Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
40000 hiljada tenkova 7000+ oklopnih transportera i jos 86000+ oklopnih borebenih vozila pesadije ukopskih i nato oruzanih snaga

https://trustmeb.ro/
Gubici Rusa (Sovjeta) u Avganistanu 1979-1989:

26.000 poginulih, 54.000 ranjenih, 264 nestalih, 416.000 bolesnih, 451 zrakoplova- aviona i helikoptera, 147 tenkova, 1.341 oklopnih transportera i borbenih vozila pešadije, 443 komada artiljerije,skoro 12.000 ostalih vozila logistike. Gubici muslimanskih boraca: 200-250K

Gubici Amerikanaca u Avganistanu 2001-2021:

2.420 poginulih i 20.093 ranjenih Amerikanaca, Gubici muslimanskih boraca: preko 80K

26.000 poginulih, 54.000 ranjenih, 264 nestalih, 416.000 bolesnih, 451 zrakoplova- aviona i helikoptera, 147 tenkova, 1.341 oklopnih transportera i borbenih vozila pešadije, 443 komada artiljerije,skoro 12.000 ostalih vozila logistike. Gubici muslimanskih boraca: 200-250K

2.420 poginulih i 20.093 ranjenih Amerikanaca, Gubici muslimanskih boraca: preko 80K
Očajan si

Ajde malo o ratu protiv Japana 1903

:D

nisu samo rusi ratovali u afganistanu zapravo vecina je bila iz ukrajine i ostalih sovjetskih republika citav zapad naoruzava talibane sa modernim narouzanjem vi ste svi ratovali zajedno nato plus nekoliko zemlja a koja nisu nato protiv talibana a niko ih vojno nije pomogao sto cini vas poraz mnogo mnogo gorim jer ste ratovali protiv golorukih talibana nesto slicno kao u vijetnamu samo na mnogo manjoj skali ocete i ove godine slaviti predaju u vukovaru :cepanje:

Poslednja izmena:
da istina boli nato guzne sendvicare natofile natomane ponatovce sve sto se ne uklapa u vasu racunicu je laz i izmisljostina tako ste

pobedili i u afganistanu nikakvo cudo sto vi hrvatijanci slavite ne poraze nego predaje
Ruska pobeda u Avganistanu 👇

26.000 poginulih, 54.000 ranjenih, 264 nestalih, 416.000 hospitalizovanih zbog bolesti, 451 vazduhoplova - aviona i helikoptera, 147 tenkova, 1.341 oklopnih transportera i borbenih vozila pešadije, 443 artiljerijskih oruđa i minobacača, 12.000 ostalih vozila pre svega logistike.

najbolji primer je vukovar i blajburg:cepanje:

Ruska pobeda u Avganistanu 👇

26.000 poginulih, 54.000 ranjenih, 264 nestalih, 416.000 hospitalizovanih zbog bolesti, 451 vazduhoplova - aviona i helikoptera, 147 tenkova, 1.341 oklopnih transportera i borbenih vozila pešadije, 443 artiljerijskih oruđa i minobacača, 12.000 ostalih vozila pre svega logistike.
najbolji primer vase nato pobede mozes videti na slici mog avatara opet ste u suknjama bezali ovaj put ne pred srbima nego pred golorukim afganistancima i ocete li slaviti vasu predaju u vukovaru i ove godine?

Terorističke mete u Dnjepropetrovsku su napadnute, čuju se eksplozije i pucnjava.
Prijavljuju se požari nakon napada geranijuma u regionu.

G6ZKnYTXcAENyGj

Русија је почела да користи нови аеродром за летове стратешких бомбардера Ту-95МС , јављају ресурси за праћење.

Време лета ракета до циљева смањено је на 2,5 сата. Авионска база Олења, која је раније коришћена као примарна ваздухопловна база, сада је изгубила тај статус.

Напомиње се да су током масовних напада 30. октобра и 19. новембра авиони Ту-95МС полетали са новог, још увек неоткривеног, аеродрома.

https://t.me/s/XU_kraine

По други пут ове године, ДТЕК је објавио „први“ увоз америчког ЛНГ-а у Украјину.

У децембру 2024. године, преко Грчке је обављена пошиљка од 100 милиона кубних метара , а у новембру 2025. године, слична количина је стигла преко Литваније. Иако су руте формално различите, стварне количине остају исте и релативно мале.

Са зимском потрошњом гаса од приближно 70 милиона кубних метара дневно, комбинована количина ове две пошиљке покрива приближно три дана потражње. Стога, тврдње о стратешком утицају таквих пошиљки на енергетску стабилност делују ограниченог обима.

https://t.me/s/proof24_ua

Svakog dana neki ujkan preuzme štafetu gluposti i krene da trtlja o ww2, avganistanu, srednjem veku...

Kakva patnja izbija iz njihovih postova.
Ja I'm se ne cudim puno jer znam od 1991g kakve oni u skolama uce lazi da ti se pamet pomuti. Zivijo Sam medj. Njima 25g I nekako prezivio kraci period dolaska onog krivoUstog Tudjmana pa nekako spasio glavu bjezeci iz njihove zlonaci tvorevine skoro kopije Ukraine od 2014g.Ispricacu 1 primjer sta uce I kakvu imaju tzv.povijest Jes I smijesno pa da vas malo I zasmijem. Te 1991g moje dijete islo u skolu 8mi razred bijase bas smjena vlasti sa komunisticke na Tudjman vlast. I jesen nova skolska godina prvi sat povijesfi nova nastavnica I prvi Cas krece I prvo obracanje nove nastavnice koja pita ucenike ovsko:
Da li neko od vas djecom zna KOJA JE PRVA HRVATSKA DINASTIJA??
Svi se zblenuli I niko nema pojma a moj sin hiperaktivan I teskim zajebant od rodjena... Digo on ruku ko biva jedini zna hahaaa
Veli nastavnica iz volite. A sin ko iz topa veli ZIKINA DINASTIJA. Cijeli razred vrisnuo od smijeha plus znaju Kakav I'm je drug zajebant iz razreda. Eeeee posle toga eto ti policije na vrata kuce I najebah u p.m. I ja I sin I familija.

Eeejjjj cuuujjjj "hrvatska dinastija" bog te mazo sta ti je njihova povijest. Zato se ja ne cudim nista I nikome ko zivi u toj njihovoj neonaci tvorevini.

Ja I'm se ne cudim puno jer znam od 1991g kakve oni u skolama uce lazi da ti se pamet pomuti. Zivijo Sam medj. Njima 25g I nekako prezivio kraci period dolaska onog krivoUstog Tudjmana pa nekako spasio glavu bjezeci iz njihove zlonaci tvorevine skoro kopije Ukraine od 2014g.Ispricacu 1 primjer sta uce I kakvu imaju tzv.povijest Jes I smijesno pa da vas malo I zasmijem. Te 1991g moje dijete islo u skolu 8mi razred bijase bas smjena vlasti sa komunisticke na Tudjman vlast. I jesen nova skolska godina prvi sat povijesfi nova nastavnica I prvi Cas krece I prvo obracanje nove nastavnice koja pita ucenike ovsko:
Da li neko od vas djecom zna KOJA JE PRVA HRVATSKA DINASTIJA??
Svi se zblenuli I niko nema pojma a moj sin hiperaktivan I teskim zajebant od rodjena... Digo on ruku ko biva jedini zna hahaaa
Veli nastavnica iz volite. A sin ko iz topa veli ZIKINA DINASTIJA. Cijeli razred vrisnuo od smijeha plus znaju Kakav I'm je drug zajebant iz razreda. Eeeee posle toga eto ti policije na vrata kuce I najebah u p.m. I ja I sin I familija.

Eeejjjj cuuujjjj "hrvatska dinastija" bog te mazo sta ti je njihova povijest. Zato se ja ne cudim nista I nikome ko zivi u toj njihovoj neonaci tvorevini.
1000010050.jpg

Back