Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 55 56,1%
  • Još malo

glasova: 14 14,3%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,6%

• Ukupno glasova
    98
:per:

Путин је, заједно са египатским председником, путем видео-конференције учествовао на церемонији постављања реакторског суда у нуклеарној електрани Ел Дабаа.

Док је Русија лидер у нуклеарној енергији и гради нуклеарне електране широм света, Украјина постаје лидер у корупцији, крадући од целог света.

:drugari: ... :aha2:

pppppppppppp.png
ppppppppppppppppppppppppppppppp.png

L
Lvov je trebalo prvih minuta SVO posebno tretirati jerbo to leglo zmijarnik leglo neonacizma leglo papizma.Inace moja malenkost Sam Jo's 1998g pretpostavljao da nesto opasno smrdi u ukradini kad Sam upoznao stariji bracni par Ona ruskinja a on ukradinac. Oboje intelektualci I on mi se zali veli citiram "zena mi nece da prica ukrainski jazuk". Ja prvi put u zivotu cujem rijec "ukrainski" jezik. I u Tom kratkom par mjeseci kontaktu s njima vidio Sam da nesto debelo smrdi u ukradini. Susreti se odigrali u jednoj dalekoj van Evrope zemlji.

Taras je izgubio četiri MaxxPro-a u oblasti Stepnogorska na Zaporoskom frontu za kratko vreme! A to je pre nego što uopšte izbrojimo osoblje, jer prema rečima snimatelja „Sedmog neba“ koji je uništio ove oklopne transportere, mnogi od ukrajinskih boraca u ovom videu - 200.

Hoholji drže zadnju rampu na MaxxPro otvorenu, taman da FPV lagano uleti unutra i masakrira ih :eek:

ovo lici kao na vesti iz 202ge, kad su svi (osim putina) mislili da ce rat da se zavrsi lako i munjevito

L
Lvov je trebalo prvih minuta SVO posebno tretirati jerbo to leglo zmijarnik leglo neonacizma leglo papizma.Inace moja malenkost Sam Jo's 1998g pretpostavljao da nesto opasno smrdi u ukradini kad Sam upoznao stariji bracni par Ona ruskinja a on ukradinac. Oboje intelektualci I on mi se zali veli citiram "zena mi nece da prica ukrainski jazuk". Ja prvi put u zivotu cujem rijec "ukrainski" jezik. I u Tom kratkom par mjeseci kontaktu s njima vidio Sam da nesto debelo smrdi u ukradini. Susreti se odigrali u jednoj dalekoj van Evrope zemlji.
Bila neka tema o IQ ..... :mrgreen:

Делује да би се требали прешалтати у табор Укровермахта. Руси ако заиста дођу до делте Дунава, најебали смо.

Како оно беше: Срборуси, јесте ли победили Покровск?

Slika govori više od hiljadu reči

Pogledajte prilog 1819925
Čovek ne shvata da je Ukrima nemoguće dnevno pokupit hiljadu leševa Rusa, koji poginu na opasnim tačkama gde se leševe ne može skupljat jer traje borba - koja se sastoji od ruskih juriša gde ginu ko muhe...
Pošto Rusi pomalo osvajaju onda imaju puno više leševa pod kontrolom, jer na kraju preuzme teren gde se vodi borba i pokupe leševe...

Čovek ne shvata da je Ukrima nemoguće dnevno pokupit hiljadu leševa Rusa, koji poginu na opasnim tačkama gde se leševe ne može skupljat jer traje borba - koja se sastoji od ruskih juriša gde ginu ko muhe...
Pošto Rusi pomalo osvajaju onda imaju puno više leševa pod kontrolom, jer na kraju preuzme teren gde se vodi borba i pokupe leševe...
Свет би без вас домољубних Хрвата дефинитивно био сиромашније место. Ја бих вас заштитио као угрожену врсту.

Jbt čime li tebe hrane hahaha

Наши "птичари" БАШКИР и БОБР (позади) и КЛИМ и ТАДАР (у кабини) не само да слушају добру музику на путу до посла, већ и вешто узвраћају паљбу на "Птице" које лете иза њих.

💪 Ловци, шта да кажем? Најбољи.

Ово није као испијати капућино док возите 😉

setili se sacmara posle 3 godine

RAT U UKRAJINI Zelenski doputovao u Tursku, planiran sastanak sa Erdoganom

Rat u Ukrajini traje 1.365 dana. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski posetio je Španiju gde se sreo se sa španskim kraljem Filipom VI u kraljevskoj rezidenciji Zarzuela i zahvalio mu na iskrenoj podršci Španije Ukrajini u borbi protiv ruske agresije, a zatim je usledio susret i sa premijerom te zmlje, Pedrom Sančezom. Rezultat razgovora je da će Španija u okviru međunarodne podrške Ukrajini obezbediti ukupno 817 miliona evra, uključujući 100 miliona za kupovinu američkog naoružanja, pretežno protivvazdušnih raketa za zaštitu energetske infrastrukture od ruskih napada. Plan Zelenskog je da njegova sledeća stanica bude Turska kako bi pokušao da oživi pregovore s Rusijom o okončanju rata u Ukrajini.

Zelenski posetio Španiju, susret sa kraljem i premijerom te zemlje
Sančez: Španija će obezbediti pomoć Ukrajini od 817 miliona evra
Ruska protivvazdušna odbrana uništila dronove koji su leteli ka Moskvi
U Donjecku proglašeno vanredno stanje zbog napada dronom na dve termoelektrane
Ukrajina gađala vojne ciljeve u Rusiji dalekometnim raketnim sistemima ATACMS

Back