Krishna
Elita
- Poruka
- 24.160
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerika je bila demokratija do 50 tih godina@bmaxa
>Mislim da se radi o pokazivanju misica, u smislu ej preterali ste. No, Amerikanci su dobili te teritorije bez ispaljenog metka,
>zato sto sve te drzave biraju njihovu stranu. E to, zasto samo diktatorski rezimi biraju rusku stranu, treba da se zamislimo...
korona kriza je pokazala da ni tzv demokratski režimi nisu baš demokratski, mnogo je više prisilnog vakcinisanja do sad bilo po demokratskim zemljama nego po našim "diktatorskim", nije baš sve tako crno belo, ali npr evropa vs. srbija pa mislim i rusija
doduše to se možda promeni
prisilnog-obaveznog-u praksi obaveznog
drugo mislim da je u novijim državama teže napraviti demokratiju, to uspeva samo u evropi i severnoj americiovo ostalo čak iako liči nije baš to
možda u ukrajiniali oni još nisu ušli u to tek se spremaju
Moze da parira onom italijanskom eksponatu vatrogasnog vozila.Kažu da nemačka tehnika stiže u Lavov.
Oduševio me Trabant GT454
ne preterujem ja to je washingtonpost , oni samo mogu da smanje civilne žrtve ameraNe preteruj...Pa dobro nasih u RS nema dva miliona pa su u samo jednom ratu pogubili bar desetak hiljada Bosnjackih civila bez grca niti koga od nas ovde za to zabole...Zamisi samo koliko bi nato koji je toliko po populaciji veci i mocniji od RS terebao da ubija kada bi samo ubijao proporcionalno tome...
Nekako sada ne želim znati što ti obavljaš u rodilištima u Srbiji, ali u svijetu se tu rađaju djeca.El to za povecanje pimpeka
Znao je zanatVaš Veljko je pravio ponajbolje...
Vladaju svetom zato jer su kvalitetni i sposobni i zato jer kupuješ njihove proizvode i zato jer ti se sviđaju. Zato gledaš Netflix i voziš Opel i mrljaviš prstima po Samsungu.
Predlažem raspalim Rusima da naprave nešto što će svi htjeti imati, a to nije VKontakte, kopija FBa, nego da naprave nešto svoje. Na primjer, najbolji električni auto na svijetu i pokore Amere taj čas.
Aha, nisu to u stanju.
Ali bi vladali svijetom
Kako je to Jaguarka, pokoj joj duši, kvalitetno rekla:
"Rusi imaju kompleks niže vredosti, i to s razlogom, jer zaista jesu niže vrednosti."
Kakav izljev nacizma (untermenschen), tako su ti i pretci razmišljali pa su krenuli na krvavi pir skupa sa "čika Brkom". Kako se to završilo znamo, a tako će se završiti i ovaj put samo što više neće biti oprosta od strane Rusa kao svaki put do sada. Da su Rusi bili pametniji 1945 pa bagru decimirali kao što bi im to uradili Amerikanci za sve one zločine prema Ruskim civilima i vojnicima sada im sinovi nebi morali nanovo ginuti.Rusija će razviti novu generaciju transportnog svemirskog broda i tehnologije za nuklearnu energiju u svemiru, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin.
Aahahahaha, Rus, svemir, nuklearna energija: šta bi moglo poći po krivu?![]()
Amerika je svetski policajac koji mora da postoji da bi svet mogao da funkcionise...Ko hoces da se umesa u neminovne konflikte po svetu koji neprekidno postoje?ne preterujem ja to je washingtonpost , oni samo mogu da smanje civilne žrtve amera
žali se njima.
Danas je visoki zvaničnik Narodne Milicije, ne sećam se imena iz samog vrha je, izjavio 20-25000 civilnih žrtava.evo koliko je civila poginulo i ranjeno
https://www.statista.com/statistics/1293492/ukraine-war-casualties/
sve zajedno manje od 5000... e sad možda imaju još da broje i da dodaju i tako![]()
xaxa nisam procitao "maternity".....idealno mesto za snajperistu....mislim da su ga skinuliNekako sada ne želim znati što ti obavljaš u rodilištima u Srbiji, ali u svijetu se tu rađaju djeca.Video sam sliku sa
Шаљу Русима најквалитетнији челик, после ће им га рује претопљеногRat je,tehnika se gubi,evo evropljani ispraznili skladista i salju ukrajini kante koje niko ne gleda vec 20 godina sto dovoljno govori o stanju ukrjainske tehnike,na kraju rata citava Evropa ce ostati bez tehnike ovim tempom unistavanja....sve nacije u evropi ako imaju 2000 sposobnih tenkova,to u ratu sa Rusijom ne traje ni mesec dana.....
Ceniš da tu nije bilo ukrajinskih vojnika?
Amerika je svetski policajac koji mora da postoji da bi svet mogao da funkcionise...Ko hoces da se umesa u neminovne konflikte po svetu koji neprekidno postoje?
A bilo ih je izmedju 800 i 900 (po zapadnim izvorima) u prvih desetak dana, tj. dok nisu poceli da se kriju iza civila.Danas je visoki zvaničnik Narodne Milicije, ne sećam se imena iz samog vrha je, izjavio 20-25000 civilnih žrtava.
Tamo su gadjali televizije i bolnice...bacali beli fosfor itd....Na primer Rusija, video si kako je fino rešila Siriju, za razliku od Amerikanaca koji na kraju pobegnu i ostave haos tamo gde su bili.
istina, a uvodjenje demokratije nije ni jeftino. Neko ostane bez nafte i zlata , a mi sitni ostali bez 1//3 zemlje, napravili još jednu albaniju na teritoriji SrbijeAmerika je svetski policajac koji mora da postoji da bi svet mogao da funkcionise...Ko hoces da se umesa u neminovne konflikte po svetu koji neprekidno postoje?
Као и Американци у Србији.Tamo su gadjali televizije i bolnice...bacali beli fosfor itd....
Ujedinjene Nacije, kroz Generalnu skupštinu kako je i zamišljeno, uz suglasnost svih članica. Ali tako nemože da se pljačka, ubija i uvodi "demokratija" po svijetu pa sad kmečite kad drugi primjene isti princip.Amerika je svetski policajac koji mora da postoji da bi svet mogao da funkcionise...Ko hoces da se umesa u neminovne konflikte po svetu koji neprekidno postoje?