Nisi ukapirao.Ukapirao sam da Deda iz bunkera po novom ne spominje Herson
O denacifikaciji i demilitarizaciji da i ne govorimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ukapirao.Ukapirao sam da Deda iz bunkera po novom ne spominje Herson
O denacifikaciji i demilitarizaciji da i ne govorimo.
oho sada je ukraina jaka u rangu nemačke a bilo je "3 dana ratovanja"???Pod 1 Ukrajina nije slaba ..Jača je od bilo koje druge zapadne armije osim USA
a to je bilo tako teško pretpostaviti u ruskoj komandi? ...Pod 4 Ukri tu ništa sami nebi mogli uraditi bez podrške Nato-a
pa sad teško, jer tenk je zaginuo na prvoj liniji f. treba tamo oterati tegljač i zakačiti i dovući nazad da ne dobiješ koji dron!!Pod 2 tenkovi se ne otpisuju tako lako 90% uništenog se vrlo brzo vraća
Ti nisi ukapirala.Nisi ukapirao.
Mislim stvarno !!!...mene bi bilo sramota da sam na tvom mjestu, ali za tebe je to uobičajena stvar....dakle, izvor UK defense intelligence i generalštab AFU...i ti to uzimaš zdravo za gotovo... pa pobogu Gumi, zar je očaj došao do tih granica....Vrlo je vjerojatno da Rusija gubi cca 30k vojnika mjesečno.
Ček da pitam Đepeta.
Evo ChatGPT
Za siječanj 2025.: prema izvješću UK Defence Intelligence / General Staff of the Armed Forces of Ukraine, Rusija je imala približno 48 240 poginulih + ranjenih/onesposobljenih u tom mjesecu.
Za veljaču (februar) 2025.: procjena je oko 35 140 žrtava (poginuli + ranjeni) za taj mjesec.
Za ožujak (mart) 2025.: prema ukrajinskim izvorima: oko 41 160 ruske žrtve (poginuli + ranjeni) u tom mjesecu.
Za travanj (april) 2025.: procjena oko 36 570 žrtava.
Za svibanj (maj) 2025.: prema izvješću, taj mjesec je bio “najniži” mjesec u godini do tada — oko 34 500 ruske žrtve.
Do listopada 2025.: projekt „I Want to Live“ navodi da je od početka 2025. Rusija imala oko 281 550 žrtava (poginuli + ranjeni + nestali) do 6. listopada 2025.
Zaključak & prosjek
Ako uzmemo mjesečne vrijednosti za prva četiri-pet mjeseci (npr. ~48 000 + 35 000 + 41 000 + 36 000 + 34 000) → prosjek ~38 800 žrtava mjesečno u tom razdoblju.
Prema brojci od 281 550 za ~9-10 mjeseci (do listopada) → prosjek ~28 000-31 000 mjesečno.
Dakle, gubici se za 2025. kreću otprilike ~30 000-40 000 ljudskih gubitaka mjesečno, s padom kroz proljeće (ovisno o mjesecu) i visokim varijacijama.
kakav mozak,NAFO prdnuo u cabar
Pitam te kao bivseg izvidjaca i vojnog strucnjaka. Da li je 45 sec dovoljno da se "spakira" HIMARS na poligonu, ili u ratnim uslovima?Nauči postavljati suvisla pitanja.
Orlan ima dolet 600 km i može da leti 12 sati na visini 6000 metaraEvo, onda se možda desilo.
Ne odmaraš Hajmars 15 km od fronta.
Evo majstore, imaš fantastičnu priliku da me poklopiš i daš svoj relevantan izvor.Mislim stvarno !!!...mene bi bilo sramota da sam na tvom mjestu, ali za tebe je to uobičajena stvar....dakle, izvor UK defense intelligence i generalštab AFU...i ti to uzimaš zdravo za gotovo... pa pobogu Gumi, zar je očaj došao do tih granica....
U redu, koliko je Hajmarsa skinuto iskanderima 500 km od fronta?Orlan ima dolet 600 km i može da leti 12 sati na visini 6000 metara
Ti si ukapirao, ali te stid da kazes.Ti nisi ukapirala.
Jga, stvar kapaciteta.
A kad si se probudio, reality checkVrlo je vjerojatno da Rusija gubi cca 30k vojnika mjesečno.
Ček da pitam Đepeta.
Evo ChatGPT
Za siječanj 2025.: prema izvješću UK Defence Intelligence / General Staff of the Armed Forces of Ukraine, Rusija je imala približno 48 240 poginulih + ranjenih/onesposobljenih u tom mjesecu.
Za veljaču (februar) 2025.: procjena je oko 35 140 žrtava (poginuli + ranjeni) za taj mjesec.
Za ožujak (mart) 2025.: prema ukrajinskim izvorima: oko 41 160 ruske žrtve (poginuli + ranjeni) u tom mjesecu.
Za travanj (april) 2025.: procjena oko 36 570 žrtava.
Za svibanj (maj) 2025.: prema izvješću, taj mjesec je bio “najniži” mjesec u godini do tada — oko 34 500 ruske žrtve.
Do listopada 2025.: projekt „I Want to Live“ navodi da je od početka 2025. Rusija imala oko 281 550 žrtava (poginuli + ranjeni + nestali) do 6. listopada 2025.
Zaključak & prosjek
Ako uzmemo mjesečne vrijednosti za prva četiri-pet mjeseci (npr. ~48 000 + 35 000 + 41 000 + 36 000 + 34 000) → prosjek ~38 800 žrtava mjesečno u tom razdoblju.
Prema brojci od 281 550 za ~9-10 mjeseci (do listopada) → prosjek ~28 000-31 000 mjesečno.
Dakle, gubici se za 2025. kreću otprilike ~30 000-40 000 ljudskih gubitaka mjesečno, s padom kroz proljeće (ovisno o mjesecu) i visokim varijacijama.
evo ja pito ruski ai - odbija da kaže - dakle kriju.. dakle će biti istina ono što chatgpt iznosi!.dakle, izvor UK defense intelligence i generalštab AFU...i ti to uzimaš zdravo za gotovo... pa pobogu Gumi, zar je očaj došao do tih granica....
U redu, koliko je Hajmarsa skinuto iskanderima 500 km od fronta?
Hahahahahaevo ja pito ruski ai - odbija da kaže - dakle kriju.. dakle će biti istina ono što chatgpt iznosi!
Pogledajte prilog 1802832
Zasto onda krajem februara 2022 nisu pomogli Rusima oko Kijeva i docekali ih sa cvecem umesto Javelina i Nlaw-a?
️Добро јутро свима, драги моји
![]()
![]()
Сунчано расположење и добро здравље!
Како знаш да свих 90% неће, можда половина од тога хоће?
Је л` их неко некада питао?
Заборавио си да напишеш: тродневна СВО - Спутњик...![]()
"Mogu biti u Kijevu za 14 dana, samo ako poželim"
- V. V. Putin
Ali dobro, zašto je to relavantno, Deda laže čim zine.
dajOćemo pitati kineski?
Raspisao se kao da piše "Rat i mir"
Njet, njevazmožno dlja nacistov.kako to
Odlezao 10 plus godina bez ikakve krivice, bezvezno baljezganje ne racunam u krivicu.Како год се касније показао као продана душа АВ, потпуно је понизио "Трибунал"! Буквално су га истерали зато што нису знали шта ће са њим. "Непоштовање суда"! Ког суда? Средњевоковне маскараде у форми суђења?
Ukrajini su dosta dva svinjca.Olala
A koliko je to kokošinjca, ako prosječni kokošinjac ima 6m2?
Drzali ga u tribunalu dok je to bilo potrebno srpskim vlastima nakon pada Milosevica.Како год се касније показао као продана душа АВ, потпуно је понизио "Трибунал"! Буквално су га истерали зато што нису знали шта ће са њим. "Непоштовање суда"! Ког суда? Средњевоковне маскараде у форми суђења?
Pazi što si želiš da ti se ne bi ostvarilo."Kao da bi to promenilo tok sukoba"
Misliš da su Medvjedeve kvalifikacije (niži od Putina, zamjenik nekog savjeta i geostrateško razmišljanje na razini peronispore) sasvim dovoljne da bi bio predsjednik Rusije?
Vjerujem da jesu!
Češka sobarica je mudrija od tebe.Deda iz bunkera se opet malo predomislio
RUSKI predsjednik Vladimir Putin u telefonskom je razgovoru s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom prošloga tjedna zatražio potpunu kontrolu nad Donjeckom, strateški ključnom regijom na istoku Ukrajine, kao uvjet za prekid rata.
Ovu informaciju potvrdila su za Washington Post dva visoka dužnosnika upoznata s detaljima razgovora.
Evo ChatGPT