dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.776
Gluposti, Tramp je i zvao Putina jer zna da se bez njega ništa ne može završiti. Nije zvao Đi Pinga.Kina takvu poziciju vec ima a Rusija je sama sebe izgurala sa te pozicije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gluposti, Tramp je i zvao Putina jer zna da se bez njega ništa ne može završiti. Nije zvao Đi Pinga.Kina takvu poziciju vec ima a Rusija je sama sebe izgurala sa te pozicije.
Nema uznemirenosti dok Brat Ksi postuje sankcije uvedene Rusiji i glasa u UN kao do sada, nece on seci granu ma kojoj sedi.Videcemo kad Donald krene u "drugi kineski rat", gde su ciji interesi i kako se lako menjaju strane. Ne znam zasto je onda USA zabrinuta zbog jacanja rusko-kineskih veza...mozda da im kazes da nema razloga za uznemirenost.
To je tek spin kada se zna daНемој да спинујеш, реч је о 10 милијарди украјинских жена, и 10 милијарде украјинске деце од 1 до 5 година. И све то само у западном делу Кијева.
To znas na osnovu gledanja u pasulj? Odgovor ti je na tom nivou.Nema uznemirenosti dok Brat Ksi postuje sankcije uvedene Rusiji i glasa u UN kao do sada, nece on seci granu ma kojoj sedi.
Ko mi prica o argumentima.Povrsno, Djuro..povrsno. Imas mnogo tekstova americkih autora o tome gde se sve preklapaju ruski i kineski interesi. Uzmi procitaj nesto, iznesi neki kontra argument. U suprotnom, sve su to tlapnje jednog "zapadnjaka" isfrustriranog promenama koje se ne poklapaju sa njegovim vidjenjem "medjunarodnog poretka".
Ko ti prica o argumentima? Znamo se?Ko mi prica o argumentima.![]()
G.din Zelenski sa suprugom Elenom doputovao u UAE veceras
Pogledajte prilog 1685797
Nisam pisao o poziciji Rusije u ovom sukobu vec o njenoj poziciji u novom svetskom poretku gde je Kina u samom vrhu a Rusija ce biti tamo gde je Amerika i Kina budu postavili uz malo gundjanja.Gluposti, Tramp je i zvao Putina jer zna da se bez njega ništa ne može završiti. Nije zvao Đi Pinga.
To znači sada mu se tikva opasno ljulja, sledi joj odrubljivanje, i to vrlo brzo.![]()
Au, opisuju ga kao ludog kralja Kijeva
Da li si cuo basnu o lisici i grozdju?Rusi neće. Kažu svjetski ekonomski centri su se već premjestili iz zemalja grupe G7 tako da tamo i nema ništa zanimljivo.
Prc.
Svako ko ucestvuje u pregovorima ima nekih uslova ja ne bih zanemario americke i ukrajinske.Nema mirovnog plana bez ruskih uslova, odakle si ti pao,, zar ne čitaš zadnje vijesti?
No my friend, Ukrajina i EU nisu učesnici pregovora, oni samo primaju k znanju odluke onih koji se pitaju.Svako ko ucestvuje u pregovorima ima nekih uslova ja ne bih zanemario americke i ukrajinske.
Ovaj sukob i jeste sukob istoka i zapada, ne provaljuj se.Nisam pisao o poziciji Rusije u ovom sukobu vec o njenoj poziciji u novom svetskom poretku gde je Kina u samom vrhu a Rusija ce biti tamo gde je Amerika i Kina budu postavili uz malo gundjanja.
Ja ne živim u bajkama kao ti.Da li si cuo basnu o lisici i grozdju?
Ukrajinci mogu da imaju samo dekorativne uslove i to je to. Ako Tramp bude htio uzeće im resurse a Rusima dati demilitarizaciju. Tako će i SAD i Rusija biti zadovoljni. Ostali su nebitni.Svako ko ucestvuje u pregovorima ima nekih uslova ja ne bih zanemario americke i ukrajinske.
Njega zbog ovoga hvata očaj, kao i svakog narcisoida.Ja ne živim u bajkama kao ti.
Ukropistan ne može da ima nikakve uslove. Lenjinove kreacije se ništa ne pitaju.Ukrajinci mogu da imaju samo dekorativne uslove i to je to. Ako Tramp bude htio uzeće im resurse a Rusima dati demilitarizaciju. Tako će i SAD i Rusija biti zadovoljni. Ostali su nebitni.
Sami pali sami se ubili.To je tek spin kada se zna daRusi Ukrajinke i decu samo paze i maze a njihove granate i rakete ubijaju samo NATO placenike u zgradama gde ih nema.
Није да је не видиш него - нема је.Ја не знам за шта изгинуше кад су стали на пола посла а потписују неки трули и компромерски мир. Не видим логику у томе.