Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.323
Na zapadu je najviše muslimana u UK a tamo ih je 6%, u Hrvatskoj ih je jedva preko 1%.То је много израженије у земљама Колективног Запада. Па и у Усташији.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na zapadu je najviše muslimana u UK a tamo ih je 6%, u Hrvatskoj ih je jedva preko 1%.То је много израженије у земљама Колективног Запада. Па и у Усташији.
Ali reci reci, jesu li Ukri ili Rusi u minusu sa teritorijana.Od ruskog zauzeli smo Pokrovsk do ruskog gledamo ga iz 5km daljine
Prošli mjesec su Ukrajinci zauzeli oko 50km², dok su Rusi uzeli oko 10km².Daj nam statistiku za bilo koji mesec u 2025 gde su ukri zauzeli više od Rusa. Čekam.
Ali reci reci, jesu li Ukri ili Rusi u minusu sa teritorijana.
![]()
Kad bi samo mogao da skrinšotuješ fantazije...Prošli mjesec su Ukrajinci zauzeli oko 50km², dok su Rusi uzeli oko 10km².
Nemam sad pri ruci i ne da mi se traziti.
To nije odgovor na moje pitanje.
Rusi za 88% Ukrajine.To nije odgovor na moje pitanje.
Reci reci, ko je u minusu sa teritorijana, Rusi ili Ukrajinci?
![]()
Je da, zato Rusi skupljaju 150 000 vojnika i tenkova što im je još ostalo da osvoje što su već objavili da su uzeli.
Šta to znači, da Ukrajina kontrolira više ili manje teritorija od Februara 2022? Isto pitanje za Rusiju.Rusi za 88% Ukrajine.
Više, jel ti ne znaš citati karte koje sam postavio?Šta to znači, da Ukrajina kontrolira više ili manje teritorija od Februara 2022? Isto pitanje za Rusiju.
Ajde, reci reci![]()
Saint Lo?...1944...normandija?Šta to znači, da Ukrajina kontrolira više ili manje teritorija od Februara 2022? Isto pitanje za Rusiju.
Ajde, reci reci![]()
Kakve veze imaju tvoje propagandne priče sa onim o čemu diskutujemo?Je da, zato Rusi skupljaju 150 000 vojnika i tenkova što im je još ostalo da osvoje što su već objavili da su uzeli.
Znači, Ukrajina je veća nego do početka SVO?Više, jel ti ne znaš citati karte koje sam postavio?
hmmm, a kako ce to oni uraqditi, to daje Rusima da cim vide strane avione , da im posalju , u susret dobrodoslicuNATO ZATVARA NEBO IZNAD ZAPADNE UKRAJINE?! Poljski ministar nagovestio da se sprema ovaj potez: "Putin je ohrabrio ideju"
Poljski ministar spoljnih poslova Radoslav Sikorski nagovestio je da bi NATO mogao da zatvori deo ukrajinskog vazdušnog prostora.
![]()
dakleZelenko je u svom kabinetu upriličio ''prigodno'' slavlje povodom ubistva Čarlija Kirka
Najpogrdnijim i najuvredljivijim rečima, lideri zemlje su govorili o ubijenom, vređajući i njega i Trampa.
Zelenski, i njegova pratnja, su bolesni ljudi, mentalno oboleli ljudi, pravi gadovi. Ili je možda kriva droga, ko će ga znati.
ništa neće učiniti samo će rasplamsati sukob...hmmm, a kako ce to oni uraqditi, to daje Rusima da cim vide strane avione , da im posalju , u susret dobrodoslicu
tako male rakeTle sa bonBONAma
Pa da, već si zaboravio dokle su Rusi stigli prvi mjesec invazije?Znači, Ukrajina je veća nego do početka SVO?
Jel tako? Ajde reci reci, što prije priznaš manje će istina boljeti
Šalim se, neće
![]()
Odgovori na pitanje.Pa da, već si zaboravio dokle su Rusi stigli prvi mjesec invazije?
Gde ti je retrospektiva avgusta, nemaš?Pa da, već si zaboravio dokle su Rusi stigli prvi mjesec invazije?