LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.106
Teško je njima objasnit neke stvari, jednostavno su to premali kapacitet da to shvate. Tako je too kad je umesto mozga surutka. I dalje misle da se sukob vodi na livadi sa kopljima hahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je kontradiktorno, jer Rusi stoje u mestuPogledajte prilog 1804558
Pa da irazmjenjuju tijela?
Nema ni potrebe objašnjavati, znaju oni to jako dobro već samo provociraju.Teško je njima objasnit neke stvari, jednostavno su to premali kapacitet da to shvate. Tako je too kad je umesto mozga surutka. I dalje misle da se sukob vodi na livadi sa kopljima hahaha
Paaa stoje u mjestu dok neko ne spomene razmjene mrtvih. E, onda odjednom počnu napredovatiOvo je kontradiktorno, jer Rusi stoje u mestu

Netočno, osvajaju 1% u 500 danaOvo je kontradiktorno, jer Rusi stoje u mestu
Prebrzo je to kad stignu toliko ukr vojnika da skupe.Netočno, osvajaju 1% u 500 dana
jedini koji laze ovde si ti a i pun si kompleksa bolje izvadi didine suknje iz ormana jer ce ti biti potrebna uskoro kao sto je tvom tati bila potrebna u posavini 92 kad je kleknuo i pobegao na traktoru pred srbima iz RSDa je tako, navijao bih da su Ukri kleknuli 2022 kao Srbijanci 1999.
Znači lažeš![]()

Gle, ne znaš ti ništaPrebrzo je to kad stignu toliko ukr vojnika da skupe.
Daju do znanja da ih podržava i kljuka oružijem isti onaj zapad koji je nas bombardovao i držao pod sankcijama.Vi Srbijanci baš volite okupatore...
Padne par bombi, ne ugledate niti jednog neprijateljskog vojnika i evo odmah predaja.
Zato i mrziš toliko Ukre, zato jer ti vrlo jasno daju do znanja tko si i što si.
Ah, Rusi osvajaju? Zar nisu prsli po bokovima?Netočno, osvajaju 1% u 500 dana

Imaju trenutno 500k, nije baš maloPrebrzo je to kad stignu toliko ukr vojnika da skupe.
Hetero sam.jedini koji laze ovde si ti a i pun si kompleksa bolje izvadi didine suknje iz ormana jer ce ti biti potrebna uskoro kao sto je tvom tati bila potrebna u posavini 92 kad je kleknuo i pobegao na traktoru pred srbima iz RS![]()
pun si kompleksa hrvatijanska posavska pobeguljo a sto se tice opcinjenosti sve govori da si ti na srpskom forumu a ne ja na hrvatijanskomHetero sam.
A i da nisam, imam ozbiljne kriterije.
Morat ću te razočarati i reći ti da tvoja opčinjenost sa mnom nije obosttana

Spomeni mu oboreni B2, da vidiš kako dobije napad šizofrenijeDaju do znanja da ih podržava i kljuka oružijem isti onaj zapad koji je nas bombardovao i držao pod sankcijama.

Ne pričam o tebi, nego o temi.pun si kompleksa hrvatijanska posavska pobeguljo a sto se tice opcinjenosti sve govori da si ti na srpskom forumu a ne ja na hrvatijanskom![]()
to ti vidi sa tvojim pajdasima iz kifle ko ce koga da jase hrvatijanska posavska pobeguljo ti si na srpskom forumu a ne ja na hrvatijanskom kompleksasuNe pričam o tebi, nego o temi.
Za razliku od tebe.
Ima još mužjaka za tebe na forumu, probaj na pdf LJiS

Ideš u oborto ti vidi sa tvojim pajdasima iz kifle ko ce koga da jase hrvatijanska posavska pobeguljo ti si na srpskom forumu a ne ja na hrvatijanskom kompleksasu![]()
Zapad pomaže suverenoj državi Ukrajini da se obrani od okupatora.Daju do znanja da ih podržava i kljuka oružijem isti onaj zapad koji je nas bombardovao i držao pod sankcijama.