Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.465
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Traze svecu...Kakva mrakuša
Pa gdje su Patrioti?
![]()
Iskopat ce njih TIXI barem jos dva meleona ja ti kazemPofaliti ce mu Ukrajinaca..
U Rusiji se zatvori jedna firma ti govoriš propadoše, Oriks sve vizuelno potvrdioNeke propadnu. nove se otvore. Kuka se i kad sve ide super da će u budućnosti nešto krenuti loše.
U 9.mj. se broj nezaposlenih smanjio za 70 000. Njemačka ima 45 milijuna zaposlenih, 10-20 000 gubitka u jednoj industriji godišnje je ništa. Bilo je vremena i sa skoro 5 milijuna nezaposlenih pa se Njemačka uvijek vratila.
Ti sve gledaš kroz oči Balkanca kojemu je njegova avlija cijeli svijet.
Pogledajte prilog 1794205
Pogledajte prilog 1794207
Prekrasno reagiraš, sad je gotovoGoogle translate, hvala na ukazanoj gresci i konstruktivnom doprinosu ovoj temi u vezi rusko ukrajinskog sukoba.
Gdje sam to pisao?U Rusiji se zatvori jedna firma ti govoriš propadoše, Oriks sve vizuelno potvrdio, u Njemačkoj se zatvori 22 000 ti kažeš to je normalno. Ti to gledaš očima tipičnog rusofoba koji iz bijesa i očaja laže po forumu 24/7 i ne tušira se mjesecima.
Pa, mislim da ona zna puno bolje od tebe kakvo je stanje u Njemačkoj
Pokazuje sve znakove teškog narkomanaAu, da mu je počešati nos i ''povući'' još jednu liniju, ali ebene kamere......ne možeš tek tako da napustuš govornicu
Mozda ga jako nervira pa od celog topika nasao nestoPrekrasno reagiraš, sad je gotovo
Uništio si Rusiju jednim postom
Prica se na zidicu da na crnjaka ide i do 250 Rublji![]()
Ruski avioni vec mesecima nisu na krimu...