Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.171
Zaebo sam se jbg, samo nisam kompleks, priznam gresku.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaebo sam se jbg, samo nisam kompleks, priznam gresku.
ne to stari avion minimum 60 godina starMig21 je zakon
To i ja kažem,uz to stisnuti crveno dugme nije jednostavna odluka zato što će nestati i taj koji je stisnuo dugme.Rusi su potpuno šuplja priča, sjetimo se samo kako je Putin 2022 prijetio svima koji ikako pomognu Ukrajini "nesagledivim posljedicama".
Medvjedev Posejdonima potopio Britaniju dvadesetak puta od onda.
Auuuuuu, usrah se medvjedića od papira.
koja će to biti ofanziva po redu ?Украјина припрема велику офанзиву на Крим
Према Скај њузу, ово би могло бити или амфибијско искрцавање на полуострво или масовни напад на Керчки мост, који је кључна логистичка артерија за снабдевање руских снага.
Нису дати детаљи о времену или конкретним снагама, али извори медија указују на припреме за операцију великих размера.

To se tebi malo cesce desavaZaebo sam se jbg, samo nisam kompleks, priznam gresku.

олигархије обеOd rusSSije je sigurno daleko veca demokratija
Da nije Klovnasenkov izvor?.
Резидент
Сазнајемо од наших извора да је програм ракета фламинго практично обустављен због уништења неколико погона за производњу нових ракета. ПВО није успела да заштити заводе за производњу фламинго, а погон у којем је вршена презентација до темеља је уништен. Тренутно специалне службе спроводе истрагу на који је начин противник могао да дође до координата и ко је од новинара могао да проследи информације.
Oct 2 at 10:49
.
Rezident je ukrajinski prilicno pouzdan.Da nije Klovnasenkov izvor?
Ne preteruj.To se tebi malo cesce desava![]()
Moze samo biti maskirovka.Rezident je ukrajinski prilicno pouzdan.
Samo nek gomilajuMoze samo biti maskirovka.
Flamingosi se vjerovatno vec uveliko gomilaju. Kada dodje odgovarajuci trenutak, to ce bit opce rostiljanje ruskih polozaja i vitalne infrastrukture.
.Da nije Klovnasenkov izvor?
.Moze samo biti maskirovka.
Flamingosi se vjerovatno vec uveliko gomilaju. Kada dodje odgovarajuci trenutak, to ce bit opce rostiljanje ruskih polozaja i vitalne infrastrukture.
Zato sto cita low rated tviterase i kad neki bandera fella napise tamo da Rusija ostala bez tenkova pa jasu magarce oni copy paste udaraju bez zadrske..
Имаш неки извор или је само санак пусти?
Јбт, не разумем како вас није више блам да овде пишете напамет, без икаквог основа.
Реално, шта било кога овде заболе шта ја или ти (било ко) претпостављамо, без навођења основа за те претпоставке.
.