Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.322
V-kotle,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta tri dana su zapadne kolege širile ..Ukri imaju najjaču kopnenu vojsku na Zapadu uz NATO logistiku naravno da su jači od bilo koga drugog sem USA ..oho sada je ukraina jaka u rangu nemačke a bilo je "3 dana ratovanja"???
a to je bilo tako teško pretpostaviti u ruskoj komandi? ...
da uhvatite običnog čobana taj bi vam rekao da bi ukri samo uz leđa amerike ratovati!!
pa sad teško, jer tenk je zaginuo na prvoj liniji f. treba tamo oterati tegljač i zakačiti i dovući nazad da ne dobiješ koji dron!!
Ona pojma nema, pijani Džez zna bolje
Pda. Povlačimo se, pobijedili smo i ponizili Rusiju bez ispaljenog metka.Iskren odgovor.
No, tebi je istina nepoznat pojam.
Ovo je ključno:Nemam relevantne izvore, verujem da nikom nisu dostupni, van uskog kruga armijskog i političkog rukovodstva. Ti tvoji izvori su sve, samo ne relevantni.
Ono šta znam je da Rusi ispaljuju
5-10 puta više artiljerijskih granata,
40x više jedrećih bombetina
50x više balističkih raketa
Gerane da ne računam
više FPV i dronova sa optikom
Mislim da je relevantno za neki okvirni, možda ne skroz precizan, ali približan zaključak o omeru žrtava
Moji izvori kažu ovoEvo kakva AI videa postavlja predsednik najmoćnije države
Sa krunom na glavi sere po američkim zastavama i glavama svojih podanika.
Neukusno bi bilo u da je tako nešto postavio Fabijan, a ne predsednik
Kladio bih se da Putin nikad ne bi postavui tako nešto.
Dobrodošli u Ameriku
Pda. Povlačimo se,pobijedili smo i ponizili Rusiju bez ispaljenog metka.
Ti ne razumiješ ni pročitano niti citirano.Ovo je ključno:
Prema izdvojenom mišljenju Watchama,
Pa vi filoputini ste profesionalni komedijaši.
"Nemam izvore ali znam."
Cjebote.
Pa otkud onda taj video na Trampovom Trump Truth Social Posts On X.Moji izvori kažu ovo
Pogledajte prilog 1802970
Ali djelomično si u pravu, dovoljno je da je moguće da to poremećni Tramp postavi.
Zato si i povjerovao.
Сваки дан неке котловске приче...V-kotle,
![]()
![]()
Ovo je ključno:
Prema izdvojenom mišljenju Watchama,
Pa vi filoputini ste profesionalni komedijaši.
"Nemam izvore ali znam."
Cjebote.
Жали, Боже, народа што гине због злочинца Путина...Током борбених операција против снага кијевског режима у Новомихајливки, ДНР, руски војници су чучали и ходали 8 километара кроз воду у подземној цеви, према речима учесника операције.
Časov Jar???Kijev, Harkiv, Slavjansk, Kramatorsk, Izjum, Pokrovsk, Casiv Jar, Kupjansk, Zaporizje, Herson, Mikolajiv i Odesa presli u ruske ruke. Kad je to Sputnjik izvestio?![]()
A prije 2 godine i 500.000 ruskih okupatora više je bilo 19.5%.?Evakuirate se svaki dan.
20% teritorija je rusko, a svaki dana on samo raste.
Čelendžeri, Himarsi, Patrioti .......... nastavite nizA šta bi sa onim silnim F-16 što su dobili Ukrajinci?
Jel.to uopšte leti ili su ih Rusi uništili na zemlji?
Nisam ispratio.
Gde su Abramsi i Leopardi?
Isto nisam ispratio.
A onda je.
Pa tako reci, ne se sramiti.Ti ne razumiješ ni pročitano niti citirano.
Potraži pomoć, ako već nije prekasno.
Kognitivne sposobnosti su ti jednake ukrajinskim da obrane Pokrovsk.
Nemam relevantne izvore, verujem da nikom nisu dostupni.
To je kolega napisao, i to si citirao, a zašto si napisao laž, znaš samo ti i onaj tko ti plaća sendvič![]()
A prije 2 godine i 500.000 ruskih okupatora više je bilo 19.5%.?
Okej.