Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Она рођена 24. децембра '75. ја рођен 24. децембра '74. Нека је неко обавести да је чекам ако се разведе. Одма је водим на село код мене. Има да је храним сланџом и пршутом.....сиром и кајмаком и качамаком....таман да јој придодам облине јер ми нешто "измршавела" !!
Shtovani kolega, kako ti se može taj ruski gabor više sviđati od eu ljepotica poput Von der Leyen, Ketrin Ešton i Kaje Gušter fejs Kalas?

:D

Она рођена 24. децембра '75. ја рођен 24. децембра '74. Нека је неко обавести да је чекам ако се разведе. Одма је водим на село код мене. Има да је храним сланџом и пршутом.....сиром и кајмаком и качамаком....таман да јој придодам облине јер ми нешто "измршавела" !!
Zelim ti uspeh, imas dobre sanse eto pola je vec gotovo.

О скандалозном пакту са тероризмом који по својим размерама превазилази бандитизам Трећег рајха:

Ако прихвате именовање Тулси Галбард то ће бити први корак ка престанку оснивања, подржавања и навигирања терористичким организацијама, а потом и нацизма као у Украјини, на пример.

А то може бити увод у демонтажу других нацистичких творевина на тлу Европе.

Матија Бабић сада забија нож у леђа шовинистичкој неокон банди. А био је њихова регионална узданица. Учи од паметнијих (Маск, Безос и компанија).

Шмрц.

g005.gif

Ukrajinci isto tako zele mir i bezbednost za Ukrajinu ne uzurpaciju ruskih teritorija kao Putin koji je to jasno rekao mnogo puta u ove tri godine.

Већина грађана Украјине, са изузетком крајњег запада је културолошки, језички и верски - једно са Русијом. Сви они желе исто. Мир и безбедност.
Али, наркоман из Кривог Рога, његове газде из дњепропетровске синагоге и њихови неокон сународници преко Океана, нису глас тог народа. Они су привремени узурпатори и главни креатори ове трагедије..

То ће на крају бити јасно и последњој будали на планети.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back