ratko mladic - izrucenje hagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego meni je smešno što Bosanci kunu nas iz Srbije zbog Ratka i ranije Radovana , a nije im palo na pemet da ih oni čuvaju i kriju u njihovoj zemlji ,koju su im ova dvojica i napravili kako oni kažu ? :think:
Koji je to fazon svako do jaja hrabar i ugledan Bosanac zbriše u Srbiju , a onda posle udri po Srbijancima kada ove navataju,mislim ko da im ih mi odavde terali da dodju i da se kriju suprtono zakonima republike Srbije . :roll:

Ja se sa tim potpuno slazem.
S'obzirom da je Republika Srpska okupirana i dalje od SFOR NATO trupa, oduvek sam govorio da im je jedini nacin da izbegnu Hag selidba u Rusiju.

Nemoj tako na curu,herojcino.

Ovo si ti napisao Hrvacino:

"Da da...Ovdje je jako bucno,oko mene naprosto tisuce ljudi,slave ka sumanuti,pitam se dali je nova godina.Ratko izgleda standardno fin,malo preplanuo,prvi puta vidi ovoliku hrpu ljudi oko sebe a da su zivi.Sta da vise kazem?Ocekujemo prve detalje o njegovom rucku i posjeti srpskog patrijarha,evo upravo smo dobili informaciju da je Ratku Boris spremija piđamu sa tigrastim uzorkom i eto...to je za sada to,sa novim informacijama se javljamo direktno iz Haag-a sa novim socnim detaljima o ratnom zlocincu Ratku Mladicu.

Za srbiju,B92 u suradnji sa HRT-om. "

Nisi ti dzaba u avatar okacio sliku onog kojeg danas kunu milioni, volite vi Hrvati Tadica a sto i ne bi? Vas je, za vas radi, i sam je rekoa da nije srpski nego "prosrpski'(sta god to u njegovom "inteligentnom" tumacenju znacilo), vole ga Musimani, Siptari, ma sve moj do mojega (da prosti fini svet ovde), a ti nisi cak ni taj "moj" ti si DIJAGNOZA!

Ovo je mali korak za Srbe ali veliki za srbende :lol:
Konachno je zlikovac tamo gde treba, medju ostalom genocidnom bracom u Hagu :mrgreen:

Расим Делић је добио 3 године због ратног злочина иако је био командант тзв арбих, Орић је ослобођен иако га у фбих величају пјесмом о покољу у Кравици.

Пошто у Хагу нема правде или се она селективно примјењује, шта ти имаш од тога што је Младић изручен? Јеси се пробудио са послом који има европску плату?

Jeste li videli koje sladostrasce kod Malovicke? Pa to je necuveno. RTS i B-52 (pardon 92) svrsavaju po nama ceo dan, nalaze se na svim tackama a na kraju nisu nista snimili. Koja lakrdija? Uzalud: Heroj ostaje heroj, dezerteri ostaju dezerteri a majcica Srbija jos jednom uzdahnu, uzese joj najboljega sina. Heroj Mladic ode pravo u narodnu pesmu.

Расим Делић је добио 3 године због ратног злочина иако је био командант тзв арбих, Орић је ослобођен иако га у фбих величају пјесмом о покољу у Кравици.

Пошто у Хагу нема правде или се она селективно примјењује, шта ти имаш од тога што је Младић изручен? Јеси се пробудио са послом који има европску плату?
Evo ga ovaj opet... Ovaj dobio manje, onaj vishe, nije fer, trte mrte... Kupi kokice i pivo, sedi i gledaj live prenose to ti je poslednje sto cesh videti od Mladica :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back