Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 55 56,1%
  • Još malo

glasova: 14 14,3%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,6%

• Ukupno glasova
    98
Kažu da je krimski Tatar, UMEROV RUSTEM, podneo zahtev za politički azil u USA, tvrdeći da je žrtva političkog progona.

Čini mi se da je sa Amerima postigao nagodbu i odlučio da kaže o raji sve što zna u istrazi o korupciji u vladi Ukrajine

G6D0camXoAAUuq5

Rusima se ne zuri, i dobice rat, to je sad vec jasno ko dan, samo mi se moramo pripremiti, mi koji neutralno gledamo na stvari, da ce propaganda biti jaca nego ikada, tako je uvek pred poraz, dakle nemojte se jediti ako zapad ili Ukrajina lupaju gluposti
Mi moramo da smaknemo tiranina zlikovca, a sa Rusima će valjda SPC biti dobar, ne tako javan, kanal komunikacije.

Šta će se dpgađati?
Rat je izgubljen, Zelenski i kompanija su pokrali lovu i seru u zlatne WC šolje.
Umerov nestao u vidu lastinog repa, Zelenski na višenedeljnom ''putovanju'' po evropskim državama. Ne vraća mu se u Kijev.
Treba biti kompletan idiot da sad pogineš za ciljeve Zapada.
E, ali skuplja borbene avione ko klikere, 150 Gripena 100 Rafala šta je sljedeće?

Rusima se ne zuri, i dobice rat, to je sad vec jasno ko dan, samo mi se moramo pripremiti, mi koji neutralno gledamo na stvari, da ce propaganda biti jaca nego ikada, tako je uvek pred poraz, dakle nemojte se jediti ako zapad ili Ukrajina lupaju gluposti
Ми морамо бити спремни за распад нато пакта и врло вероватно еу. То ће бити тектонски поремећаји на нашем континенту и довешће сигурно до крвавих сукоба. За сада имамо колико-толико неутралну позицију али смо у окружењу и сигурно ће бити озбиљних притисака.

.
Овај рат фактички је завршен после састанка Трампа и Путина у Енкориџу.

Сада иде само финализација.

Довођење глобалиста, пре свега Британаца, а затим и ЕУ памети.

Демонтажа нелегалне клике на власти у Украјини улази у завршну фазу.

.

Распадом фронта Руси требају мало да попусте са великим бомбардовањем и дати могућност да се што је могуће више предају. Прво да би злочинци одговарали, а и да би спасили заблуделе душе. Биће они сутра добри Руси.
Siljite razanj a zec u sumi

Мени жао , доста њих је ухваћено на улици и послано на фронт. Кад би се сви који су у укро војсци питали "да ли желе да се оконча рат капитулацијом украјине ?", преко 80% би пристало истог тренутка.
Eve ga jos jedan od onih stoumuda misle.

Siljite razanj a zec u sumi
Зечеви су већ у замци, само што то они још увек не виде. Наш ражањ мора да буде спреман и наложен јер пре свега имамо око милион и по наше браће по околним квазидржавицама. Морамо их заштити како знамо и умемо , имамо искуство из историје.

Back