ratko mladic - izrucenje hagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. Иако је рок за одговор и решавање жалбе ТРИ дана ови "наши" задњицолисци пожурили да за ТРИ минута одбију његову жалбу и тиме доказали каква су багра...Тако се штите грађанска права у Србији...
2. Малолетна и, врло вероватно, малоумна Снежа такође је пожурила да што пре удари свој потпис. Наравно, зашто би чекали максимум за правни лек, када знају да је човек 100% "злочинац" и још приде здрав као дрен...
3. Снежа држи конференцију за штампу на ЕНГЛЕСКОМ језику...

Смех ми је измамила једино новинар у студију РТС-а која је, у два наврата, рекла да се "сваког тренутка очекује конференција за новинарке"...:)

1. Иако је рок за одговор и решавање жалбе ТРИ дана ови "наши" задњицолисци пожурили да за ТРИ минута одбију његову жалбу и тиме доказали каква су багра...Тако се штите грађанска права у Србији
2. Малолетна и, врло вероватно, малоумна Снежа такође је пожурила да што пре удари свој потпис. Наравно, зашто би чекали максимум за правни лек, када знају да је човек 100% "злочинац"...
3. Снежа држи конференцију за штампу на ЕНГЛЕСКОМ језику...

Смех ми је измамила једино новинар у студију РТС-а која је, у два наврата, рекла да се "сваког тренутка очекује конференција за новинарке"...:)

To nije za smeh, to je za plac, jer pokazuje opste rasulo od ove drzave.

Kakav jad od ministarke, danas je pravda ne slepa, već krvavih očiju. Umesto da izrecituje šta treba, ona samo što ne zapeva "Hej Slaveni". Podseća me na onu budalu sa cvetom u kosi. I naravno iskoristila je priliku da preti, još nije goovo, još će da hapse.
ČEGA SE PAMETAN STIDI TIME SE BUDALE PONOSE !

hit je izjava reportera rts-a. u pozadini se vidi jedno 50 novinara koji fotkaju auta koja izlaze iz dvorista suda, a on kaze
"evo okupljeni gradjani aplaudiraju" :neutral:
koji gradjani? fotoreporteri slikaju, kamermani snimaju, gradjana nije ni bilo jer je ulica bila blokirana....

Jesil i ti bila na ovim mitinzima da pruzis podrsku svom proslavljenom đeneralu?
Znam koliko ti on znaci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back