LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.422
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne tone Njemacka, nego su Hrvatska i Poljska kroz euro-atlanske integracije znacajno napredovali da ta razlika u zivotnom standardu nije vise toliko izrazena. Tako da se mnogi odlucuju za povratak.Za Srbe ne znam ali znam da se puno Hrvata vraca u RH.
A evo i Poljaci, masovno se vracaju u Poljsku
Njemacka tone
https://www.zdfheute.de/politik/deutschland/deutschland-polen-arbeitskraefte-rueckzug-100.html
Kako je tebi lepooooNaravno da hoce. Ruski narod zasluzuje mnogo vise od ove bande na vlasti. Ruski poraz u Ukrajini ce nadam se doveti do pada rezima.
rusija je nezaustavljiva u ratu protiv ukrajine!Mi smo jako sretni što je Rusija oslobodila od nacista 30% usr a ine. A još sretniji što to sve nemo gleda nato + amerika + evropa + japan + australija sa sve silnim naoružanjem i ne mogu da zaustave Rusiju koja ratuje sa lopatama i ašovima
živiš u državi da najvećim prirodnim bogatsvima u svemiru, sa najvećom teritorijom, i imaš manju platu od makedonacaKako je tebi lepooooZamisli da živiš u najvećoj i najjačoj državi na svetu.I dođe ti neko iz ćoška da ti soli pamet i preti sankcijama.Smeješ se i ne veruješ,pitaš se jel taj neko pišao od jutros
Pogledajte prilog 1781192
Ruski narod nikad nece prihvatiti vrednosti onih koji je pobio 28 miliona njihovih gradjana.Naravno da hoce. Ruski narod zasluzuje mnogo vise od ove bande na vlasti. Ruski poraz u Ukrajini ce nadam se doveti do pada rezima.
Tako je, ja sam pametan, kao što svatko pametan može primijetiti.Mda... Putin je boodala , a ti si pametan...upetljavas se sve vise i vise.
...Da,da,bili nas dvojica na nekoj večeri i...mrsko mi da ti ponovo prilažem dokaze iz novinskih članaka svetskih medija i da se prepucavam sa tobom.Možda za promenu da ipak odgovoriš ZAŠTO tvoj brižni zapad(koji inače interveniše u takvim situacijama) nije intervenisao u slučaju divljanja AZOVA,AJDARA,KRAKENA i DESNOG SEKTORA u Donbasu?
Možda zato što je to projekat zapada?Pa sad ovde mogu da ti navedem priznanja Merkelove i Olanda gde kažu da su lagali Putina dajući vremena Ukrajini da se naoruža,ili da ti priložim tekst o Borisu Džonsonu koji je rekao da primirje ili dogovor ne dolazi u obzir i da će Ukrajina dobiti sve što joj treba danastavi sukob,ili neverovatna podrška i pomoć inače ODBRAMBENOG NATO saveza koji ne bi trebalo po difoltu da gura njušku u pitanja države koja NIJE njihov član...Ali tebi ne vredi objašnjavati jer ti si večiti kontraš i očigledno vatreni pristalica tog sveta slučajni Srbine iz Hrvatske.
Imam ja link di se vidi da je jedan Rus poginuo u Ukrajini. Zanima te?Britanac poginuo u Ukrajini. Njegovo tijelo mjesecima zarobljeno u "ničijoj zemlji"
Pogledajte prilog 1781172
E svašta......
nije intervenisao u slučaju divljanja AZOVA,AJDARA,KRAKENA i DESNOG SEKTORA u Donbasu?
...
#NijeSeDogodilo
Daj link da vidimo ta silna ubojstva Rusa po Donbasu.E svašta...
To je kvintesencija Putinove 25-godisnje vladavine. Taj rezim mora odstupiti za dobro rukog naroda koji je zaluszio mnogo vise od toga da ih ovi koruptni diletanti vode.živiš u državi da najvećim prirodnim bogatsvima u svemiru, sa najvećom teritorijom, i imaš manju platu od makedonaca
Treba jos da se uspostavi da li su uopce najjaca drzava u Ukrajini, a kamoli na svijetu.Kako je tebi lepooooZamisli da živiš u najvećoj i najjačoj državi na svetu.I dođe ti neko iz ćoška da ti soli pamet i preti sankcijama.Smeješ se i ne veruješ,pitaš se jel taj neko pišao od jutros
Pogledajte prilog 1781192
Pa objasnili smo se ti i ja.Ili sam ja pokušao da ti objasnim u nekoj od prethodnih poruka,pa ne bih da ponovo potvrđujem ono što smo izlizali ovde,jer se iz aviona vidi da voliš tu ideologiju i da si vatreni pristalica svega sa zapada i da ćeš po potrebi vrtiti priču do iznemoglosti,samo da bude kako ti kažeš.Daj link da vidimo ta silna ubojstva Rusa po Donbasu.
Izjava Putina "Kolju Ruse u Donbasu! ", pogađaš, ne spada u vjerodostojni link.
u svakom režimu rusi su patili i stradaliTo je kvintesencija Putinove 25-godisnje vladavine. Taj rezim mora odstupiti za dobro rukog naroda koji je zaluszio mnogo vise od toga da ih ovi koruptni diletanti vode.
Odavno je Putin rekao da bi zapad napao Rusiju ali se plaši da će dobiti po njonjiTreba jos da se uspostavi da li su uopce najjaca drzava u Ukrajini, a kamoli na svijetu.
Tone i tekakoNe tone Njemacka, nego su Hrvatska i Poljska kroz euro-atlanske integracije znacajno napredovali da ta razlika u zivotnom standardu nije vise toliko izrazena. Tako da se mnogi odlucuju za povratak.
Sta je vise s tim Kolumbijcima, je li moguce da toliko ginu?
Mnogo.medju juznoamerickim plaćenici najviše ih imaSta je vise s tim Kolumbijcima, je li moguce da toliko ginu?
Ne, ne...ne "projiciram"... samo frustrirani Hrvat nefrustriranom Hrvatu replicira na ovaj nacin:Nimalo. Vjerovatno opet projiciras.