Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Видим да се постављају неки видо записи по јутубе на руском језику , не знам тачно шта десило , али нешто се јутрос рано десило у Одесси .

Одесса је зрела за ослобађање , интуиција ми говори да ће ускоро да крене процес ослобођења .превише су се осилили припаднци кијевске окпуационе владе , затварају људе због књиге Достојевског ..

Видим да се постављају неки видо записи по јутубе на руском језику , не знам тачно шта десило , али нешто се јутрос рано десило у Одесси .

Одесса је зрела за ослобађање , интуиција ми говори да ће ускоро да крене процес ослобођења .превише су се осилили припаднци кијевске окпуационе владе , затварају људе због књиге Достојевског ..
ideš na ignore...

Baba Vango ti li si?

Још увек сам под утисокм оне репортаже Ал језереа када су као саучесници хапсили људе у зору заједно са окупационом полицијом кијевске окупационе власти .Одесса је жедна и гладна слободе а људи су у сталној пресији .

Nije sad takva situacija, jer je konflikt uveliko u toku.

Šta dobro može da se dogodi ako UA dobije nukearke?

Kada neko nema argumente on ih izmišlja, recimo fokusiranjem na gluposti poput naslova Informera.
Može recimo reći ovako: ako nastavite napadati naše gradove, napast ćemo i mi vaše. Jel fer, je.

Treba ti argument da je Rusija napala Ukrajinu? O čemu bulazniš?

Ne može. Narkomani su još u Kijevu.

To mu je licemjerje na kvadrat x 3
Vise po zapadu Austrije, Njemacke, Nizozemske, Svicarske. Ebu majku zapadu, sanjaju da rusi uzmu Lisabon ali da se presele u Majcicu Rusiju ni pod razno :D :D :D
Bolest ne bira :D
ma nije drug @Muad'Dib licemer, on zarađuje od etheriuma koga je izmislio Rus.
Samo da nam još objasni zašto osnivač etherijuma razvija biznis u Kanadi, a ne u rodnoj Rusiji?

nista posebno opet su pogodili onaj most koji su prethodno 8 puta pre toga pogodili

FUQOGHXWUAAMSVn

Rusi nešto zapeli zadnjih dana, stigla ukrajinska pojačanja.

Kamion pun ruskih vojnika propuhao ukrajinski tenk.
Pogledajte prilog 1164372

Заиста је болесно да овако нешто објављујеш , садржај је поресан , валидност је упитна а твоје хвалисање тиме што ову слику постављаш говори само о теби

ne zna se izvrsio je hara kiri ali izgleda nesto je krenulo po zlu
Жилав је, шта је све преживео за три месеца.
Звао ме КГБ, кажу лепо пишеш имаш 2 иљаде по поруци. Реко, не треба ништа само пеглајте до краја. Испали шмекери, нуде пун пансион две недеље кад ураде Одесу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back