Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 58,0%
  • Još malo

glasova: 9 13,0%
  • Izgubiće

glasova: 20 29,0%

• Ukupno glasova
    69
види се да му је мозак испран глупостима.. као "какав је тај макрон дебил и сви европски политичари су идиоти, ко води то, шта они раде",
а заправо он ставио је главу у ризик за 2000е месечно, док ти макрони и европски политичари узимају око 50000 еура месечно.
па ви видите ко је дебил?

„U roku od dve nedelje biće predstavljen koncept - tri nove izvozne platforme.
Prva platforma je za izvoz i interakciju sa SAD, druga platforma su naši evropski partneri,
treći pravac su drugi partneri u svetu koji su takođe zainteresovani za ukrajinsko oružje i od kojih je Ukrajina dobila jednu ili drugu podršku”, rekao je on.

-----------

zelenko će da izvozi oružje americi i evropi a i šire a ovamo žicka lovu, da im treba 120 mlrd. za 2026 i EU kupuje za ukre oružje od amera !?

šta li sam ja propustio, o čemu se ovde radi ?

:huh:
Što je stanje na frontu gore to su deluzije luđe.

Pre neki dan du objavili da će vojne fabrike izmeštati iz Ukrajine u EU, a sada će da izvoze...

Što je stanje na frontu gore to su deluzije luđe.

Pre neki dan du objavili da će vojne fabrike izmeštati iz Ukrajine u EU, a sada će da izvoze...
a pazi dalje...ooo ljudi moji..

Prema rečima ukrajinskog lidera, neophodno je da to bude uzajamna pomoć.
„Ukrajina se neće baviti 'oružanom dobrotvornom organizacijom' i pomagati onima kojima nije stalo do Ukrajine.
Spremni smo da sarađujemo sa onima koji su nas zaista podržavali, našu nezavisnost”, naglasio je Zelenski.

utya-utya-duck.gif

uzajamna pomoć...EU će da kupuje oružje za zelenka od trampa, ukri će da proizvode oružje pa će da prodaju EU i Trampu,
a neće da izvoze i pomažu onima što im ne pomažu...ja mislio da se manuo te droge

sunce ti, pa oni procvetali odjednom ko božuri u đul bašti na livadi u kamenjaru

Тај твој НАТО је војнички разјебан од стране босоногих Талибана. Од тада су се натовци завукли у мишију рупицу, само им репић вири.
Гледајте ви шта ћете са Чеченима, само што нису окренули ћурак наопако... Имати ћете преча посла од НАТО

Back