Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.214
Samo je jedan Deda iz bunkera.Zato Merz nije bio na zadnjoj sjednici vlade.
Traže ga po bunkeru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo je jedan Deda iz bunkera.Zato Merz nije bio na zadnjoj sjednici vlade.
Traže ga po bunkeru
Pet tona. U stanju da srusi kercki most.Samo tona eksploziva, otprilike kao petarda piratica II klasa.
Добро, већи ПДВ доноси више средстава за авијацију.
Ево добре вести за тебеOur Beloved US American Brother Corey Ewing Tatman, who had been serving in Ukraine as a Volunteer succumbed on the Battlefield.
![]()
Baš gledam onog pacijenta Solovjeva kako ga je strašno pogodilo to što je Trump rekao da je Rusija "tigar od papira".
I usput pričaju o tome kako je pobjeda još godinama daleko. Poslao sam mu poruku da navrati na Krstu, tu znamo da Rusija gazi sve pred sobom!
Misliš da će uspjeti proizvesti osamnaesti Su-52 bez Indije?
Ако нема за авијацију, онда има бар за дронове.Volodja prekucava.
Mensecini da si ti malo brlje potegosve dok je "omjer" ubijenih NATO vojnika 50 mrtvih NATOvaca na 1 Rusa ja sam prezadovoljan
Do poslednjeg NATOvca! Koliko god da treba!
Ali Putin je rekao da će ratovati do posljednjeg Rusa, a ne da je to rekao NATO za "natovce".sve dok je "omjer" ubijenih NATO vojnika 50 mrtvih NATOvaca na 1 Rusa ja sam prezadovoljan
Грешиш.sve dok je "omjer" ubijenih NATO vojnika 50 mrtvih NATOvaca na 1 Rusa ja sam prezadovoljan
Stvarno je sramota da neko priča o izborima, kad svi dobro znamo da je diktatura komunjarskog tipa raj na zemlji.
95 godina i još je živ, još rovari i čini razna nepočinstva
to naš narod kaže "ni zemlja ga neće"
Da nije onaj što je neki dan bio u Aljaskoj?Samo je jedan Deda iz bunkera.
Ali Putin je rekao da će ratovati do posljednjeg Rusa, a ne da je to rekao NATO za "natovce".
Malo si se pobrkao.
Pogledajte prilog 1789590