darda
Elita
- Poruka
- 16.797
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno bolje nego ti.Hahahaha, Putin će se fizički raspasti, pa pogledaj ga kako izgleda
rekli ti oni prije nego li su zagnjojili?
А шта је с олигарсима Коломојским, Пинчуком, српским свекром Ахметовим?Volodimir Zelenskij objavio je da su ukrajinski organi za provođenje zakona uhvatili oligarha Viktora Medvedčuka, Putinovog najbližeg saveznika u Ukrajini.
Na svom službenom profilu na Telegramu Zelenskij je objavio sliku Medvedčuka u lisicama. "Naš SBU je izveo specijalnu operaciju. Svaka čast! Više detalja kasnije. Slava Ukrajini!", napisao je Zelenskij.
Taj terorista je trebao preuzeti vlast u Kijevu da je prošao Putinov inicijalni plan o svrgavanju vlasti u Kijevu
Naravno da je to tebe. No, svjesnost o svojoj nesvjesnosti je pola puta do rješenja problema.
Бољи је овај од јуче.Рус пришао тенком на десет метара и стрељао ( тенком) усташе.
Тај је могао само Мадону да спуца. Чудо једно како су Јевреји, и то баш руски Јевреји, вољни да бране Украјину.E sad su Rusi nadrljali.....kad ovaj uzme pusku...
https://www.foxnews.com/entertainment/sean-penn-thinking-taking-up-arms-russia-defend-ukraine
Logična posljedica života na poziciji u diktaturi. Poblesaviš i iskopčaš se iz realnosti
Volodimir Zelenskij objavio je da su ukrajinski organi za provođenje zakona uhvatili oligarha Viktora Medvedčuka, Putinovog najbližeg saveznika u Ukrajini.
Na svom službenom profilu na Telegramu Zelenskij je objavio sliku Medvedčuka u lisicama. "Naš SBU je izveo specijalnu operaciju. Svaka čast! Više detalja kasnije. Slava Ukrajini!", napisao je Zelenskij.
Taj terorista je trebao preuzeti vlast u Kijevu da je prošao Putinov inicijalni plan o svrgavanju vlasti u Kijevu
Uvijek je do nas. Sve počinje i završava u nama samima. Mi smo sami svoj pakao ili raj, ovisno o percepciji i što njeguješ i vidiš u svojoj nutrini. Zrcalo, ništa drugo, jer većina gleda a ne vidi.Eto, izgleda da je do mene, zato ja ne bih kupovao nista od Rusa, nek prodaju Kinezima, njima ne prijete da ce ih napasti nuklearnim oruzjem...
spojili se da zajedno zaginu ?36 brigada Ukrajinskih marinaca spojila se sa Azovom,zajednička akcija sjeverno od Azovstala do tvornice Azovmash ( sjeverno od Azovstala cca 4- km) su opet spojeni
Jel ono pao![]()
Е па то је лицемерје. Издајица је Медведчук који је аутохтони Украјинац, а пајтоси Зеленског попут Коломојског, Пинчука и Ахметова су велики "Украјинци".Izdajice po kratkom postupku![]()
uh , kako bi bilo dobro da nam se i da prevodЋелави све призн'о и без уперене сијалице Pogledajte prilog 1135602
https://t.me/RVvoenkor/7776
Pogledajte prilog 1135603
36 brigada Ukrajinskih marinaca spojila se sa Azovom,zajednička akcija sjeverno od Azovstala do tvornice Azovmash ( sjeverno od Azovstala cca 4- km) su opet spojeni
Jel ono pao![]()