LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.333
Русија је вратила 45 тела погинулих руских војника, 757 тела је предато Украјини.
1 : 16.8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Русија је вратила 45 тела погинулих руских војника, 757 тела је предато Украјини.
Ko ce kome da placa ratnu odstetu?Mozda budu ukljuceni i kod placana ratne odstete ili tad nije obavezno
Ne znam na sta mislisIma li to finansiranje Ukrajinaca drugo ime?Meni pada na pamet jedno-strana u sukobu.Šta misliš?
Posto finansiraju Ukrajince normalno da ce biti ukljuceni u pregovore<<< Ovo si ti napisao,a ja sam te pitao ima li to finansiranje drugo ime.Ne znam na sta mislis
Sve sto Ukrajina ima postoji u drugim zemljama takodje, platis, nosis.Украјина је почела да нуди своје минералне ресурсе и Европљанима.
Украјински премијер Шмихал написао је колумну за Политицо, где је навео да ЕУ „можда неће опстати” без Украјине.
Он каже да Украјина има 22 од 30 минерала који су наведени као критични за ЕУ.
Геополитички гласник
Mojne se pravis tosa,videcesKo ce kome da placa ratnu odstetu?
Bas sve,koj mandrak onda svabe dolazile da mere dubinu plodne oranice??Sve sto Ukrajina ima postoji u drugim zemljama takodje, platis, nosis.
Sta trebamo ako su projektili na Cernobil ruski?Ako ga Ukri otvore neće biti dobro.U tom slučaju treba da se skupimo i svi da odemo da im se načestitamo mile nove godine jer su g...na...
Mere oni i na drugim mestima, Holandija bez te masne crnice proizvodi daleko vise hrane od Ukrajine.Bas sve,koj mandrak onda svabe dolazile da mere dubinu plodne oranice??
Nije te zao Rusa koji mirisu ista polja odozdo?Završiće se na način koji Rusiji bude odgovarao jer je i vrapcima na mojoj zgradi jasno da zapad gubi u ovom sukobu.I još nešto,da se primetiti da Rusija nije ta kojoj se žuri da okonča ovaj sukob.Idu lagano i temeljno.Za početak,nema više onih našaranih idiota sa svastikama i orlovima i sličnom koreografijom,ostali su negde na poljima Marijupolja i Bahmuta,mirišu cveće,odole.
Ako pogledas situaciju na pocetku ruske agresije 2022ge i danas primetices daO čemu ti ovo?Pa nema bitke a da je Ukrajinci nisu izgubili.I stalno idu nazad.
Voleo bih da znam pre nego sto vidim.Mojne se pravis tosa,videces
Da potražimo neke postove iz 2023. pa da vidimo ko se pozivao na presudu tog suda a ko ga je ismevao?Putinovi fanovi se pozivaju na taj sud kao argument da je Izrael izvršio genocid u Gazi jer je taj sud izdao nalog za hapšenje Netanjahua.
Pa mora prvo rat,da se ispostuje protokol.Sve sto Ukrajina ima postoji u drugim zemljama takodje, platis, nosis.
Izgleda da su nekima stigle dnevnice, topli obrok, ii neki zaostatci, al se pristaše malog zelenka upinju
Za to vremee ........
Pogledajte prilog 1684905
Poraženi uvek plaća pobedniku, dakle EU će platiti Rusiji.Ko ce kome da placa ratnu odstetu?
Ukrajini je već plaćeno, sada će biti uzeto.Sve sto Ukrajina ima postoji u drugim zemljama takodje, platis, nosis.
Treba da se smirite i prihvatite realnost na terenu.Sta trebamo ako su projektili na Cernobil ruski?
Cope harder babo.Ako pogledas situaciju na pocetku ruske agresije 2022ge i danas primetices da
rusi su tada bili na 10 kilometara od centra kijeva i kontrolisali 45% ukrajine - danas ih nema ni blizu kijeva a kontrolisu 27% ukrajine
rusi su 2022ge imali ratnu flotu koja je kontrolisala crno more - tu flotu su im ukrajinci potopili
rusi su 2022ge imali celosnu kontrolu svoje teritorije - danas su im ukrajinci u kurskoj oblasti a vaki dan rojevi ukrajinskih dronova prodire i 2000 km duboko u rusku teritoriju
2022 ge je putin bio strah i trepet u svetu, danas mu slike stoje po policjskim postajama sirom sveta na poternicama
tako da rusi treba doooobro da zapnu da se vrate na 2022gu i onda polako da produze