Znas basnu o zecu i kornjaci?Ubedljivo vodi u trci puzeva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas basnu o zecu i kornjaci?Ubedljivo vodi u trci puzeva
Jel Trump rekao Zelenskom "You have no cards"?Pa nisu to i neki pregovori zapravo, Rusi su rekli "ovako će biti", onda NATO odgovorio "neće", pa su ih Ruje tukle neko vreme, pa je SAD pokušao da ih izvaćari, nije uspelo, pa su kao pojačali pritisak, videli da ne ide i sada kažu "ok, tako će biti".
Za to vreme EU i Ukri vrište da se ne slažu, nemoćno.
Pa tek je jutro prvoga sata,sacekaj ne trci pred rudo ki da si neki konjRuski cilj je bio okupirati celokupnu Ukrajinu za 3 dana a ne samo 20%![]()
![]()
![]()
Jes ti ces mu zanbranitiovo je teška glupost, ne blamiraj se
Ajde ti da ides u povjesni obor gde sam vec stavio druge i tamo jedi sto ti oni nudeCilj je bio okupirati celu Ukrajinu i to za tri dana a ne samo 20%.
Municija je u karuselu koji se nalazi na podu tela tenka, posada praktično sedi na granatama. A višeslojni oklop postoji samo na prednjem delu kupole, telo tenka je oklopljeno samo laminiranim čelikom.Tako eksplodiraju i lete u vazduh svi tenkovi sovjetske proizvodnje bilo da su ruski, ukrajinski, beloruski itd. zbog automatskog punjaca topa i granata smestenih u kupoli.
ti si lud![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Banka Bricsa je americka, kapital je u AMERICKIM dolarima, clanarine drzava su u AMERICKIM dolarima
Pogledajte prilog 1820690
Pogledajte prilog 1820691
Svakog prvog januara kad se placaju clanarine i rusija i kina i brazil i iran.... moraju da uplate MILIJARDE AMERICKIH DOLARA
sve uplate isplate BRICSa su u AMERICKIM DOLARIMA
![]()
unesrećio sam ti detinjstvoti si lud
Ovo su činjenice od kojih se ne može pobeći, mada znam da je vama rusofilima izuzetno teško prihvatiti ih.Lupetaš dećko.
![]()
Ne uzima. Zato i piše gluposti.i koje lekove uzimas
Rusi au preuzeli nalazišta (više ld 50%) strateških sirovina neophodnih za svetski napredak. Ttanijum i litiju, berilijum... Prc... Bajo, njiva ima u Rusiji kojiko 'oćeš, a sad su uzeli Black Rocku kolač. Oni se pitaju.Ovo su činjenice od kojih se ne može pobeći, mada znam da je vama rusofilima izuzetno teško prihvatiti ih.
Šta drugo očekivati od nacista !!!Витешки, нема шта.
Надам се да ће их наћи, наћи и сондирати у бетон, али само до грла.
Kina razbucala usaunesrećio sam ti detinjstvo
Признајем, плашио сам се да ће они да пристану док је РФ на пола посла. Сада лагано напред, полако се добија моментум. Најјаче фортификације су пробијене.️ Украјина одбацује кључне тачке Трамповог „мировног“ плана: територијалне уступке, одрицање од чланства у НАТО-у, ограничења величине оружаних снага и права на руски језик!
Још једном: Бандерин олош није способан за преговоре!
Рат ће се наставити до последњег Украјинца!