Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко то зна сад тачно...
некада мимо политике негде
није да баш водим евиденцију...
запамтио сам га по паничним објавама
и шареним словима огромног фонта
Ја са њим не разговарам одавно
јер немам с ким
а посебно не о политици...
Ne pišeš ti o temi, mada ti vjeruješ da to radiš...evo samo mi odgovori na jedno iskreno i jednostavno pitanje - da li stvarno vjeruješ da sve sto je vezano za Ruse jeste negativno, a sve vezano za Ukre pozitivno...jer to je tvoj stav, svaki tvoj upis je na tom nivou...i kako onda da očekuješ da sa tobom ozbiljno razgovaram, da eventualno analiziramo trenutno stanje, i osvrnemo se na uzroke problema...kako, kad svakim svojim upisom dokazuješ da si moron....Netočno, pišem o temi, ne o tome zašto si kentaur.
Не верујем није то тај стилДа није можда онај милитантни веган из Војводине што је у свакој другој поруци по нечему и некоме уринирао, беше ли неки Јован?
Ne možeš mi davati takva općenita pitanja i očekivati konkretan odgovor. Naravno da nije sve za Ukre pozitivno ni sevza Ruse negativno, ali pitanje je besmisleno, našao bih ja i neki dobar detalj kod nacista i loš kod saveznika.Ne pišeš ti o temi, mada ti vjeruješ da to radiš...evo samo mi odgovori na jedno iskreno i jednostavno pitanje - da li stvarno vjeruješ da sve sto je vezano za Ruse jeste negativno, a sve vezano za Ukre pozitivno...jer to je tvoj stav, svaki tvoj upis je na tom nivou...i kako onda da očekuješ da sa tobom ozbiljno razgovaram, da eventualno analiziramo trenutno stanje, i osvrnemo se na uzroke problema...kako, kad svakim svojim upisom dokazuješ da si moron....
Ovo je već gušenje kragnom...То ти је завршено, пребаци се на Мирноград!
Овако изгледа Мирноград за који се воде жестоке борбе
Град под Покровском, у прошлости велики са 45-хиљада становника центар за рударство угља.
Руска војска га сада напада са севера и североистока.
Армија Русије већ заузима вишеспратнице на северу Мирнограда!
На северној ивици Мирнограда већ се фиксирају руски јуришници на мотоциклима. Такође, ВС РФ наставља напредовање у североисточним кварталима.
![]()
https://x.com/igorkushnarev2/status/1987494900712038451
Ko ne skace strefice ga mrak
Došao je ubijati ruske agresore u Ukrajini.Brazilac
Došao da ubija Ruse
Kad su se primakli Rusi, plače, vrišti, upišava se.......
Verovatno je već pokojni
Ko ne skace strefice ga mrakZATVORENE SVE TERMOELEKTRANE U UKRAJINI: "Stali smo, trenutno nema proizvodnje struje, nula!"
"Najmasovniji udar na naše termoelektrane od početka invazije punih razmera. Neviđen broj raketa i bezbroj dronova – nekoliko u minuti – ciljali su iste termoelektrane koje smo obnovili nakon razornog napada 2024. godine", navela je kompanija Centrenergo na Fejsbuku.
Dodali su da je napadnuta celokupna proizvodnja električne energije.
https://www.kurir.rs/planeta/9825449/zatvorene-sve-termoelektrane-u-ukrajini
Mislili su da će napadi na energetska postrojenja u Rusiji da prođu nekažnjeno?
Moj Frćko, strana za koju navijaš, davno je ukinula klasičnu definiciju agresora i branioca.Došao je ubijati ruske agresore u Ukrajini.
Ne Ruse u Rusiji.
Primijeti razliku između okupatora i napadnute države, nije lako, jel? Odmah kreće Informer filozofija "Ukrajina je napala Rusiju"
Neće moći, pa da se za par godina ponovo rasplamsa kad se ovi saberu, ne, ovo se sada rešava trajno.Bas tebi sam odgovorio na pitanje o neutralnosti, Rusima zelim da odu kuci i nastave normalan zivot, nije to nikakva mrznja a ni neutralnost.
Не верујем није то тај стил
небитно
нека ом клепеће као врата на промаји
ја ћу да читам само озбиљне уписе.
Mrmot i čokolada...“We lost 27 of our own. In return, we destroyed 24,895 russian troops and 76,950 targets. That’s two entire army corps. For every one of ours - 1,000 of theirs."
- Madyar, commander of Ukraine’s drone forces SBS
Da, slazem se. Primirje nije rjesenje. Rat se mora voditi dok u Rusiji ne izbiju nemiri i dodje do raspada drzave.Neće moći, pa da se za par godina ponovo rasplamsa kad se ovi saberu, ne, ovo se sada rešava trajno.
Zato si ti odabrao da budeš licemeran i da sad roniš krokodilske suze nad svetskom nepravdom i stradanjem ukropa, dok u svim drugim sukobima podržavaṣ̌ ekspedicione snage koje idu po svetu, razaraju države hiljadama kilometara daleko "jer su pretnja po njihovu bezbednost" i onda ih ostave u ruševinama da ližu rane bez ikakvog osećaja obaveze da im pomognu u obnovi, naprotiv drže ih pod sankcijama i konfiskuju im rezerve.Neutralnost, pda, imaš državu agresora na drugu državu, najmoralnije je biti neutralan, pun kurcobolje i gledati svoje interese kao npr raspala Mađarska.
Pljuc.
Tvoja traženja i tvoje analize su na dječijem nivou....ja sam bio prvi rusofil na temi koji je kritikovao ruski način ratovanja, odmah na početku rata....ali ti to ne pamtiš, kao sto ne pamtiš mnogo šta, jer si ostrašćen i plitak....a o uzrocima rata, tek da ne pričam - kakve analize i objektivnost mogu očekivati od tebe !!!?....stoga, nastavi sa svojim smiješnim upisima kao do sada, a ozbiljne stvari prepusti pametnijim čikama...Ne možeš mi davati takva općenita pitanja i očekivati konkretan odgovor. Naravno da nije sve za Ukre pozitivno ni sevza Ruse negativno, ali pitanje je besmisleno, našao bih ja i neki dobar detalj kod nacista i loš kod saveznika.
Trenutno su tome mnogo bliži UK, Francuska, Nemačka i pre svih Ukropistan. Ali nastavi da sanjaš, kako kaže Orban "čuda su moguća".Da, slazem se. Primirje nije rjesenje. Rat se mora voditi dok u Rusiji ne izbiju nemiri i dodje do raspada drzave.
Ujkani ce da dobiju sta zasluzuju. OPET ce ta bagra da na koljenima cvili I moli braco Srbi upomocDeru ih Rusi svakodnevno
Na strani Rusije Sav normalan I Slobodan svijet tacnije svi oni koji su van zlopakta NAFO. Cak I u Tom zlopaktu postoje narodi Koji imaju ponos I hrabrosti....kao npr. Orbanova Madjarska Ficina Slovacka I jos mnogi Koji jedva cekaju da zbace Satanisticke robolanceMoj Frćko, strana za koju navijaš, davno je ukinula klasičnu definiciju agresora i branioca.
Rusija je u ovom sukobu pravedna strana, pa i ako je napadač.
Amerika i Engleska bit ce zemlja proleterska.Trenutno su tome mnogo bliži UK, Francuska, Nemačka i pre svih Ukropistan. Ali nastavi da sanjaš, kako kaže Orban "čuda su moguća".
Nisu to pješajdijski jurišnici.Mrmot i čokolada...
Kritikovao si jer nisu uništili Ukrajinu za 3 dana, pa znamo to. A o tvom pisanju i koncentraciji dovoljno govori ovo...Tvoja traženja i tvoje analize su na dječijem nivou....ja sam bio prvi rusofil na temi koji je kritikovao ruski način ratovanja, odmah na početku rata....ali ti to ne pamtiš, kao sto ne pamtiš mnogo šta, jer si ostrašćen i plitak....a o uzrocima rata, tek da ne pričam - kakve analize i objektivnost mogu očekivati od tebe !!!?....stoga, nastavi sa svojim smiješnim upisima kao do sada, a ozbiljne stvari prepusti pametnijim čikama...