Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.748
Zima, prolece, leto i jesen u Kijevu nikada nije ni planirano od strane kremljofilske druzine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zima, prolece, leto i jesen u Kijevu nikada nije ni planirano od strane kremljofilske druzine.
Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()
Ti si planirao letovanje na Krimu...vidimo kako si prosao.Zima, prolece, leto i jesen u Kijevu nikada nije ni planirano od strane kremljofilske druzine.
Vi ste planirali 3 sata. Eh, kad se setim euforije kremljofilske ekipe 24 02.2022. Samo nebo (Lisabon) je bila granica.Nije to si u pravu. To su planirali americki generali. 3 dana brate
Vi ste planirali 3 sata. Eh, kad se setim euforije kremljofilske ekipe 24 02.2022. Samo nebo (Lisabon) je bila granica.
Tebe jos grebe pesak sa krimskih plaza.Vi ste planirali 3 sata. Eh, kad se setim euforije kremljofilske ekipe 24 02.2022. Samo nebo (Lisabon) je bila granica.
Sza god vam je bio plan Ukrajinci su ga pobucali kao prase masan dzak.Jok, 30 minuta. To je bio nas plan![]()
Sza god vam je bio plan Ukrajinci su ga pobucali kao prase masan dzak.
Bolje ti. 44 meseci svo-a iscrpi vernog kremljofila.Super. Hajde sad odmori malo.
Bolje ti. 44 meseci svo-a iscrpi vernog kremljofila.
Jujuuuuuuuuuuuu juuuuuuu juuuuuuuuu juuuuuuu kakvoo kidanje, ubica, ne čudi ondaКоначно, после две године, појавио се "Теминатор" на линији.
Околина Покровска.
Obicno tu sto kazu da su dobro zapravo nisu dobro.Ja sam dobar, hvala na pitanju nego ti nesto penis kao besan ker. Sve ok?
Na gosn Frtija.

Obicno tu sto kazu da su dobro zapravo nisu dobro.
Ti tvrdis da si dobro. Ja o tome ne raspravljam na mrezi.Sta hoces da kazes, nisi dobro?
Ti tvrdis da si dobro. Ja o tome ne raspravljam na mrezi.
Dobar kao dren. 44 meseci svo-a i neprestanog kukanja kremljofila krepi dusu.Pa vidis da rapravljas cim pitas. Nego jesi dobar?