LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.431
Rusi spašavaju ukrainca koga su jurili naci lešinari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
#NijeSeDogodilo
Zašto ti ne kometiraš sedmoglave zmajeve? Pa valjda zato jer ne postoje
Saobraćajna nesreća? Sudar s Kinžalom?Američki specijalista za sisteme „Patriot“ u Ukrajini, Denis Sakun, poginuo.
Nakon nedavnog ruskog vazdušnog napada na Kijev, objavljeno je da je Denis Sakun, glavni vojni inženjer američke divizije za protivraketnu odbranu „Patriot“, ubijen u ukrajinskoj prestonici.
Prema peticiji na Zelenskom veb-sajtu, njegovi rođaci pozivaju da se pokojniku dodeli titula „Heroj Ukrajine“. U dokumentu se navodi da je Sakun lično pokušao da spase opremu i ugasi požar nakon raketnog napada, ali je poginuo kada je bojeva glava detonirala.
Nije da nismo znali da posade raketnih PVO sistema sačinjavaju NATO bojnici.
Sad imamo i potvrdu
![]()
![]()
Ne, ne mislim.Znam da je nepristojno na pitanje odgovarati pitanjem, ali ne mogu da se suzdrzim. Da li ti stvarno mislis da Putin ocekuje da Zelenski prihvati poziv?
Inace, nemoj sebe, bez potrebe, izjednacavati sa bukvom, jer tu ne lezi poreklo reci bukvalno.
Kakvo divljanje neonacističkih formacija po Donbasu i ubijanje Rusa?Pogledajte prilog 1781137
O tome i pričam.Ti si taj koji podržava zapadnu mašineriju koja neometano ubija po svetu.Isto tako nemaš pravi odgovor na moje pitanje o onome što se dogodilo u Ukrajini kada "brižni" zapad nije ništa učinio povodom divljanja neonacističkih formacija po Donbasu i okolini.Nikakve reakcije nije bilo,baš nikakve.A nas u Srbiji su znali da bombarduju zbog borbe sa UČK teroristima.Licemer si i to se vidi iz tvog prigodnog komentara.
Mda... Putin je boodala , a ti si pametan...upetljavas se sve vise i vise.Ne, ne mislim.
Zato Putin i jest budala.
Da,da,bili nas dvojica na nekoj večeri i...mrsko mi da ti ponovo prilažem dokaze iz novinskih članaka svetskih medija i da se prepucavam sa tobom.Možda za promenu da ipak odgovoriš ZAŠTO tvoj brižni zapad(koji inače interveniše u takvim situacijama) nije intervenisao u slučaju divljanja AZOVA,AJDARA,KRAKENA i DESNOG SEKTORA u Donbasu?Kakvo divljanje neonacističkih formacija po Donbasu i ubijanje Rusa?
Šapnuo Putin 24.2.2022?
A šta kažeš o divljanju ruskih nacista po Donbasu i ubijanje Ukrajinaca, na to nemaš komentar?
Cuj podigao drzavu da mu ovi na zapadu zavide.Naravno da prosečnom Rusu ne preti nikakva opasnost kada je Putin (i ekipa oko njega) isterao zapadne lešinare i njihove ruske partnere iz Rusije,nema više rastakanja ruske imovine a uživanja na račun toga u Londonu.Podigao je državu na taj nivo da ovi sa zapada mogu samo da škripe zubima i pišu tekstove poput tvog,u kome se jasno vidi žal zbog nemogućnosti postavljanja nekog ko bi odgovarao interesima zapada,i otud priče o tome da je Putin diktator,da pljačka Rusiju(ustvari je to i bila namera posustalog zapada,da imaju sve na tacni za baš male pare) da obara standard svojim građanima,da ih šalje da ginu u Ukrajini(a šalje i zapad svoje ljude,pa to je sukob interesa zbog podele sveta na interesne zone,kao i uvek) da nemaju slobodu.Ustvari on je doveo državu do tog nivoa da joj ne može niko ništa.
Nema sta, cisti hororE vidis, ja sam upoznao EU uzduz i poprijeko. Sodoma i Gomora je najblaza moguca usporedba.
Cast izuzetku Madjarskoj.
Zvucis frustrirano.Nema sta, cisti horor
Evo vidim, i milijuni Srba bjsze nazad u domovinu, a ovi koji su u domovini ne mozes ni sa toljagom dovuci, cak ni turisticki.
Nimalo. Vjerovatno opet projiciras.Zvucis frustrirano.
Više deluje isprepadano, nije mu uopšte prijatno ovo što gleda u Ukrajini, zato je toliko agresivan.Zvucis frustrirano.
Ova vam se želja neće ostvariti,zato je Putin tu gde jeste.A nije da niste pokušali sa Navaljnim,ali nije prošlo.Cuj podigao drzavu da mu ovi na zapadu zavide.
Pa tragedija je da Rusija i usprkos skoro 500 milijardi$ prihoda od energenata godisnje, i skoro besplatnog koristenja energije te mnostva drugih prirordnih resura, svog geopolitickog polozaja i statusa supersile, svom stanovnistvu tek moze obezbijediti zivotni standard nesto veci od Srbije, To je dno dna.
Ali i ne cudi jer se ekonomija i ne moze razvijati u takvom ozracju gdje je uspostavljena i vec preko 35 godina vlada jedna forma neo-feudalizma, gdjes se resursi dijele medju grupicom podobnih, koji bez ikakvog korektiva odlucuju o politickim smjernicama drzave, dok narod dobija mrvice i mora da suti.
Da EU upravlja Rusijom, njeni stanovnici bi u kratkom roku postali medju bogatijim u Uniji.
Plaši se istočnog frontaViše deluje isprepadano, nije mu uopšte prijatno ovo što gleda u Ukrajini, zato je toliko agresivan.
E da je samo on, sve pristaše ukrowermahta su takvi. OčajniiiiiViše deluje isprepadano, nije mu uopšte prijatno ovo što gleda u Ukrajini, zato je toliko agresivan.
Evo već par godina se spremaju da krenu da pomognu ukrimaPlaši se istočnog frontaZna kako je njihova legija neslavno završila,a baš je mislio da vrati Rusima milo za drago
![]()
Naravno da hoce. Ruski narod zasluzuje mnogo vise od ove bande na vlasti. Ruski poraz u Ukrajini ce nadam se doveti do pada rezima.Ova vam se želja neće ostvariti,zato je Putin tu gde jeste.A nije da niste pokušali sa Navaljnim,ali nije prošlo.
Za Srbe ne znam ali znam da se puno Hrvata vraca u RH.Nema sta, cisti horor
Evo vidim, i milijuni Srba bjeze nazad glavom bez obzira u domovinu.
Da,daEvo već par godina se spremaju da krenu da pomognu ukrima![]()