Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Скинуће му бренером!

H0yNhRK3OZ9Hie8fT1J-4isJNQcpt7IbM1_G3TQ6ZMNWy7zUkJS-utbOf2hng6NbG8-SEqsPu03yJTHWaWp3cAuUuxNIp6xT3P_CvnJwfVOre29ecf5llb9aoUav62cyX3lzZQpHOYAD5K-6MFsRUi39SNQm0hdxYs7YABXC0p8UPNapV29Go5Khf_hkCH3poqJjyL48es8Zg2i3kLboLS-eHgD5jVoPzoOgo58Mj_w3wtFimNELsRsEGIomnYQ88QmxAUlzqrirjFCe8yFqvpB5jcKbcln_EjAg58smLOsLP1Baq4ibeBVS9NuGaWG7DTgYGbPerH1orURfVy0hzA.jpg

To se u vojnoj terminologiji zove "razbijeni" . To ne mora da znaci da su fizicki razbijeni (likidirani) vec da su odjseceni od komandovanja, bez municje, bez goriva i otalih MTS.
Prema onome sto citam, okruzeni su sa tri srane a jedini izlaz im je preko neke rijeke (zaboravio sam ime)
Na oravcu Nikolaev-Herson oko 1000 Ukro vojnika je ualo u okruzenje. Valjda je to neka njihov ajedinica koja je pokusavala da se priblizi Hersonu

Dobro poznati pripadnih SS Das Raich negdje na istocnom frontu... Krasio je Njemacke propagandne postere onog vremena, a vrijeme nije ucinilo svoje te je i danas ovaj lik popularan u desnicakrskim krugovima
Заправо је на слици јевреј. Нацисти никад нису важили за наоштрији нож у фиоци.

Werner Goldberg (3 October 1919 – 28 September 2004) was a German who was of half Jewish ancestry, or Mischling in Nazi terminology, who served briefly as a soldier during World War II. His image appeared in the Berliner Tageblatt as "The Ideal German Soldier", and was later used in recruitment posters for the Wehrmacht.

1651264633137.png

Заправо је на слици јевреј. Нацисти никад нису важили за наоштрији нож у фиоци.

Werner Goldberg (3 October 1919 – 28 September 2004) was a German who was of half Jewish ancestry, or Mischling in Nazi terminology, who served briefly as a soldier during World War II. His image appeared in the Berliner Tageblatt as "The Ideal German Soldier", and was later used in recruitment posters for the Wehrmacht.

Pogledajte prilog 1145681
Nesto mi ne lice, na slici je mladic u ranim 20 tim, a na tetovazi prije bih rekao neko u kasnim 30 tim. A znam da se na 10 tine hiljada Jevreja borilo u redovima Wermacht-a ne samo vojnici vec i srednji i visi oficirski kadar

Nesto mi ne lice, na slici je mladic u ranim 20 tim, a na tetovazi prije bih rekao neko u kasnim 30 tim. A znam da se na 10 tine hiljada Jevreja borilo u redovima Wermacht-a ne samo vojnici vec i srednji i visi oficirski kadar
Мени личи да је то основа а да је тату мајстор додао пар детаља да војник изгледа "опасније"

Стиже љето, на терену постаје превруће, креће виртуални тренинг:

US Has No Plans To Train Forces Inside Ukraine But Has Virtual Training Option - Pentagon​

Published April 30, 2022 | 12:27 AM
The United States is not planning at present to train Ukrainian forces inside Ukraine, however, it does have the option to conduct virtual training, Pentagon spokesperson John Kirby told reporters on Friday
https://www.urdupoint.com/en/world/us-has-no-plans-to-train-forces-inside-ukrain-1504516.html
---
"Маши рукицама, маши, маши.
Маши, маши!!

Е .ебига."

A koji su to tvoji izvori, daj podijeli saznanje da i ja imam relevantne izvore
Нпр. кад се јави Дејан Берић који се бори у на терену Донбасу (а јавља се почесто), оно што он каже је релевантније од BBCа, CNN-a, DW и других западњачких глобалистичких фабрика лажи.

Скинуће му бренером!

H0yNhRK3OZ9Hie8fT1J-4isJNQcpt7IbM1_G3TQ6ZMNWy7zUkJS-utbOf2hng6NbG8-SEqsPu03yJTHWaWp3cAuUuxNIp6xT3P_CvnJwfVOre29ecf5llb9aoUav62cyX3lzZQpHOYAD5K-6MFsRUi39SNQm0hdxYs7YABXC0p8UPNapV29Go5Khf_hkCH3poqJjyL48es8Zg2i3kLboLS-eHgD5jVoPzoOgo58Mj_w3wtFimNELsRsEGIomnYQ88QmxAUlzqrirjFCe8yFqvpB5jcKbcln_EjAg58smLOsLP1Baq4ibeBVS9NuGaWG7DTgYGbPerH1orURfVy0hzA.jpg
Dao bi mu parčence šmirgle, pa da sam skida.
Ako uspe, preživeće, biće slobodan i moći će da bira zanimanje: spasilac na plaži, lovočuvar, ribar. Sloboda kretanja potpuna, belo besplatno u neograničenim količinama, slobodno ispovedanje nacizma. Ako mu se ne sviđa, slobodan je da ode gde god želi, ovaj, gde god može. Ako bude mogao. Da poželi.
Ako ne uspe - sve isto, nisu Rusi hladnokrvne ubice.
Lokacija: Ostrvo boljševika :per: Velika je Matuška, ima mesta i za ovakve spodobe.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back