KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.281
Znači, ako je ne osvoji cijelu, izgubili su rat!!!U redu.
Da li si uvjeren da će Rusi osvojiti cijelu Ukrajinu?
Koja utjeha jbt

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, ako je ne osvoji cijelu, izgubili su rat!!!U redu.

Ne, sto se mene tice i treba da im daju Tomahawk, samo da im daju dovoljan broj od par hiljada komada onda bi bio problem.I ti si mišljenja da bi se Ukri najbolje branili s praćkama.
Čitam njemačke vijesti, samo kukanja, nikad im gore nije bilo poslije 1945Čitam ruske vijesti, red pobjeda i napredovanja, red kukanja i najava ograničenja za stanovništvo.
Ne znam da su Rusi i planirali celu ukrajinu, tako da nemam sta da se uveravam ako nije tacnoU redu.
E, ali ON zna, reko Putin, isto ko i ono za 3 dana, pa kad mu pokažeš ko je to u stvari reko, stavi te na ignoreNe znam da su Rusi i planirali celu ukrajinu, tako da nemam sta da se uveravam ako nije tacno

tako shto ce goreti ruske fabrike???cilj nije osvojiti u ovoj fazi ista vec unistiti sto veci broj NATO vojnika sa sto manje gubitaka na svojoj strani
Pa ja znam sta sam pricao u proslosti, ovakve izjave nisam davao pa ne mogu da se upecam na ovaj trikE, ali ON zna, reko Putin, isto ko i ono za 3 dana, pa kad mu pokažeš ko je to u stvari reko, stavi te na ignore
![]()
zamisli da cela evropa pravi dronove koji ukri lansiraju po ruskoj infrastrukturi... to moze tako godinama
tako shto ce goreti ruske fabrike???
To je njegov "stil", to stalno radi, izmisli da si nešto rekao pa ti "argumentom" odgovori sa smajlijima kojim se sam sebi krevelji, i vjeruje da je ispao pametanPa ja znam sta sam pricao u proslosti, ovakve izjave nisam davao pa ne mogu da se upecam na ovaj trik![]()
U redu.
tako shto ce goreti ruske fabrike???
I opet Pokrovsk ostade pusti sanak po rusku nejac.U zadnjih godinu dana je poginulo oko 10.000 Rusa i oko 500.000 NATO vojnika
TAko kazu razmene mrtvih odnos razmenjenih mrtvih je 1:50

Kako objašnjavaš da su Rusi celu istoriju bili sluge Mongola i Tatara?Rusija ne NEUNISTIVA I NEPOBEDIVA
Nema NATO hrabrosti da ratuje protiv Rusije.i to kako? baci koju nuklearku za kijev i vece gradove?
pa sledi im od natoa odgovor po moskvi i petersburgu... znaju oni to zato do sada nisu roknuli ni jednu!
Ovo nije ruska uniforma niti ruska oprema na njima. Ovo su neki nesrecnici ukrajinci koje su njihovi oteli na ulici , vezali u camac i digli u vazduh za propagandne svrhe.
Mislio sam da rusi nemaju fabrike i da im je ekonomija propala pre 2 godine?tako shto ce goreti ruske fabrike???
Ne zaustavljaš se u lupetanju.Dobro, samo kažem da će Rusija, ukoliko želi osvojiti Ukrajinu, imati više žrtava nego u WW2. Ali nije to problem, ruski vojnik ne košta ništa, vjerujem da to mogu
Najmanje bi ginuli, država bi preživela.I ti si mišljenja da bi se Ukri najbolje branili s praćkama.
Odma se lakše diše kad satiru ukrowermaht !!!U zadnjih godinu dana je poginulo oko 10.000 Rusa i oko 500.000 NATO vojnika
TAko kazu razmene mrtvih odnos razmenjenih mrtvih je 1:50
I to svakim danom, ne samo mesta nego i pripadnika ukrowermahtaMjesto po mjesto
Šta, mislis da ih Ukrajina ima neograničeno mnogo?
Da ti pomognem, ima ih sve manje
![]()