Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.084
А због чега би се уопште и усуђивао?Та твоја сновиђења нису нека гаранција.
Путин се никад неће усудити да пролети Отранто.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А због чега би се уопште и усуђивао?Та твоја сновиђења нису нека гаранција.
Vidim ja da je on spolja gladac a unutra jadacКао што ћеш убрзо да видиш, лако.
Да, мржња под маском "објективности". "Али, не пада снег да покрије брег, него да свака зверка покаже свој траг."Vidim ja da je on spolja gladac a unutra jadac
Upitno je i da li Crna Gora ima vlastitu kontrolu letaГеографија као таква је јасна, али ово је "политичка географија". Турска и Мађарска су у суштини политички неутралне, а Црна Гора ће бити прелетена за неколико минута и немају чак ни средства за неку диверзију, све и да хоће. Прелети им неки грчки и италијански авион, чисто да нису без икакве ваздушне заштите. Али дубоко сумњам да ће неко да покуша да угрози Трамповог госта. Гађала би га и једна и друга сила.
Ako je preletio Beringov moreuz, ne vidim zašto ne bi Otrant...Та твоја сновиђења нису нека гаранција.
Има заједничку са Србијом да би још неки Црногорац добијао огромне паре ни за шта.Upitno je i da li Crna Gora ima vlastitu kontrolu leta
...
Ma Tramp je ljigav,secas se sastanka hamasa i Izraela kako se zavrsilo,cini mi se da je na isti nacin ispalio i IranГеографија као таква је јасна, али ово је "политичка географија". Турска и Мађарска су у суштини политички неутралне, а Црна Гора ће бити прелетена за неколико минута и немају чак ни средства за неку диверзију, све и да хоће. Прелети им неки грчки и италијански авион, чисто да нису без икакве ваздушне заштите. Али дубоко сумњам да ће неко да покуша да угрози Трамповог госта. Гађала би га и једна и друга сила.
Upitno je i da li Crna Gora ima vlastitu kontrolu leta
Ako je preletio Beringov moreuz, ne vidim zašto ne bi Otrant...
Али РФ није Хамас и Иран! Ако је љигав, није глуп.Ma Tramp je ljigav,secas se sastanka hamasa i izraela kako se zavrsilo,cini mi se da je na isti nacin ispalio i Iran
False flag je uvek moguc,za to su ekspertiАли РФ није Хамас и Иран! Ако је љигав, није глуп.
Više bi volio objašnjenje koje ga to ljute sile čekaju oko Otranta...Зато што му је Трамп наклоњен али западна Европа није. Да ли ти то стварно треба изричито објашњавати?
Više bi volio objašnjenje koje ga to ljute sile čekaju oko Otranta...
Da vidimo...Albanija...Makedonija....Crna Gora....o da, i Hrvatska....nema šta, ostao sam bez rijeci...Погледај мапу па ће ти се касти само.
Da vidimo...Albanija...Makedonija....Crna Gora....o da, i Hrvatska....nema šta, ostao sam bez rijeci...
Vala i jeste bila navlakusa sa tim krsemDanas je sizofrenija kulminirala ovde izgleda, ispalio Tramp za tomahavke samo cekam forum kad ce server da padne
Преко Црне Горе прелеће, колико сам схватио мапу?Da vidimo...Albanija...Makedonija....Crna Gora....o da, i Hrvatska....nema šta, ostao sam bez rijeci...
Zanimljivo koliko se Frti uspinje na zadnje nogeRusi: Zauzeli smo Pleščejevku u Donjecku
Postrojbe Južne skupine ruskih oružanih snaga zauzele su selo Pleščejevka u okupiranom dijelu Donjecke oblasti, koji Rusija naziva Donjeckom Narodnom Republikom (DNR), priopćilo je rusko ministarstvo obrane.
Evo, neka ste se pohvalili.
Putin: "Mogu biti u Kijevu za 14 dana, samo ako poželim. Ali to nisam poželio, zato želim biti u Pleščejevci za 1400 dana."
Misliš na Italiju i Grčku !!....pa ti ne bi reagovali ni da im zadje u vlastiti vazdusni prostor...tu geografija ne igra nikakvu ulogu....Не, мапу. Погледај мапу. Не ослањај се на твоја крхка познавања географије и свега другог.