- Poruka
- 34.945
Скинуће му бренером!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Lukašenko tek tako zvao Ruse u pomoć poslije zadnjih izbornih prevara, nego da se osloni na svoju vojsku.Bjeloruska vojska je doslovno nebitna i beznacajna u ovoj prici, nesto u rangu lovackog drustva ili tako nesto![]()
Ти си био лично на терену и видио шта се догађа?Prava istina je da napreduje, izuzetno sporo, i da ima strahovite gubitke.
To se u vojnoj terminologiji zove "razbijeni" . To ne mora da znaci da su fizicki razbijeni (likidirani) vec da su odjseceni od komandovanja, bez municje, bez goriva i otalih MTS.
Ni Čečeni nisu kao što se predstavljaju: gađali mu sa 500m kažiprst kojim preti, a pogodili domali. Ccccјош један од комаданата "азова" етнички Грузин, завршио војну каријеру
Pogledajte prilog 1145668

Mogu ljudstvo civilnim vozilima Rusi ne tuku po njima.. Problem je oklop, haubice mukicija a bogami i gorivo .. Bas cekam daNe prebacuju, pogledaj video čovjeka sa lica mjesta. Nemaju oni nikakvu mogućnost da veće grupe jedinica prebace na istočni dio jer ih avijacija ubi.
Dobro poznati pripadnih SS Das Raich negdje na istocnom frontu... Krasio je Njemacke propagandne postere onog vremena, a vrijeme nije ucinilo svoje te je i danas ovaj lik popularan u desnicakrskim krugovimaСкинуће му бренером!
![]()
poginulo ti danas preko 2000 NATO nacista i Donbasu

jedno se mora priznatiСкинуће му бренером!
![]()
Заправо је на слици јевреј. Нацисти никад нису важили за наоштрији нож у фиоци.Dobro poznati pripadnih SS Das Raich negdje na istocnom frontu... Krasio je Njemacke propagandne postere onog vremena, a vrijeme nije ucinilo svoje te je i danas ovaj lik popularan u desnicakrskim krugovima
Ne deluje mi da je ista osoba.A evo i majke i supruge koja je uspela da pobegne i Azovstala
![]()
![]()
![]()
Pratim šta se zbiva, nisam na terenu. A ti si na terenu, ili ti je dovoljan Srbin.info?Ти си био лично на терену и видио шта се догађа?
Моји извори информација су засигур релевантнији од твојих.Pratim šta se zbiva, nisam na terenu. A ti si na terenu, ili ti je dovoljan Srbin.info?
Nesto mi ne lice, na slici je mladic u ranim 20 tim, a na tetovazi prije bih rekao neko u kasnim 30 tim. A znam da se na 10 tine hiljada Jevreja borilo u redovima Wermacht-a ne samo vojnici vec i srednji i visi oficirski kadarЗаправо је на слици јевреј. Нацисти никад нису важили за наоштрији нож у фиоци.
Werner Goldberg (3 October 1919 – 28 September 2004) was a German who was of half Jewish ancestry, or Mischling in Nazi terminology, who served briefly as a soldier during World War II. His image appeared in the Berliner Tageblatt as "The Ideal German Soldier", and was later used in recruitment posters for the Wehrmacht.
Pogledajte prilog 1145681
A koji su to tvoji izvori, daj podijeli saznanje da i ja imam relevantne izvoreМоји извори информација су засигур релевантнији од твојих.
Мени личи да је то основа а да је тату мајстор додао пар детаља да војник изгледа "опасније"Nesto mi ne lice, na slici je mladic u ranim 20 tim, a na tetovazi prije bih rekao neko u kasnim 30 tim. A znam da se na 10 tine hiljada Jevreja borilo u redovima Wermacht-a ne samo vojnici vec i srednji i visi oficirski kadar
Није лепо тако говорити о браћи. Битно је да се Словени уједине, да више не буде отпадака.Da si malo bolji u istoriji, znao bi da je Rusija ukrajinski otpadak
Нпр. кад се јави Дејан Берић који се бори у на терену Донбасу (а јавља се почесто), оно што он каже је релевантније од BBCа, CNN-a, DW и других западњачких глобалистичких фабрика лажи.A koji su to tvoji izvori, daj podijeli saznanje da i ja imam relevantne izvore
A koji je bio stari kotao
Dao bi mu parčence šmirgle, pa da sam skida.Скинуће му бренером!
![]()
Velika je Matuška, ima mesta i za ovakve spodobe.Пише Vi ignorišete objavljeni sadržaj ovog člana.A koji je bio stari kotao