Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.164
Ti si zaljubljena u mene?Zato što tako mora biti i kvit.
Svaki moj post citiraš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si zaljubljena u mene?Zato što tako mora biti i kvit.
Moderna upotreba: U modernom političkom rječniku, izraz "hunta" (osobito "vojna hunta") odnosi se na vojno-političke skupine koje preuzimaju vlast u zemljama kroz pučeve, a ne kroz demokratske izbore.Na 4 lokacije je probijena odbrana kijevske hunte u Volčansku
![]()

Tako što ostvaruju svoj cilj, uništavaju vojni potencijal Ukrajine.Evo, odnos je 2000 zaginulih hohola za 1 zaginulog moskalja.
Svejedno su moskali zapeli kod Hrivog Jara, muči ih taj kokošinjac, kakoto, kakoto
I kako napreduje uništavanje vojnog potencijala Ukrajine ako uzmeš u obzir činjenicu da su prije 3 godine jedva mogli dobaciti do Krima, a danas prže Rusiju 2k km daleko?Tako što ostvaruju svoj cilj, uništavaju vojni potencijal Ukrajine.
Teritorije su sporedne, još uvek.
Prsli po bokovima?Evo, odnos je 2000 zaginulih hohola za 1 zaginulog moskalja.
Svejedno su moskali zapeli kod Hrivog Jara, muči ih taj kokošinjac, kakoto, kakoto

I ti si onda zaljubljen u Putina i Lavrova.Ti si zaljubljena u mene?
Svaki moj post citiraš.

Nastavlja se uništavanje vojnog potencijala EUI kako napreduje uništavanje vojnog potencijala Ukrajine ako uzmeš u obzir činjenicu da su prije 3 godine jedva mogli dobaciti do Krima, a danas prže Rusiju 2k km daleko?

Zadnji put Rostov dobio po repiću od Progožina

Evo još samo Final Boss.Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()
Kao ona njegova raskuhana viršla.Prsli po bokovima?
![]()
E neka si mu rekoOrban 2007:
"Nafta možda dolazi s Istoka, ali sloboda uvijek dolazi sa Zapada."
Hahahah, kakva sirotinja.

Nekakav oblik fasizma postojao je u Nemackoj kao sprega politike, diktature i vlasti sa kapitalom i diktatom kapitalistima cega je sigurno bilo u Hitlerovoj Nemackoj ali je ideologija bila nacizam, netrpeljivost i mrznja prema drugim narodima. Italiji nije bila nacisticka zemlja, ideja vodilja je bio fasizam.Уопште ниси у праву. Размере нацистичких и фашистичких злочина једноставно нису упоредиве. Нису то никакви синоними, осим што су били савезници. Прочитај мало.
Jos mrtvih pravoslavaca.Pobiše ih Rusi.
ps. ko kupi mrtve ukrowermahtovce koji zaginu na svojoj teritoriji ?
Kokainski opet dobio po ušimaSta bi sa sastankom Tramp i Zelenski?