Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.356
Za svakog od njih je 20 ukropa otišlo u zemljicu crnu.Pitaj ove koliko sam dramatičan, i staro i mlado
Pogledajte prilog 1792680
Šalim se, ne možeš ih pitati.
Nestaje ti Usrajina, not that you care...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za svakog od njih je 20 ukropa otišlo u zemljicu crnu.Pitaj ove koliko sam dramatičan, i staro i mlado
Pogledajte prilog 1792680
Šalim se, ne možeš ih pitati.
Da si pogledao klip koji sam posalo, znao bi da čak i Rusi znaju koliko se laže o ukrajinskim gubicima.Za svakog od njih je 20 ukropa otišlo u zemljicu crnu.
Nestaje ti Usrajina, not that you care...
Šta kaže, HersonRusija danas slavi Dan ujedinjenja
Pogledajte prilog 1792689
A mogao je kuci igrati Total War na PC-u, ili Battlefield, sta vec voli... samo da nije rodjen u Rusiji.Srbin je prvi toppm skinuo avion, Ukrajinca je prvi FPV dronom skinuo okupatorski helikopter
Nego kako Srbi dozivljavaju ove Ruse sto su dosli u Srbiju? Bilo ih je prvo po selima, cak i kod mene ali su vecina u BG.
Jel im dobacuju nesto tipa uaaaaaaaaaa dezerteri? Ili ono svaka cas, ostavljajte lovu kod nas?
Mi ih ovde bijemo kuvanim cobanskim stapovima, sad i oni imaju svoje batinase.Nego kako Srbi dozivljavaju ove Ruse sto su dosli u Srbiju? Bilo ih je prvo po selima, cak i kod mene ali su vecina u BG.
Jel im dobacuju nesto tipa uaaaaaaaaaa dezerteri? Ili ono svaka cas, ostavljajte lovu kod nas?
Kada nemaš šta reći onda se glupiraš.Kakvu ti imas potrebu da utovarujes haubice u helikopter? Jel te neko tera?
Samo ti utovaruj, pusti svetsku politiku. Nije to za tebe.
A ovako igra Total War u virtual reality, samo bez virtual.A mogao je kuci igrati Total War na PC-u, ili Battlefield, sta vec voli... samo da nije rodjen u Rusiji.
''Ovo je izuzetno nepošteno izveštavanje. Rusija to radi dva puta godišnje, svake godine. Jednom u proleće i jednom u jesen. Ova regrutacija nema direktnu vezu sa ratom u Ukrajini, a još manje kao mehanizam za zamenu „masovnih žrtava“.oćeš da kažeš da putin ne pravi razliku između regrutacije i mobilizacije
naredio je mobilizaciju
regrutacija ide redovno zakonski, mobilizacija je vanredan slučaj da se popune strahoviti gubitci ruskih armija
Ruski špijuni ne miruju..
Izrael resio sa natambura RF i pomogne u denacifikaciji iste.
Ruski špijuni ne miruju..
Kazu Iranci na prilazilma Gazi i Jerusalimu kao Rusi pred Kijevom i Odesom.Ti sistemi su se pokazali jako efikasni protiv iranskih raketa....
![]()