Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
Mene ne nervira objektivno podrzavanje jedne ili druge strane, na osnovu cinjenica, mada samo lud covek moze podrzavati Ukrajinu, ako se gledaju cinjenice, ili u najmanju ruku neobavesten. Al mi je degutantano, da Hrvati i Muslimani podrzavaju Ukrajinu, cisto jer im je to anti srpski. Patetika do bola
U tvojih nekoliko zadnjih postova nisi izneo ni jednu jedinu cinjenicu, samo dajes neke procene sa idiotske pozicije.

Po kojim to kriterijumima je Ukrajina izgubila rat?
Rusi Osvojili 20% teritorije za 4 godine!
Skoro 2.000.000 Rusa sto poginulo sto ubogaljeno
Izgubili 10.000 tenkova, stotine aviona, i nebrojeno ostale ratne tehnike...
Izgubili legitimitet i ugled u svetu! Pre 10 godina Putin je bio popularan skoro svuda u svetu... Danas je na medjunarodnoj poternici!!!!!!!
Rusija izolovana i pod sankcijama, ekomomski urnisana... Pravi efekti sankcija tek stizu...
Ukrajinska vojska nikad jaca! Svakim danom sve vise i vise udara po ciljevima u Rusiji...
Putin ocajnicki pokusava da odgodi sekundarne sankcije i ulece u zamku koju mu je Trump postavio.
Ali ruski botovi to jos ne kapiraju.
Ruaija izikovana? Ti si prso, ali definitivno, bii sam nedavno u Rusiji, u Moskvi..kakava crna izkkacija...oa nije zapad svet...Sancije su uveki samo sebi, Rusija bogata da boli

Putin razmislja da prekine internet i potpuno zatvori Rusiju, jer to mu je jedini nacin da on opstane na vlasti, i privremeno sacuva Rusiju od konacnog raspada!
Putin je napusten od svih sem Severne Koreje I Irana a to su vrlo jaki stihovi!?
Mirovni plan kojim Putin pokusava da odgodi sekundarne sankcije mu se razbio o tikvu, jer je ceo svet shvatio sta on zeli! To je posebna i duza prica...
Trump je ekspresnom brzinom izjavio da to nije konacni zahtev Amerike prema Ukrajini, a Marko Rubio da je to ruski plan!
Amerika i Ukrajina su "popravile plan", sad je lopta ponovo u putinom dvoristu!
Naravno on ce odbiti plan!
Posledica toga je Kolaps Rusije
To sto Putin razmislja ne zna niko, sto jedan od frustrirajucih faktora za njegove neprijatelje.

Putin ne moze niti sme da ugasi internet, koliko znam bice ogranicenja na nove sim kartice koje ulaze iz inostranstva jer se time sluze ds se upravlja dronovima, Putin moze da padne sa vlasti ako se povuce iz ukrajine, tada bi ga obesili na Crvenom trgu, ali to su price za malu decu.

Mirovni plan su pisali Amerikanci, ako imas dokaz da su to pisali Rusi prilozi transkripte Kremlja i Pentagona, nemam ja mnogo vremena da se bakcem tvojim projekcijama iz kojekakvih medija bez ikakvih dokaza.

Mirovni plan je igra zivaca obe strane da bi se u nedogled optuzivali medjusobno kako vecito neka od strana nece primirje. Rusija je ta koja nece primirje, glavni razlog zasto Rusija nece primirje je upravo stanje na frontu, kako tebe stanje na frontu ne zanima onda je logicno sto ne kapiras nista.

Zapadna propagada nisu cinjenice, i jesam izneo cinjenice. Malo prati neutralne medije. Nalupetoao si se za medalju, pamet pileca , tazum cureci
Bas lupetas. Ti izgleda ne znas da na Zapadu postoji sloboda informisanja, i da tamo ima i istine i propagande, a ima i cenzure u manjoj meri. U Rusiji nema ni traga slobodi informisanja! Sve je stroho kontrolisano i sve je propaganda. Ljudi odlaze u zatvor za najmanj kritiku "genijalnog lidera".
Tvoja prica cak ni u Srbiji ne pije vodu...

To sto Putin razmislja ne zna niko, sto jedan od frustrirajucih faktora za njegove neprijatelje.

Putin ne moze niti sme da ugasi internet, koliko znam bice ogranicenja na nove sim kartice koje ulaze iz inostranstva jer se time sluze ds se upravlja dronovima, Putin moze da padne sa vlasti ako se povuce iz ukrajine, tada bi ga obesili na Crvenom trgu, ali to su price za malu decu.

Mirovni plan su pisali Amerikanci, ako imas dokaz da su to pisali Rusi prilozi transkripte Kremlja i Pentagona, nemam ja mnogo vremena da se bakcem tvojim projekcijama iz kojekakvih medija bez ikakvih dokaza.

Mirovni plan je igra zivaca obe strane da bi se u nedogled optuzivali medjusobno kako vecito neka od strana nece primirje. Rusija je ta koja nece primirje, glavni razlog zasto Rusija nece primirje je upravo stanje na frontu, kako tebe stanje na frontu ne zanima onda je logicno sto ne kapiras nista.
Zasto da se zanimam za nesto sto je prakticno nepromenjeno 3 godine?

Igleda da ti mozak baguje?
Al sta me je najvise iznenadilo u Moskvi, cistoca, nema smeca, nema grafita, a radio sam na zapadu, i u Americi izmedju ostalog, nebo i zemlja, sve fasade lepe, sveze, rupu na danajes na trotoaru ili putu nema sanse, tip top, metro da ne pričam, 70 dinara otprilike, vozis se ceo dan, al to nije metro to je muzej, nema kao u Njujorku beskucnika, grafita, smrada mokrace, pacova .i svi vozovi su novi i moderni.. Zao mi je samo sto nisam obisao Petrovgrad kazu da je jos lepsi od Moskve, e i da, marketi au outi zapadnih stvari, kobajagi se povukli, para sta ces.. Sve u svemu, Rusija je top

Ja znam kako Putin razmislja, a kamoli kremljolozi i profajleri u Beloj Kuci. Ali ovde naivcine zamisljaju kako to samo Trump kroji politiku prema Rusiji. Ha, ha, nista smesnije nisam cuo... Jel mislite da je to kao u Rusiji, gde sve smislja Putin a ostali samo klimaju glavama? Pa to u Americi rade timovi strucnjaka!
Cak i da ne znam sta Putin razmislja, on ne moze prihvatiti ni jedan mirovni plan u kojem se sankcije ne ukidaju momentalno, a to nikad nece dobiti...

Nemojte se pecati na njegove jeftine provikacije, da na razmenama Rusija 1000 leseva Ukrajina 86 , al to nije za naslaadjivanje, to je tuzno, brat na brata, zapadu je super fok Uktsjinci ginu.... Al eto , ja imam malo ubod u Ukrajinu, kroz prijatelje, mnogi su u fszonu cekamo Ruse da nas oslobode, u Harkovu, Odesi itd Eto Krim , ili Mariupolj iz peoela naoravise elitne gradove

Sta si ti dokazao time?
Za tupsone ništa

Screenshot_32.jpg

putin spasava civilizaciju. to mu je cilj i to nema cenu.

ko je ovde osvajac tudjeg?

zapad koji nastanca evrice i dolare pa kupi za dzabe hrvatske, poljske, bugatske, ukrajinske firme i rudnike ili putin?

ko je ovde slepi civilizacijski kolosek?

zapad i njegova lgbt sloboda ili ocuvanje prirodne rodovske podeljenosti kao osnova vecnog radjanja roda ljudskog?

Ukrajina primila 1000 tela za koje Rusija tvrdi da su Ukrajinci. Sto jos nije ni dokazano? Ha, ha... I time dokzujes da je poginulo vise Ukrajinaca nego Rusa u ratu? :dash:, ili da je Ukrajina izgubila rat?:dash:. Jesi li ti bio na casovima marxizma kad je bog delio razum?

Bas lupetas. Ti izgleda ne znas da na Zapadu postoji sloboda informisanja, i da tamo ima i istine i propagande, a ima i cenzure u manjoj meri. U Rusiji nema ni traga slobodi informisanja! Sve je stroho kontrolisano i sve je propaganda. Ljudi odlaze u zatvor za najmanj kritiku "genijalnog lidera".
Tvoja prica cak ni u Srbiji ne pije vodu...
Joj smanji dozivljaj, samo cu reci Ansanž, toliko o slobodi, zapad fino upakuje svoj nacizam. U Rusiji npr covek je dobio otkaz jer je pljuvao po Ukrajinskom narodu, sa druge strane ta ista Ukrajina imenuje ulice po nacistima, pametnom dovoljno

Back