Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 52 54,7%
  • Još malo

glasova: 14 14,7%
  • Izgubiće

glasova: 29 30,5%

• Ukupno glasova
    95
Uspenovka pala 💪 💪 💪

67zf.jpg uspenovka.jpg

1104860_ruska-vojska_f.jpg tr45.jpg

Ко то зна сад тачно...
некада мимо политике негде
није да баш водим евиденцију...
запамтио сам га по паничним објавама
и шареним словима огромног фонта
Ја са њим не разговарам одавно
јер немам с ким
а посебно не о политици...

Да није можда онај милитантни веган из Војводине што је у свакој другој поруци по нечему и некоме уринирао, беше ли неки Јован?

Netočno, pišem o temi, ne o tome zašto si kentaur.
Ne pišeš ti o temi, mada ti vjeruješ da to radiš...evo samo mi odgovori na jedno iskreno i jednostavno pitanje - da li stvarno vjeruješ da sve sto je vezano za Ruse jeste negativno, a sve vezano za Ukre pozitivno...jer to je tvoj stav, svaki tvoj upis je na tom nivou...i kako onda da očekuješ da sa tobom ozbiljno razgovaram, da eventualno analiziramo trenutno stanje, i osvrnemo se na uzroke problema...kako, kad svakim svojim upisom dokazuješ da si moron....

Да није можда онај милитантни веган из Војводине што је у свакој другој поруци по нечему и некоме уринирао, беше ли неки Јован?
Не верујем није то тај стил
небитно
нека ом клепеће као врата на промаји
ја ћу да читам само озбиљне уписе.

Ne pišeš ti o temi, mada ti vjeruješ da to radiš...evo samo mi odgovori na jedno iskreno i jednostavno pitanje - da li stvarno vjeruješ da sve sto je vezano za Ruse jeste negativno, a sve vezano za Ukre pozitivno...jer to je tvoj stav, svaki tvoj upis je na tom nivou...i kako onda da očekuješ da sa tobom ozbiljno razgovaram, da eventualno analiziramo trenutno stanje, i osvrnemo se na uzroke problema...kako, kad svakim svojim upisom dokazuješ da si moron....
Ne možeš mi davati takva općenita pitanja i očekivati konkretan odgovor. Naravno da nije sve za Ukre pozitivno ni sevza Ruse negativno, ali pitanje je besmisleno, našao bih ja i neki dobar detalj kod nacista i loš kod saveznika.

То ти је завршено, пребаци се на Мирноград! :whistling:

Овако изгледа Мирноград за који се воде жестоке борбе

▪️ Град под Покровском, у прошлости велики са 45-хиљада становника центар за рударство угља.
▪️Руска војска га сада напада са севера и североистока.

🇷🇺 Армија Русије већ заузима вишеспратнице на северу Мирнограда!

На северној ивици Мирнограда већ се фиксирају руски јуришници на мотоциклима. Такође, ВС РФ наставља напредовање у североисточним кварталима.

G5UAELnW4AAFbRc

https://x.com/igorkushnarev2/status/1987494900712038451
Ovo je već gušenje kragnom...

ZATVORENE SVE TERMOELEKTRANE U UKRAJINI: "Stali smo, trenutno nema proizvodnje struje, nula!"​

"Najmasovniji udar na naše termoelektrane od početka invazije punih razmera. Neviđen broj raketa i bezbroj dronova – nekoliko u minuti – ciljali su iste termoelektrane koje smo obnovili nakon razornog napada 2024. godine", navela je kompanija Centrenergo na Fejsbuku.

Dodali su da je napadnuta celokupna proizvodnja električne energije.

https://www.kurir.rs/planeta/9825449/zatvorene-sve-termoelektrane-u-ukrajini

Mislili su da će napadi na energetska postrojenja u Rusiji da prođu nekažnjeno?
Ko ne skace strefice ga mrak

Došao je ubijati ruske agresore u Ukrajini.
Ne Ruse u Rusiji.
Primijeti razliku između okupatora i napadnute države, nije lako, jel? Odmah kreće Informer filozofija "Ukrajina je napala Rusiju"
Moj Frćko, strana za koju navijaš, davno je ukinula klasičnu definiciju agresora i branioca.
Rusija je u ovom sukobu pravedna strana, pa i ako je napadač.

Не верујем није то тај стил
небитно
нека ом клепеће као врата на промаји
ја ћу да читам само озбиљне уписе.

Баш тако, ставио сам све крапинце и разне друге одроде и изроде на игнор јер затрпавају мантрашким понављањем западне пропаганде и деривативним цинизмом без српског смисла (осим Агафје која је врхунска у сваком смислу али, авај, и циониста) али је опет непрегледно због дистрахирања озбиљних и стручних од тока па ређе пратим и онда наилазим на такве случајеве.

Neutralnost, pda, imaš državu agresora na drugu državu, najmoralnije je biti neutralan, pun kurcobolje i gledati svoje interese kao npr raspala Mađarska.
Pljuc.
Zato si ti odabrao da budeš licemeran i da sad roniš krokodilske suze nad svetskom nepravdom i stradanjem ukropa, dok u svim drugim sukobima podržavaṣ̌ ekspedicione snage koje idu po svetu, razaraju države hiljadama kilometara daleko "jer su pretnja po njihovu bezbednost" i onda ih ostave u ruševinama da ližu rane bez ikakvog osećaja obaveze da im pomognu u obnovi, naprotiv drže ih pod sankcijama i konfiskuju im rezerve.

I onda ti nekome da spočitaveš moral?
Pljuc na kub.

Ne možeš mi davati takva općenita pitanja i očekivati konkretan odgovor. Naravno da nije sve za Ukre pozitivno ni sevza Ruse negativno, ali pitanje je besmisleno, našao bih ja i neki dobar detalj kod nacista i loš kod saveznika.
Tvoja traženja i tvoje analize su na dječijem nivou....ja sam bio prvi rusofil na temi koji je kritikovao ruski način ratovanja, odmah na početku rata....ali ti to ne pamtiš, kao sto ne pamtiš mnogo šta, jer si ostrašćen i plitak....a o uzrocima rata, tek da ne pričam - kakve analize i objektivnost mogu očekivati od tebe !!!?....stoga, nastavi sa svojim smiješnim upisima kao do sada, a ozbiljne stvari prepusti pametnijim čikama...

Deru ih Rusi svakodnevno
Ujkani ce da dobiju sta zasluzuju. OPET ce ta bagra da na koljenima cvili I moli braco Srbi upomoc
Moj Frćko, strana za koju navijaš, davno je ukinula klasičnu definiciju agresora i branioca.
Rusija je u ovom sukobu pravedna strana, pa i ako je napadač.
Na strani Rusije Sav normalan I Slobodan svijet tacnije svi oni koji su van zlopakta NAFO. Cak I u Tom zlopaktu postoje narodi Koji imaju ponos I hrabrosti....kao npr. Orbanova Madjarska Ficina Slovacka I jos mnogi Koji jedva cekaju da zbace Satanisticke robolance

Напади дронова у Сумима

Упркос поновном усмеравању пажње на Покровск, ситуација на Сумском правцу је остала активна. Иако борбе нису биле великих размера, биле су изузетно интензивне.

Током протеклих неколико недеља, наше снаге су елиминисале продоре које је непријатељ покушао да направи западно од Алексејевке. Линија блиске границе је стабилизована.

Затим су украјинске оружане снаге покушале да нападну снагама 71. одвојене ваздушно-десантне бригаде код Варачина, али ни тамо нису успеле, а наше трупе су последњих дана добро напредовале и заузеле део засада.

Нема значајнијих борби у области Јунаковке. Међутим, захваљујући ваздушној подршци и артиљеријским нападима, руске оружане снаге су избациле украјинске оружане снаге из једног од упоришта у близини села.

Али сада главни проблем за руске оружане снаге нису непријатељски напади – практично их нема, али има много дронова.

Део пешадије је послат у Покровск, а замениле су их посаде беспилотних летелица, које интензивно нападају наше положаје.

Штавише, украјинске оружане снаге су промениле тактику и покрећу масовне ударе на упориште док се потпуно не уништи (ако упориште није ојачано) користећи метод „вртешке“, односно дрон за дроном.

Због тога наше војно особље и посаде беспилотних летелица морају да се склоне током дужег временског периода, што утиче на борбене операције
IMG_20251109_164230_095.jpg

Tvoja traženja i tvoje analize su na dječijem nivou....ja sam bio prvi rusofil na temi koji je kritikovao ruski način ratovanja, odmah na početku rata....ali ti to ne pamtiš, kao sto ne pamtiš mnogo šta, jer si ostrašćen i plitak....a o uzrocima rata, tek da ne pričam - kakve analize i objektivnost mogu očekivati od tebe !!!?....stoga, nastavi sa svojim smiješnim upisima kao do sada, a ozbiljne stvari prepusti pametnijim čikama...
Kritikovao si jer nisu uništili Ukrajinu za 3 dana, pa znamo to. A o tvom pisanju i koncentraciji dovoljno govori ovo...
pa ovo... a onda ovo...
I subjektivan sam, od mene ne očekuj objektivnost.

Back