ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.342
Zanemarimo finese, činjenica je da je napredak spor...to pametnom čovjeku (za kojega sam sebe smatraš), govori mnogo toga....
Spor i krvav, svaki taj metar se zaliva krvlju sa obe strane i to obilato
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanemarimo finese, činjenica je da je napredak spor...to pametnom čovjeku (za kojega sam sebe smatraš), govori mnogo toga....
Morati ćemo vjerovati jer samo ona ima kotače za gusjenice.Pancerhaubuce PZH 2000, donacija nemačkih poreskih obveznika gorucka
Šta ima? Točkove ili gusenice?Morati ćemo vjerovati jer samo ona ima kotače za gusjenice.
Jeste naravno, nudila je svoju teritoriju i stanovništvo na raspolaganje najvećem neprijatelju Rusije.Pa da, Ukrajina je strahovito prijetila Rusiji
Jbt, čime vas hrane
Pa eto, da si učio proporcije mogao bi da ih primeniš na osnovu razmena tela.Izvini, nisam znao da nisi učio proporcije
Ok, u situaciji kada obe strane kriju kao zmija noge prave podatke daj ti predlog kako da se procene žrtve
Zanimljivo je da je više gradova u Rusiji na neki način obznanilo broj poginulih sugrađana.
To je prilično dobar uzorak, statistički se može smatrarati reprezentativnim.
Dobijene brojeve svakako treba smanjiti jer iz dva najveća grada, Moskva i Sankt Petersburg ima procentualno manje poginulih nego u manjim gradovima i provinciji
Swedish troops have been put on alert: as soon as tensions escalate, they will arrive at the border with the Russian Federation in Finland, - sources from Iltalehti in NATO.
Pogledajte prilog 1791205
Pa vidiš da su oni i mozak im dva pojmaŠta ima? Točkove ili gusenice?
Ovako izgleda kad ne gori, teško je naći u takvom stanju.
![]()
ne budi naivanOdakle ti ideja da će Ukrima nestati dronova? Jedino logično je da počnu proizvoditi zaista ozbiljno oružje, a proizvodnja dronova će nastaviti eksponencijalan rast.
Ovdje, relativno često, možeš pročitati sledeće - Rusi napali nespremnu Ukrajinu, koja je bila bez oružja i snage da uzvrati...da ne ulazimo sad u to ko plasira takve nebuloze (svi znamo ko), istina je sledeća - sa izuzetkom turske armije (druge po snazi NATO armije), i naravno Ruske Armije, od Skandinavije do Indije, od Bjelorusije do Južnoafričke Republike, nema jače armije od ukrajinske....tako je bilo 2022, tako je i sada...ta armija, koja je naslijedila ogroman sovjetski arsenal konvencionalnog oružja, od 2014. se intenzivno pripremala (uz zapadnu pomoć, naravno), za sukob sa Rusima...Spor i krvav, svaki taj metar se zaliva krvlju sa obe strane i to obilato
JaoooooMorati ćemo vjerovati jer samo ona ima kotače za gusjenice.
Pa eto, da si učio proporcije mogao bi da ih primeniš na osnovu razmena tela.
Šta ima? Točkove ili gusenice?
![]()
Ništa se na snimku ne vidi osim nekoliko sekundi kotača gusjeničara. Možda je stari hitachi bager kojeg je pijani Rus zavezao u jarak pa se zapalio.Jaooooo
Vrh! Prevazišao si čak i DomoljUpčeta i njegovu haubicu u Mi-8, a to niko nije vjerovao da je moguće
![]()
Kakav argumentNišta se na snimku ne vidi osim nekoliko sekundi kotača gusjeničara. Možda je stari hitachi bager kojeg je pijani Rus zavezao u jarak pa se zapalio.
Koji je tvoj argument, zatrpati me smajlijima?Kakav argument
![]()
Ne treba miKoji je tvoj argument, zatrpati me smajlijima?
Mora ići u stickyJaooooo
Vrh! Prevazišao si čak i DomoljUpčeta i njegovu haubicu u Mi-8, a to niko nije vjerovao da je moguće
![]()