Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.208
U redu, imaš PP za takve romantične poruke.Tebi prikladan...ne bih upotrebila rec "fantastican".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu, imaš PP za takve romantične poruke.Tebi prikladan...ne bih upotrebila rec "fantastican".
Zato si ti tu da je predstavljas.Čim neko ubije toliko ljudi, sigurno nije Majka Tereza.
Ne, ja sam tu da istaknem da su Putin i Klinton obični zlikovci.Zato si ti tu da je predstavljas.
Štajaznam, u mom selu je uništavanje tuđe države, uništavanje i ubijanje drugog naroda u drugoj državi dosta očit zločin. O krađi djece da i ne govorimo, to se u mom selu isto smatra zločinom.lepo ti nama daj dokaza da je Putin zlocinac ali nemoj samo mantru zapada da ponavljas.
Korisi legalne dokumente , koje TI imas da je zlocinac
C4Ne, ja sam tu da istaknem da su Putin i Klinton obični zlikovci.
A vi kako ste?
A sad nisu ostaci dronova koje je srušila PVO? Zašto sada ne?Nacisti su napali dečje igralište i lokalnu školu dronovima u Donjecku
Za sada je poznato da je 5 ljudi, uključujući i decu, je povređeno
Ovaj se neće vratit ni u dvaes komada, i tako već više od milion i 700 tisućaTako je, zato se niti jedan ruski nacist ne vraća u jednom komadu. Zamisli koliko će ih još skupljati s ukrajinskih pustopoljina.
Rekao Putin da će ratovati do posljednjeg Rusa, pa da vidimo i to, da li opet laže ili ne.
Toliko je poginulo Ukrajinaca? Meleon i 700k?Ovaj se neće vratit ni u dvaes komada, i tako već više od milion i 700 tisuća
Володимир Зеленски сматра да ће „победа“ за Украјину бити њен опстанак као независне државе. Ову изјаву је дао у интервјуу за амерички ТВ канал ABC News, иако је сасвим недавно поставио циљ враћања Украјине у границе из 1991. године.Ne, ja sam tu da istaknem da su Putin i Klinton obični zlikovci.
A vi kako ste?
Pa ne uništi cijelu, dovoljno je da je mjesec dana stavi izvan funkcije, pa taj dan kad proradi pošalješ novi dron. Odnos uloženog / dobivenog je nemjerljiv.
Zašto inače Ukri gađaju rafinerije, zato da mogu nešto okačiti na X?
Znači nemaš primedbi na moju ocenu da su Klinton i Putin zlikovci.Володимир Зеленски сматра да ће „победа“ за Украјину бити њен опстанак као независне државе. Ову изјаву је дао у интервјуу за амерички ТВ канал ABC News, иако је сасвим недавно поставио циљ враћања Украјине у границе из 1991. године.
Никад боље, хвала на питању
Отрцано...U redu, imaš PP za takve romantične poruke.
Не, зашто бих имала? Небитна је.Znači nemaš primedbi na moju ocenu da su Klinton i Putin zlikovci.
A i kako bi imao, realno.
Ех, прецвали бранитељу...збуњен си се родио.A zbunjeno, ne možeš tako podlo nastupati. Sad sirotica misli, pa rekla bih mu da nije u pravu jer ipak smo mi "mali Rusi", ali Clinton, pa je ipak u pravu, ali Putin pa nije, ali Clinton pa je.
I je i nije, eto.
Pogledajte prilog 1781560
Ti si stava da Rusija ustvari ima višak rafinerija koje služe tome da ako ih dron razvali da uvijek imaju dovoljno ostalih rafinerija? Zanimljivo.Pitanje je da li se uopce tako dugo stavi van funkcije. I da jeste, imaju ih dovoljno koje rade. Jednu onesposbe one druge opet rade. Imaju ih dovolojno van dometa svakog oruzja koje Ukrajina ima na raspoolaganju
Isto tako je pitanje koliko su ih uopce bili na odredjeno vrijeme onesposobili, jako tesko da to jedan dron moze napraviti.
I na kraju, takve akcije u najboljem slucaju imaju posljedice samo po civile koji ce eventualno par dana cekati u redovima za benzin, vojsku to ne dotice ona ima rezerve.
A Rusi to nece mirno promatrati. Ukrajina nema izbora cini sta moze, gadja legitimne ciljeve ali to im je sve na kraju kontraproduktivno. Imaju malo PR slave i to je sve. Kao i akcija u Kursku.
Opa, svitch na ćirilicu, skinule su se rukavice. Drži se teme umjesto da mi želiš pričati vicece koje mi ipak ne ispričašОтрцано...
Opet bi ti malo fantazirala o meni, ne daš se.Ех, прецвали бранитељу...збуњен си се родио.