Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 58,8%
  • Još malo

glasova: 8 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 20 29,4%

• Ukupno glasova
    68
Rusi trenutno melju na frontu po vestima koje čitam iz više izvora..
mleli su rusi u prvih 6 meseci 2022ge
kad su ruske oklopne armije bile na 10 km od centra kijeva, ruska nuklearna flota blokirala crno more, divizija specnaza izvrsila desant na kijevski aerodrom, 750.000 ruskih vojnika zauzelo 45% ukrajine a ruski strateski bombarderi danonocno leteli iznad ukrajine

danas kad su rusi pobedjeni i odbaceni od kijeva, crnomorska ratna flota potopljena, specnaz unisten, ukrajina vratila 25% okupirane teritorije a ruski avioni se ne priblizavaju na vise od 50 kilometara do ukrajine, a ukrajinski avioni, rakete i dronovi svaki dan gadjaju strateske ciljeve uzduz i popreko rusije, vise lice na bezzubu babu koja pokusava da zagrize u zrelu jabuku

kad su ruske oklopne armije bile na 10 km od centra kijeva, ruska nuklearna flota blokirala crno more, divizija specnaza izvrsila desant na kijevski aerodrom, 750.000 ruskih vojnika zauzelo 45% ukrajine a ruski strateski bombarderi danonocno leteli iznad ukrajine

danas kad su rusi pobedjeni i odbaceni od kijeva, crnomorska ratna flota potopljena, specnaz unisten, ukrajina vratila 25% okupirane teritorije a ruski avioni se ne priblizavaju na vise od 50 kilometara do ukrajine, a ukrajinski avioni, rakete i dronovi svaki dan gadjaju strateske ciljeve uzduz i popreko rusije, vise lice na bezzubu babu koja pokusava da zagrize u zrelu jabuku
Rusi u prvih 6 meseci nisu ni ratovali, ne trtljaj.

U Crnom moru nema nuklearne flote. Neznalico!

Svaki narod ima pravo na postojanje, pa tako i ukrajinski narod. Putinov režim hoće da zatre ukrajinski identitet i ime. Zabranjuju sve ukrajinsko!

264052.webp

Nije ni postojala.
kakva je bila isto ko da i nije postojala
inace na celu te nuklearne flote je bila krstarica Moskva - admiralski brod sa oko 1000 clanova posade i naoruzana hipersonicnim raketama Bazalt sa nuklearnim bojevim glavama, tu je bilo i 6 podmornica, 8 fregata, 4 velika desantna broda. nekoliko velikih i veci broj manjih patrolnih brodova
sve u svemu skoro 50.000 ljudi u sastavu flote

nestalo....

Svaki narod ima pravo na postojanje, pa tako i ukrajinski narod. Putinov režim hoće da zatre ukrajinski identitet i ime. Zabranjuju sve ukrajinsko!

Nije to Putinov izum, to je ruski način na koji tretiraju države u svom okruženju, Belorusija treba da bude ruska Belorusija, Ukrajina da bude ruska Ukrajina i tako redom.

Pogledajte zastave Ukrajinske SSR i sadašnje Ukrajine a onda pogledajte zastave Beloruske SSR i sadašnje Belorusije ali i istorijsku zastavu Belorusije i sve će vam biti jasno

To je bilo upozorenje.
ukrajinci su odgovorili na to upozorenje tako što su su razbili rusku grupu armija na prilazima kijevu, uništili specnaz, potopili im nuklearnu crnomorsku flotu, vratili 25% okupiranih teritorija, gađaju svakodnevno ciljeve širom rusije.

a zatim su i ukrajinci upozorili ruse tako što su im ušli na skoro 2000 kvadratnih kilometara teritorije, zauzeli olo 150 naselkena mesta i držali ih skoro godinu dana

A ako se ne radujemo, te fabrike nece biti zatvorene i nasi ljudi nece ostati bez posla? Da odmah pocnemo da placemo, mozda ih ne zatvore?

Tebi je normalno da neko seiri nad sopstvenom propašću, meni nije i da završimo konačno tu priču

Ekonomski mi smo Evropa iako nismo deo EU, radovati se propasti evropske privrede je za mene budalasta reakcija vrlo kratkovidih i vrlo neinteligentnih ljudi.

Tebi je normalno da neko seiri nad sopstvenom propašću, meni nije i da završimo konačno tu priču

Ekonomski mi smo Evropa iako nismo deo EU, radovati se propasti evropske privrede je za mene budalasta reakcija vrlo kratkovidih i vrlo neinteligentnih ljudi.
Nasa propast je odavno pocela i nema veze sa propascu evropske privrede. Mislim da je posao kojim se ti bavis direktno ugrozen nastalom situacijom, a oni koji ce osetiti sekundarni talas onoga sto ti trenutno prozivljavas, preziveli su, mozda, "direktni udar" uzrokovan desavanjima koje ti, verovatno, nisi ni primetio.

I, izvini, ali ne odlucujes samo ti kada se prica zavrsava.

Poslednja izmena:
Румунија ће обарати стране војне авионе само у „екстремним случајевима“ — TVR

▪️Румунски министар одбране Јонут Моштеану објаснио је да ће сила бити употребљена само ако војни авион није идентификован, не напусти ваздушни простор и ако све друге мере не уроде плодом.
▪️За цивилне авионе, одлуку доноси министар одбране.
▪️Такође се тврди да је усвојен „протокол за заштиту од илегалних дронова“.

Back