Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.559
Kako zovete USA?Činjenično stanje je da je Rusija agresor i okupator druge međunarodno priznate države.
U mom selu takve zovemo agresorima, okupatorima, i generalno, otpadom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako zovete USA?Činjenično stanje je da je Rusija agresor i okupator druge međunarodno priznate države.
"Test je pokazao sposobnost rakete da izbjegne neprijateljske sustave proturaketne obrane, rekao je načelnik Glavnog stožera Gerasimov predsjedniku Putinu."
Iz toga možemo zaključiti
Ne, imam problem sa agresijom te države na dvadesetak drugih država.Odjednom imaš problema s agresijom jedne države na drugu.
Ah da, To je drugo™
GazdaKako zovete USA?
Ali s ruskom agresijom nemaš.Ne, imam problem sa agresijom te države na dvadesetak drugih država.
Agresor i okupator kada je agresor i okupatorKako zovete USA?
Koliko znam, Amerika nema svoje etničko stanovništvo u Srbiji, Libiji, Avganistanu, Iraku, Siriji... šta više te države su hiljadama kilometara daleko od nje ali su opet nekim čudom pretnja po njenu bezbednost.Agresor i okupator kada je agresor i okupator
Koliko znam, USA ne anektira tuđi teritorij za razliku od Odrona
.Од распада СССР се зна да је улазак Украјине у НАТО црвена линија и да ће у случају да се то деси Русија ући у рат.
Ne zna se to, jer je taj isti Putin tvrdio suprotno, tvrdio je da "nema ništa protiv Ukrajine u NATO savezu jer je Ukrajina suverena država. "
Tražiš izgovore sa agresiju, okupaciju i aneksiju.
Pa USA je stvorena na tuđem teritoriju.Agresor i okupator kada je agresor i okupator
Koliko znam, USA ne anektira tuđi teritorij za razliku od Odrona
Na zidiću je šapnuo Štefu a ovaj pak Fifiju..
Када је то Путин тврдио?
.
Vise nisu bezbedni ni u Sibiru.Duga ruka Budanova.
Nije Zelenskij slučajno židovske krvi, ganjaju ih po svim meridijanima i paralelama

Sitan terorizam, koji vi slavite.Vise nisu bezbedni ni u Sibiru.![]()
A jok tebi vjerujemo"Test je pokazao sposobnost rakete da izbjegne neprijateljske sustave proturaketne obrane, rekao je načelnik Glavnog stožera Gerasimov predsjedniku Putinu."
Iz toga možemo zaključiti samo da je Gerasimov to rekao Putinu.![]()
Kijev i Harkiv vise nisu u planu.

Odjednom imaš problema s agresijom jedne države na drugu.
Ah da, To je drugo™
Kokošari. Po tome se vidi koliko je to glup narod.Sitan terorizam, koji vi slavite.
Seli se odatle što pre.Činjenično stanje je da je Rusija agresor i okupator druge međunarodno priznate države.