Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.694
I to što kažeš, možda Ukrima ode još koja oblast.Sta god na stolu bude nije kraj sveta, dana je vise nego kobasica ne treba zuriti kazemo mi Lale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to što kažeš, možda Ukrima ode još koja oblast.Sta god na stolu bude nije kraj sveta, dana je vise nego kobasica ne treba zuriti kazemo mi Lale.
Krasnov.mp3Da je samo on…
Pogledajte prilog 1821707
Sekira Tramp Ukre, a posebno EU, kao da ih podučava gde im je mesto.Krasnov.mp3

Msti, prihvataš li ti Trampov plan?1370 dan,"druga vojna sila sveta" u pravom svetlu.
Nemam ja problem, Tabak je za mene bio laprdalo i ranije kao i sada dok ste ga vi putinisti ranije ismejavali a danas kacite njegove tekstove sa velikim zadovoljstvom.Imas ozbiljan problem, narocito u kontekstu sa tvojim skorasnjim postom. Kontrolisi se malo.
PacenikPogledajte prilog 1821650
a ovo ne komentarishete??? ovde nema zlatnih vecea?
Ne lupaj, nije u pitanju Tabak nego CNN i svi ostali: Tramp od Ukra prosto zahteva bezuslovnu kapitulaciju.Nemam ja problem, Tabak je za mene bio laprdalo i ranije kao i sada dok ste ga vi putinisti ranije ismejavali a danas kacite njegove tekstove sa velikim zadovoljstvom.
1370 dan,"druga vojna sila sveta" u pravom svetlu.
Tramp svečano potapa Bajdenovu investiciju, kolateralna šteta da se obrati svojim sponzorima Bajdenu, Liz Tras i BoJo-u, jeste da se dotični više ne pitaju, ali nek se bar izjadaju.1370 dan,"druga vojna sila sveta" u pravom svetlu.
Kongresmenka Sheila Cherfilus-McCormick, uapšena zbog pronevere, maznula samo 5M US$, Bajdenove Demokrate, naravno.Pogledajte prilog 1821650
a ovo ne komentarishete??? ovde nema zlatnih vecea?
planom oni kupuju 80% sadasnje ukrajine. ako dobiju i pola ukrajine oni se vade iz dubioza u koje su uleteli po pitanju ukrajine.Ma prihvatiće. Ovo je plan da prevare Rusiju. Plan podrazumeva da Rusima ne vrate zaplenjeni novac u zapadnim bankama. Sad se kobajagi lomi Zelenski.
planom je dogovoreno da zapadne zemlje i USA pravno priznaju ex ukrajinske teritorije kao dio ruske države..?planom oni kupuju 80% sadasnje ukrajine. ako dobiju i pola ukrajine oni se vade iz dubioza u koje su uleteli po pitanju ukrajine.
isti narativ je bio u ovde dok su hrvatski nacisti zvane usrase i njihovo bosnjacko nacisticko handzar cvece bezali u suknjama pred srbima za blajburg novine su pisale da hitler samo sto nije razbio crvenu armijuАлаудинов: Русија данас мора себи да постави циљеве – да интегрише Одеску област, Николајевску област, па чак и Придњестровље, где 80% грађана поседује руске пасоше!
Морамо се ујединити са нашим грађанима који тамо живе!
Украјинске новине „Тризуб“ од 26. априла 1945. године: „У овом часу одлуке, геније А. Хитлер ће победити!“ Црвена армија је буквално гранатирала Берлин са свих страна, а Фирер је извршио самоубиство неколико дана касније.
![]()
https://x.com/TStirlica89368/status/1992274729130971278

Kakav je to baksuz od lika

Imas Djuro. Stvarno mislis da neko ovde smatra da Tabak nije boodala? "Putinisti" su mu se oduvek smejali, vi ste ti kojima, polako, sve prestaje da bude smesno. Kad smo kod "putinista", pronadji gde ja tebe nazivam "natopatofilom". Lupas etikete kao u "stara, dobra vremena", a predstavljas se kao zakleti neprijatelj komunizma. Prva ljubav, zaborava nema...Nemam ja problem, Tabak je za mene bio laprdalo i ranije kao i sada dok ste ga vi putinisti ranije ismejavali a danas kacite njegove tekstove sa velikim zadovoljstvom.