febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.580
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radio RTS 1?И тако десетковане вам наносе болне губитке. Свакога дана по неколико десетина и стотина квадратних километара и хиљаде војника.
Шта би било да нису десетковане?
Možeš izmišljati...ali od priča s početka 2022 da je Kijev stari Ruski kraljevski grad i da Ukrajinci ne postoje...te ko im pomogne sa oružijem legitimna je meta ....do senzacionalnog osvojanja pred kraj 2025. sela Vukojebinka 10 km od Donjecka i nezapamćenog slavlja na Krst radi tog.Nije moglo zbog dvodnevne ukro ofanzive na Donjeck 2021
Da se utvrde uzroci nastanka sukoba? Pa sta tu ima da se utvrdjuje valjda Putin zna zasto je napao Ukrajinu. To nije sukob to je brutalma i nicim izazvana agresija. Pored svega Ukrajina ima odlicnu poziciju: Ogromnu medjunarodnu podrsku, medjunarodno pravo i medjunarodne institucije na svojoj strani, podrsku NATOa, Evrope i Amerike, vidljivu nemoc Rusije da na frontu ostvari iole znacajniji proboj... itd. Sa druge strane Rusija trpi ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici, medjunarodno je izolovana kako politicki tako i ekonomski. Ekonomija je u recesiji a uskoro se moze ocekivati i kolaps... Na svojoj strani ima samo nekoliko najgorih diktatura na svetu....
Украјина није у позицији да поставља било какве услове.
Понуђен је био безусловни прекид непријатељстава и да се сва питања решавају за преговарачким столом.
То је било на самом почетку, после нешто више од месец дана сукоба када је био незнатан број жртава и занемарљива разарања.
То Украјина није прихватила.
Један од кључних захтева које Русија данас поставља је да се утврде узроци настанка овог сукоба.
Непремостива препрека за "међународну заједницу" и НАТО гангстере.
.
Dok se ti očajno tješiš Ukrajina se smanjujeMožeš izmišljati...ali od priča s početka 2022 da je Kijev stari Ruski kraljevski grad i da Ukrajinci ne postoje...te ko im pomogne sa oružijem legitimna je meta ....do senzacionalnog osvojanja pred kraj 2025. sela Vukojebinka 10 km od Donjecka i nezapamćenog slavlja na Krst radi tog.
Imaš li ti išta od toga...ili bilo tko na forumu?Dok se ti očajno tješiš Ukrajina se smanjuje
Imaš li ti išta od toga...ili bilo tko na forumu?
.Da se utvrde uzroci nastanka sukoba? Pa sta tu ima da se utvrdjuje valjda Putin zna zasto je napao Ukrajinu. To nije sukob to je brutalma i nicim izazvana agresija. Pored svega Ukrajina ima odlicnu poziciju: Ogromnu medjunarodnu podrsku, medjunarodno pravo i medjunarodne institucije na svojoj strani, podrsku NATOa, Evrope i Amerike, vidljivu nemoc Rusije da na frontu ostvari iole znacajniji proboj... itd. Sa druge strane Rusija trpi ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici, medjunarodno je izolovana kako politicki tako i ekonomski. Ekonomija je u recesiji a uskoro se moze ocekivati i kolaps... Na svojoj strani ima samo nekoliko najgorih diktatura na svetu...
I sad ti tvrdis potpuno apsurdno da Ukrajina nema dobru poziciju?????
Da se utvrde uzroci nastanka sukoba? Pa sta tu ima da se utvrdjuje valjda Putin zna zasto je napao Ukrajinu. To nije sukob to je brutalma i nicim izazvana agresija. Pored svega Ukrajina ima odlicnu poziciju: Ogromnu medjunarodnu podrsku, medjunarodno pravo i medjunarodne institucije na svojoj strani, podrsku NATOa, Evrope i Amerike, vidljivu nemoc Rusije da na frontu ostvari iole znacajniji proboj... itd. Sa druge strane Rusija trpi ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici, medjunarodno je izolovana kako politicki tako i ekonomski. Ekonomija je u recesiji a uskoro se moze ocekivati i kolaps... Na svojoj strani ima samo nekoliko najgorih diktatura na svetu...
I sad ti tvrdis potpuno apsurdno da Ukrajina nema dobru poziciju?????
Ja sam na strani slabijih i napadnutih.A šta ti imaš od toga što navijaš za Ukre?
maloumlje, ruje ce da ih njukuju, eu ce da postane pustinja! zali boze budala....Дакле, банкротирана ЕУ се спрема за рат са Русијом.
posle kine, i indijac MODI se grli sa putinom, EU ce da bude razguzena, samo im niko jos nije javio, idiotima, da nas amere zabole ona stvar za eu, samo gledamo pare, interesВећу будалаштину историја света није видела, а ви што то подржавате сте хипербудалетине.
Да, да... сада ће Руси да се побуне јер на неким пумпама нема бензина.
Несрећна Југославија је без већих проблема преживела десетак година навећих санкција икада уведених, а Русија ће да пропадне док јој државе ЕУ бесомучно купују енергенте. Оријентисана на тржиште 1,5 + млрд. људи.
Чему се ви надате...
imas teski coping samo nastavi da kmecis dok ti je ukrajina svakim satom sve manja
Uvijek Sam bio na strani pravde a Jo's ako su slabiji Onda Sam dibidus na njihovoj strani I zivot bih Dao da ih branim....a to su sto se tice Ukraine oni gradjani Don Asa Koji se nisu slagali da im se legal a vlast silom svrgava a nakon toga ti gradjani bivaju napadnuti od strane novo uspostavljene ilegalne I zlocinacke vlasti ocito instruisana I pomognute od strane USA I EU. Ovu cinjenicu zna svako ko zeli da zna I vidi. Uostalom ovu cinjenicu o nasilnog svrgavanje vlasti Ukraine pred. Janukovic a I Sami zlotvori vrha USA I EU su priznali I jos se cinicno kezili.Ja sam na strani slabijih i napadnutih.
Ja sam na strani pravdeJa sam na strani slabijih i napadnutih.