино ако се у горе наведеном систему вредности не плашиш да изгубиш своје место,
разумљиво је шта си написао.
Исто важи и за ''ренџера''.

Врло глуп и површан угао посматрања проблема.
Полуистинама се не долази до истине; чиста математика.
Ми смо ту нападнути, и бранили смо се.
А све те рационализације, типа-зашто?- до сада су разјашњене, за сваког са грамом разума.

Који сте то Ви нападнути ?

Због таквих које фаворизујеш, 30 година је овде криза, хаос, безумље, свакодневна убиства, олош на власти,
Влада криминал, корупција, примитивизам, нестручност. Шофери и старлете су министри.
Једино ако се у горе наведеном систему вредности не плашиш да изгубиш своје место,
разумљиво је шта си написао.
Исто важи и за ''ренџера''.
Не фаворизујем ја никога, нити ме ико ишта пита, као ни тебе. Тих 30 година које помињеш су године пропадања сваког поштеног човека у Србији, и то је доба кад сам увек радио много више за много мање накнаде/награде, као и велика већина становништва Србије.
Али сам сачувао објективност, и не дозвољавам да ме бес и озлојеђеност води у доношењу суда о томе- ко је крив за то.
Моје место ћу радо уступити било коме, ко год га пожели; само, треба бити опрезан са жељама, сети се... :lol:
Слажем се да влада криминал, корупција, примитивизам и нестручност; разликујемо се по томе- где видимо узроке за такво стање.
Ако не видиш и не схваташ да је ова држава под контролом запада, после свега што се овде догађа- не знам шта ти је још потребно да "повежеш тачкице" и схватиш суштину проблема.
Марионете увек неко поставља, да му олакшају обављање посла.
Људи од интегритета у таквим стварима не учествују, а само будала верује да као појединац може да уруши систем изнутра. То су филмске будалаштине за анестетизовање маса, којима није паметно наседати.
Окупационе снаге нећемо никад истерати сарадњом са њима.
Било каквом сарадњом.

Back